NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
po prodl.
Arizona Coyotes
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 15.01.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:08 Danny DEKEYSER - 2:3
     
    62:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Obrat Detroitu je dokonán! Nejprve se do vyložené šance po krásné individuální akci dostal Larkin, ale se svým pokusem neuspěl. Odražený kotouč ovšem dobruslil, našel na levém kruhu DANNYHO DEKEYSERA a ten přesnou střelou zápěstím tento duel rozhodl! Asistence: Dylan Larkin, Pavel Dacjuk.
    54:20 Gustav NYQUIST - 2:2
     
    54:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé prosazují v přesilové hře, když se na hranici brankovišti vrhl po odraženém puku od gólmana Domingueho po své první střele GUSTAV NYQUIST a doslova jej dotlačil za brankovou čáru! Domácí si následně ještě vyžádali challenge, ta ale jen potvrdila regulérnost branky a je tak vyrovnáno! Asistence: Pavel Dacjuk, Mike Green.
    51:50 Pavel DACJUK - 2:1
     
    51:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla přesilovou hru využívají a vrací se do utkání! PAVEL DACJUK vystřelil od modré čáry a jeho rána propadla až do branky. Asistence: Mike Green, Gustav Nyquist.
    38:50 Tobias RIEDER - 2:0
     
    38:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona přesilovou hru využívá a odskakuje Detroitu na rozdíl dvou branek. Rieder z levé strany trefil na brankovišti brusli SHANEA DOANA, od níž se kotouč odrazil do branky. Asistence: Tobias Rieder, Mikkel Boedker.
    24:51 Oliver EKMAN-LARSSON - 1:0
     
    24:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Green vyrobil v obranném pásmu obrovskou chybu, která je tvrdě potrestána! Domácí využili této chyby k rychlé kombinaci, na jejímž konci se ocitl OLIVER EKMAN-LARSSON a střelou k tyčce překonal Mrázka. Asistence: Jordan Martinook, Brad Richardson.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 25. Ekman-Larsson (Martinook, Richardson), 39. Doan (Rieder, Boedker) – 52. Dacjuk (Green, Nyquist), 55. Nyquist (Dacjuk, Green), 63. DeKeyser (Larkin, Dacjuk)


    Arizona Coyotes: Domingue (Lindback) – Murphy, Ekman-Larrson, Michálek, Dahlbeck, Stone, Grossman – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gordon, Chipchura
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Green, Smith – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Dacjuk, Tatar – Richards, Sheahan, Larkin – Andersson, Glendening, Jurčo

    Diváci: 12 014
    bahis siteleri