Řisuty – Kolín 1:8 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:7 (kon.) | Sokolov – Letňany 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (po pr.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
5:1 (0:0, 2:0, 3:1)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 17.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:04:52)
     
    Je dobojováno. Medvědi na svém ledě porážejí favorizované Vrchlabí po velmi podařeném výkonu. Zaslouženě si tak zapisují tři body do tabulky. Hosté naopak odjedou z děčínského ledu s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Ještě střela hostů, kterou chytá Lavinger a je tu konec.
     
    59:27
    Zápas se už jen dohrává, puk mají na hokejkách Medvědi a drží ho co nejdále od své branky. Tohle vedení už jim nikdo vzít nemůže.
     
    58:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co se Medvědi ubránili, navyšují ještě svůj náskok. ŠTĚPÁN KUCHYNKA zužitkoval přihrávku od Jana Bárdoše a zařízení hostů trefuje naprosto přesně – 5:1. Asistence: Jan Bárdoš.
     
    58:27
    Domácí v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Další vyhození kotouče až před vrchlabskou branku, hosté se však brzy vrátili zpět a svou střelou orazítkovali Lavingerovu klec!
     
    56:50
    Medvědům se podařilo vyhodit puk do středního pásma, kde ho ještě až před Abraháma dostal Jan Kaltenböck. Děčín se tak dokázal osvobodit.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., sekání).
     
    56:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musel lovit znovu puk ze své sítě. Michal Oliverius svou jedovatou střelou hostujícího brankáře nepřekonal, jenže hned po něm dorážel PAVEL KORDULE a ten už dokázal puk dostat za jeho záda – 4:1. Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    55:25
    Zdeněk Petráš ujel proti obránci hostů, kterého přehodil pukem a šel do samostatného úniku. Abrahám proti němu dokázal zakročit a opět tak zabránil pohromě v podobě čtvrtého gólu!
     
    54:34
    Tomáš Faigl posílal puk před hostující branku, kde se snažil dorážet Ondřej Kopta. Ovšem hostující obrana byla pozorná a nedopustila, aby se Děčín dostal zpět do tříbrankového vedení. Takhle mají stále šanci s utkáním něco ještě udělat.
     
    54:12
    Hosté se dostávali do další útočné akce, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    53:29
    Důležitý moment pro domácí celek, který zvládl své oslabení a nyní je už v plném počtu.
     
    52:34
    Nyní se už Vrchlabští vrátili před děčínskou branku, kde dlouho operovali před Lavingerem, jenž Lukáš Zukal sebral hostům puk a znovu ho posílá až před Abraháma.
     
    51:48
    Hosté nyní v přesilové hře trefili beton Lavingera, ten jím vyrazil puk před sebe, ale Radomír Vaněk ho včas sebral a odpálil až před hostující klec.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., napadení).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Petráš (Volráb, Bárdoš), 37. Oliverius (Vaněk, Kaltenböck), 42. Faigl (Kaltenböck, Kordule), 57. Kordule (Oliverius, Faigl), 59. Kuchynka (Bárdoš) – 47. Procházka (Matějček, Hidveghy)


    HC Děčín: Lavinger (Volke) – Hříbal, Hes, Kaltenböck, Loukota, Zukal, Vaněk, Procházka J. – Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Soukup) – Muška, Vašíček (A), Bendík (A), Moník J., Voženílek, Jirků (C), Kynčl, Bučko – Matějček, Půlpán T., Pšurný, Hozák, Půlpán A., Procházka M., Hidveghy, Urban, Chalupa, Bláha, Moník F.

    Rozhodčí: Nepomucký – Žídek, Hnát
    ocianews.com