Řisuty – Kolín 1:8 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:7 (kon.) | Sokolov – Letňany 5:1 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:7 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (po pr.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 17.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, na počtenou! (20:17:06)
     
    Na Braníku je dohráno! Kobra dnes proti Dvoru Králové předvedla slušný výkon a po zásluze si tak do tabulky připisuje všechny body. Hosté si v Praze nevedli úplně špatně, na výhru to ale nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Braničtí se přesunuli před Čápa, nesnaží se ale za jeho záda poslat další pryž. Do konce už jen zbývá jen několik málo sekund.
     
    58:58
    Do konce zápasu zbývá už jen minuta, hokejisté Kobry drží pryž u své klece. O jejich tříbodovém úspěchu už je prakticky rozhodnuto.
     
    57:57
    Dvůr Králové se teď sám střílí do nohy, Jakub Hoskovec (DVK) je na dvě minuty vyloučen za podrážení a šance hostů na vyrovnání se dost snižují.
     
    57:48
    Tomáš Šťastný ze středního pásma málem nahodil kotouč do prázdné branky, jen těsně jí ale přestřelil! Mohlo být rozhodnuto.
     
    57:15
    Tak pozor, Josef Čáp se po time-outu už nevrací do branky! Hosté nemají co ztratit a zkusí své štěstí v power-play!
     
    57:15
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:46
    Mouček si ve vlastní přesilovce připisuje další úspěšný zákrok, po kratičké přestávce tak uvidíme buly po jeho pravici. Tři minuty do konce.
     
    56:06
    Braničtí se v přesilovce dopředu moc neženou, spíše drží kotouč ve vlastní obranné třetině. RODOS se na něj snaží dostat jen marně.
     
    55:01
    Tomáš Šťastný byl dost okatě podražen v útočném pásmu a Dvor tak stráví dvě minuty ve čtyřech. Vyloučeným borcem je Martin Franc (DVK).
     
    53:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Důležitý gól pro Pražany, kteří šest minut před koncem odskakují do dvoubrankového trháku! Josef Čáp nyní nedosáhl na zakončení TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, jednoho z lídrů produktivity domácího celku! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    53:33
    Hoskovcova rána vypadala nebezpečně, nakonec ale šla moc vysoko. Mouček tak mohl zůstat v klidu a nemusel vůbec zasahovat.
     
    52:27
    Na Schejbala se teď nalepili hned čtyři hráči Dvora, kteří jej nakonec odstavili od kotouče. I přes to se ale Kobra stále drží v útočném pásmu.
     
    51:40
    Prudká rána Martina France zpoza modré čáry zmizela ve výstroji připraveného Moučka, který tak udržel svůj tým ve vedení.
     
    50:46
    Třetí část se přelila do své druhé poloviny. Semráda odzbrojili dva obránci Dvora Králové a velmi rychle tak ukončili výpad domácího celku na Čápovu svatyni.
     
    49:33
    Ryzák je dnes při chuti a chce na svou pažbu přidat další zářez. Jeho nahození od modré čáry sjelo po Čápově betonu do rohu kluziště.
     
    48:45
    Sledujeme relativně vyrovnanou partii, zajímavějších akcí je ale k vidění poskrovnu. Oba brankáři už nějakou dobu nemuseli pořádně zasahovat.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Šťastný (Šergl), 20. Nestrašil (Kysela, Hlinka), 23. Ryzák (Nestrašil), 54. Šťastný (Netolický) – 32. Půhoný, 32. Řepík (Luštinec)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Hrubý, Netolický, Kysela, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Konvisser) – Vitebský, Starosta, Matějíček (C), Hamerský, Franc, Petira, Faltys, Karlík – Hoskovec, Půhoný, Řepík, Dušek, Sedláček, Zmítko, Řezníček, Kocián, Luštinec (A), Havlas, Fořt (A), Valášek.

    Rozhodčí: Velčovský – Marek, Ovsík.

    Diváci: 153
    ocianews.com