Nový Jičín – Opava 2:5 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 1:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 5:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 6:0 (kon.)
Kolín – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Písek – Tábor 2:6 (kon.) | Bílina – Děčín 5:4 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 2:4 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 5:6 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 11:0 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:4 (2:2, 1:1, 3:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 07.01.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, vyrovnané utkání nakonec končí vítězstvím Drtičů z Hodonína! Skóre se přelévalo v průběhu utkání z jedné strany na druhou, Jihomoravané pro sebe ukořistili body až v samém závěru, vítězný gól v třiapadesáté minutě zaznamenal Michal Kuba. Přeji vám hezký zbytek sobotního večera. (19:21:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští byli velmi dlouho pod tlakem hostů, jenže Bobři se nedostali prakticky k žádné střelecké příležitosti. JAKUB KADLEC pravděpodobně zařídil gólem do prázdné branky tři body domácím. Asistence: Petr Pokorný.
     
    58:46
    Domácí jsou pod tlakem, v rohu kluziště Vaněk zašlapuje puk u mantinelu. Sudí přerušuje hru, vhazovat se bude před Halodou.
     
    58:11
    Trenér Roman Čechmánek stahuje Plška z brankoviště, Bobři to zkoušejí minutu a čtyřicet devět sekund do konce třetí třetiny v šesti!
     
    58:11
    Rozhodčí pískli Hodonínu zakázané uvolnění, domácí střídačka na situaci reaguje takticky oddechovým časem.
     
    57:43
    Potechin pálil z poněkud překvapivé přihrávky Kadlece, jeho tečovaný pokus ale o dobrý metr minul Plškovu brankovou konstrukci.
     
    56:31
    A je tu další šance Drtičů, Vaněk úžasně načasoval přihrávku na Kadlece, který byl zcela sám před Plškem. Brankář Bobrů ale má dnes svůj den, svými vynikajícími zákroky drží svůj celek nad vodou.
     
    55:27
    Charvát dokázal zručně zpracovat skákavý puk z Vránovy hole, ale pak zazmatkoval v zakončení a poslal puk mimo Plškovu klec.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Nedbálek – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Pokorný – 2 min., sekání).
     
    54:35
    Domácí v plném počtu.
     
    54:23
    Dvořák vzdušnou přihrávkou našel Báchora hlídkujícího na brankovišti, tomu se ale nepodařilo baseballově sklepnout puk mezi tři tyče.
     
    53:28
    Krátce poté prověřil Haldodovu pozornost Nedbálek, jenže domácí brankář měl na celou situaci vynikající výhled a plachtící puk lapil do rukavice.
     
    53:07
    Martiník se dostal k rychlé střele zápěstím, zkoušel to do protipohybu brankáře Halody, který ale s vypětím všech sil dokázal tuto střelu zneškodnit.
     
    52:35
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Pokorný – 2 min., podražení).
     
    52:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale Hodonínští udeřili krátce poté, co Dalajka s Pořickým vyskočili z trestné lavice. Peš to vymyslel přímo geniálně, nejprve natáhnul hru na pravé křídle a pak přdal kotouč do křídla MICHALU KUBOVI, na nějž zívala poloprázdná klec. Asistence: Petr Peš, Jakub Kadlec.
     
    51:24
    Hostující mužstvo zvládlo dlouhé dvojnásobné oslabení s grácií, Drtičům nepovolili prakticky nic!
     
    50:40
    Po tvrdé ráně z hole Marka Halody se k zemi svalil brankář Plšek, kterého zasáhl kotouč do masky. Otázka je, nakolik se hostující brankář cítí otřesen či nakolik jsou v tom taktické úmysly.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Jurča (Miklík, Vaněk), 7. Jurča (Vaněk), 39. Peš (Hajný), 45. Jurča (Vrána), 53. Kuba (Peš, Kadlec), 60. Kadlec (Pokorný) – 10. Hladiš, 12. Dvořák (Vrba), 37. Pořický (Dvořák), 48. Varga Mir. (Podešva, Kubo)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Zollpriester) – Potechin, Miklík, Haloda M., Polesný, Kužílek, Pokorný (A) – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Kuba (A) – Hajný, Charvát, Hložánek – Venclík Loginovsky, Černohous
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (Čáp) – Mikel, Nedbálek, Vrba, Báchor, Žabčík, Hladiš, Baroš – Fojtík, Kývala, Martiník, Dalajka, Pořický (C), Kubo, Brunec, Dvořák, Varga D., Varga Mir., Hlaváč, Studený, Podešva

    Rozhodčí: Slavka – Blaha, Maťašovský
    ocianews.com