Havlíčkův Brod – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Šumperk 0:3 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 4:7 (kon.)
Písek – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Tábor – Orlová 4:3 (po pr.) | David Servis – Opava 2:6 (kon.)
Pelhřimov – Nový Jičín 4:5 (kon.)
po prodl.
HC Tábor
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
MSK Orlová
Sobota 17.11.2018, 18:002. liga - Jih a Východ (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:21:21)
     
    62:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec berou 2 body za vítězství 4:3 po prodloužení, když se dokázal v přesilové hře prosadit PATRIK ZAYML. Asistence Ondřej Kachyňa, Tomáš Hajič.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    53:39
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor v přesilové hře tvořil v útočném pásmu a dostával se do pěkných šancí, které utnula až branka KACHYNI po pěkné nahrávce Hajiče. Asistence: Tomáš Hajič, Jakub Matušík.
     
    49:51
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté se bránili ve své obranné třetině a měli veliké štěstí, že neinkasovali. Jenomže se zrodil protiútok, který dobře vyřešili Kysučan s FLOKEM a právě druhý jmenovaný otáčí vývoj zápasu na hostující stranu. Asistence: René Kysučan, Jan Šmíd.
     
    42:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Lukáš Prášek pobídl nezjištnou přihrávkou zpoza branky ke skórování RADKA PECHÁNKA, který tak vyrovnává stav zápasu na 2:2. Asistence: Lukáš Prášek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    25:42
    Orlová právě vstřelila branku!
    Domácí ztratili kotouč na středu hřiště a díky tomu se Orlová dostala do protiútoku, který využil střelou mezi betony ARSLAN AKHMETIANOV. Asistence: Lukáš Kaukič.
     
    23:47
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a pěknou nahrávku přes osu hřiště od Radima Štěpánka zužitkoval PETR ŠENDERA, který tak vyrovnal na 1:1. Asistence: Radim Štěpánek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    10:22
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se v závěru přesilové hry prosazuje. První střela Tesaře skončila pouze na tyči, ale puk se odrazil příhodně k BŘEZINOVI, který ho uklidil do prázdné brány. Asistence: Jan Tesař, Kryštof Hrala.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Hockey Club Tábor: Řehoř, (Dudáček) – Havran, Tesař, Šafář, Dvořák, Duben, Hajič, Raiterman, Kachyňa – Heřman, Kadilák, Blažek, Březina, Kalaš, Matušík, Hrala, Zayml, Prášek, Pechánek

    HC Orlová: Ovčaři, (Svoboda) – Janiczek, Tomis, Amirov, Spálovský, Szturc, Štěpánek, Šendera – Ballner, Smrčka, Flok, Sladkovský, Šmíd, Kovařík, Tvrdík, Kaukič, Dang, Akhmetianov, Hovsepyan, Kysučan.
     
    Moc se omlouváme všem divákům, ale z důvodu technických problémů budeme informovat pouze o změně stavu.
     
    Dnes se potkávají dva celky, kterým zatím sezóna nevychází úplně podle představ. Domácí Tábor se v tabulce nachází na pátém místě se ziskem pouhých 13 bodů z patnácti zápasů. Na čtvrtou příčku, která zajišťuje play off kohouti ztrácejí 4 body. V posledních šesti zápasech však Tábor nedokázal uhrát žádný bod, i když v posledním zápase proti DS České Budějovice nebyly body daleko. Nakonec však tým od Jordánu prohrál 3:4. Orlová je na tom ještě hůře než Tábor, protože se nachází na posledním místě se ziskem deseti bodů z 15 střetnutí. V minulém kole však Orli dokázali na domácím ledě porazit silný Šumperk 3:2 po prodloužení. Skóre hostující je jen o trochu horší než skóre Tábora. Dnešní soupeř Tábora vstřelil 43 branek a 70 jich inkasoval. Největší hrozbou pro táborské by měl být Lukáš Sladkovský, který zatím vstřelil 5 branek a na dalších 7 přihrál. Jak skončí první vzájemný duel těchto dvou celků se začneme dozvídat v 18.00 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Vojtěch Kollárik

    Branky a nahrávky: 11. Březina (Tesař, Hrala), 43. Pechánek (Prášek), 54. Kachyňa (Hajič, Matušík), 63. Zayml (Kachyňa, Hajič) – 24. Šendera (Štěpánek), 26. Akhmetianov (Kaukič), 50. Flok (Kysučan, Šmíd)


    HC Tábor: Řehoř, (Dudáček) – Havran, Tesař, Šafář, Dvořák, Duben, Hajič, Raiterman, Kachyňa – Heřman, Kadilák, Blažek, Březina, Kalaš, Matušík, Hrala, Zayml, Prášek, Pechánek
    MSK Orlová: Ovčaři, (Svoboda) – Janiczek, Tomis, Amirov, Spálovský, Szturc, Štěpánek, Šendera – Ballner, Smrčka, Flok, Sladkovský, Šmíd, Kovařík, Tvrdík, Kaukič, Dang, Akhmetianov, Hovsepyan, Kysučan
    ocianews.com