Slavia – Třebíč 2:5 (kon.) | Prostějov – Kladno 2:3 (po pr.) | Přerov – Ústí n/L 0:1 (kon.)
Benátky n/J – Frýdek-M. 3:2 (3:0 po s.n.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:5 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 5:2 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 17.11.2018, 17:00Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sledovali jsem dobré utkání.I když to v první třetině vypadalo, že se branek nedočkáme, nakonec dvě slepené branky Kladna v závěru druhé třetiny rozpohybovalo hru a ve třetí části jsme mohli sledovat honbu Prostějova za vyrovnáním a brejkové situace Kladna. Prostějov nakonec proti Kladnu vyválčil bod. V prodloužení byla hra vyrovnaná, se štěstím na straně Kladna. Branek mohlo každopádně být více, ale oba brankáři se prezentovali dobrými výkony a navíc střelci měli dlouho velký problém se pořádně trefovat mezi tři tyče. (19:28:29)
     
    Konec zápasu.
    62:38 Ladislav ZIKMUND - 2:3
     
    62:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je LADISLAV ZIKMUND, který kroužil dobrou chvíli s pukem, nakonec se skvěle uvolnil, najel si do střelecké pozice a dává rozhodující branku! Bez asistence.
     
    62:09
    Možný protiútok Kladna, Zajíc byl nakonec pokryt a vystaven ofsajdu.
     
    61:47
    Cikánek kryje střelu soupeře a vhazování před jeho brankou.
     
    61:21
    Nyní Prostějov v útoku a moc nechybělo, aby se k zakončení mohl dostat Divíšek. Divíšek i podruhé, který to myslel dobře, ale jeho provedení už nebylo tak dobré.
     
    60:43
    Vampola dlouho s pukem na hokejce, nakonec byl vytlačen z pásma Prostějova a skoro mohl přijít o puk a to by znamenalo šanci pro soupeře. Nakonec to zvládl.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nám přinesla nejzajímavější pasáž hry. Hrálo se prakticky na jednu branku, kdy Prostějov v polovině třetiny snížil a následně dokázal vyrovnat. I za vyrovnaného stavu se obě mužstva dostávala do zakončení a velkou šanci rozhodnout měli domácí, ale nakonec si tento zápas zaslouží nadstavbu, v podobě prodloužení. Tak uvidíme, kdo bude brát plusový bod za prodloužení, jdeme na to!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:04
    Prokeš v šanci, ale střílí nad branku!
     
    58:30
    I za vyrovnaného stavu můžeme sledovat, že obě mužstva se snaží rozhodnout ještě před závěrečnou sirénou.
     
    57:55
    Prostějov se dostal do rychlého útoku a po střele Cikánek vůbec netušil kde se puk od něj odrazil, nakonec se rychle vzpamatoval a ukrývá puk.
     
    57:30
    ...Kladno v pásmu soupeře, ale bez střelby.
     
    56:57
    Kladno je aktivnější a snaží se ještě o rozhodnutí...
    55:28 David DVOŘÁČEK - 2:2
     
    55:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi zaslouženě vyrovnávají, Kolář střílí od modré a před brankou mírně tečuje puk DAVID DVOŘÁČEK a závěr třetiny bude ještě zajímavý! Asistence: Daniel Kolář a Tomáš Karpov.
     
    55:08
    Dvořáček poslal puk hodně mimo. Karpov již neudržel puk na modré a Prostějov musí od středního pásma.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 50. Karpov, 56. Dvořáček (D. Kolář, Karpov) – 38. Jelínek (Machač, Kubík), 38. T. Kaut (Vampola), 63. Zikmund


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – D. Kolář, Bažant, Havlík, Rašner, J. Zdráhal, Mikliš – Prokeš, Krejčiřík, L. Luňák – Dvořáček, Starý, Karpov – Račuk, Matýs, Divíšek – Žálčík, Venkrbec.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Kehar, P. Hořava, Zajíc, Nash, Zelingr, J. Říha – Svedlund, Machač, Š. Bláha – Zikmund, T. Kaut, Redlich – Hajný, Vildumetz, Vampola – Kružík, Jelínek, Kubík.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Daniel Jechoutek – Petr Kotlík, Roman Zídek
    ocianews.com