Ath. Bilbao – Levante 3:2 (kon.) | Eibar – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Huesca – Celta Vigo 3:3 (kon.)
Valencia – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
Valencia CF
2:1 (1:0)
Real Madrid
Středa 03.04.2019, 21:30 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Krásný středeční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěže LaLiga pokračuje vloženým třicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Valencie, která přivítá před domácím publikem slavný Real Madrid.
     
    Valencia CF

    Valencia v minulém ročníku obsadila čtvrtou pozici za supersilným triem Barcelonou a madridskými Atléticem a Realem. Právě díky konečné čtvrté příčce si Valencia zajistila postup přímo do základní skupiny Ligy mistrů a v ní rozhodně ostudu neudělal. V konkurenci Juventusu, Manchesteru United a Young Boys obsadila třetí místo a v jarní části si tak pokračuje v playoff Evropské ligy. Ve vyřazovací části nejprve Valencia porazila Celtic i Krasnodar. Ve čtvrtfinále poté čeká na souboj s Villarrealem.

    V LaLize patří Valencia k remízovým králem. Z devětadvaceti zápasů remizovala hned v šestnácti případech. V domácí soutěži prohrála Valencia naposledy v úvodu ledna a od té doby se ze středu tabulky prokousala až na aktuální šestou pozici s minimální ztrátou na čtvrté Getafe. Ve víkendovém duelu si Valencia přivezla tři body ze Sevilly, kde rozhodl jedinou brankou Dani Parejo.
     
    Real Madrid CF

    Madridští fotbalisté po letním odchodu dvou klíčových mužů z posledních let Cristiana Ronalda a Zinédina Zidana nepředváděli tak suverénní výkony jako v předešlých sezonách. Ihned na úvod aktuálního ročníku prohrál Real Madrid s městským rivalem Atléticem souboj o trofej Superpoháru UEFA.

    Po nečekaném vyřazení v osmifinále Ligy mistrů s Ajaxem se však klubová ikona vrátila na trenérskou pozici. I tak to ale vypadá, že Real zůstane po dlouhé době bez jediné trofeje. Ve Španělském poháru ztroskotal na Barceloně, na stejného soupeře ztrácí v lize propastných dvanáct bodů! Madridský celek tak myslí především na souboj o druhou pozici s Atléticem, na které ztrácí pouhé dva body. Těsně před reprezentační přestávkou stačil Real porazit jednoznačně 4:1 Valladolid a také 2:0 rozjetou Celtu Vigo. Pro víkendový duel s poslední Huescou dostali volno Modrić, Kroos, Varane i Asensio. Ve výrazně obměněné sestavě rozhodl o vítězství Realu 3:2 až v poslední minutě Karim Benzema.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    01.12. 2018 Real Madrid – Valencia 2:0
    27.01. 2018 Valencia – Real Madrid 1:4
    27.08. 2017 Real Madrid – Valencia 2:2
    29.04. 2017 Real Madrid – Valencia 2:1
    22.02. 2017 Valencia – Real Madrid 2:1
     
    Úvodní sestavy:

    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler, Parejo (C), Kondogbia, Guedes – Rodrigo, Gameiro.
    Náhradníci: Doménech – Torres, Roncaglia, Lato, S. Mina, Lee, Čeryšev.

    Real Madrid CF: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Asensio.
    Náhradníci: L. Zidane – Bale, Vallejo, Díaz, Isco, D. Ceballos, Reguilón.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třicátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Do prvního poločasu vstoupil rozehrávkou ze středového kruhu Karim Benzema. Hostující tým ale musel ustupovat před napadajícím Gameirem až téměř k Navasovi.
     
    2
    Carlos Soler získal míč na pravém kraji, ale přes Marcela s Kroosem se nedostal ani na půlící lajnu. Pokračovat v útoku mohou hostující fotbalisté.
     
    3
    Po Parejově přihrávce vybojoval pro Valencii rohový kop na levé strany Goncalo Guedes. Domácí ale rozehráli jen do kombinace a následný centr zblokoval ještě před vápnem Benzema.
     
    4
    Casemiro si poradil s útočícím Morenem. Brazilský defenzivní záložník se tělem dostal před soupeře a ten ho důrazně odstrčil. Po odpískaném faulu mají balon fotbalisté Realu Madrid.
     
    5
    Kombinace Pareja se Solerem nebyla z nejpřesnějších. Domácí fotbalisté se ještě ale zmocnili balonu na úkor Modriće. Po autovém vhazování se však už obrana Realu stáhla.
     
    6
    Benzema nepříjemně napadal rozehrávku soupeře. Následně ho podpořil také Marco Asensio, který si píchl míč kolem Wasse a ten ho musel faulovat na třiceti metrech od branky. Navíc dostává žlutou kartu.
     
    7
    K rozehrávce standardní situace se postavil Toni Kroos. Německý záložník nacentroval na zadní tyč, kde ale nedokázal Sergio Ramos hlavičkovat přesně na branku. Parejo lehce v souboji kapitánů přidržel Ramose a ten už nebyl přesný.
     
    8
    Kroos si pomohl přihrávkou k Casemirovi. Rodrigo Moreno nebyl daleko od zisku v nebezpečném prostoru, ale balon mu ujel metr před špičkou kopačky.
     
    9
    Také Karim Benzema se podíval na trávník pořádně zblízka. Souboj s Garayem nedokázal francouzský útočník ve službách Realu ustát. Hosté budou rozehrávat z klidové pozice ve středu pole.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Marcelo se dostal poprvé ke slovu. Prudký centr z levé strany ale Brazilcovi nesedl ideálně na kopačku a skončil mimo hrací plochu.
     
    11
    Lucas Vázquez si narazil s Modrićem, poté se zapojil do hry na levém kraji také Marcelo. Real má územní převahu, ale až před brankáře Valencie Neta se nemůže prokombinovat.
     
    12
    Kondogbia přišlápl kopačku Asensiovi. Hosté rychle rozehráli, ale při snaze předběhnout Wasse fauloval také Karim Benzema. Real se u balonu příliš dlouho neudržel.
     
    13
    Od Ramose musela vzniknout další akce madridského celku. Casemiro přihrával Marcelovi, který měl ale na levé straně uzavřenou cestu do pokutového území Valencie.
     
    14
    Teď už měl Marcelo více prostoru alespoň k dlouhé přihrávce na Asensia. Právě Asensiovi ale odskočil balon od kopačky k bránícímu Diakhabymu.
     
    15
    Asensio ještě zachytil míč na hrací ploše, poté zkusil nacentrovat do vápna, ale před Benzemou odhlavičkoval balon do bezpečí Garay. Naopak na druhé straně měl potíže s rozehrávkou Keylor Navas, ale se štěstím zvládl odkopnout před Gameirem.
     
    16
    Kroos byl v souboji s Wasse příliš pozdě. Německý záložník poté zvedl kopačku vysoko a byl odpískán faul. Po rychlé rozehrávce ale ujel Guedesovi balon až k Navasovi.
     
    17
    Valencia hraje s Realem vyrovnanou partii. Daniel Wass si vyšlápl na Marcela, následně zkoušel přihrávat více k ose trávníku, ale míč sebral pro sebe Casemiro.
     
    18
    Varane vyvezl míč z poloviny Realu. Hostující hráči roztáhli hru k levé straně, ale Marcelo ve spolupráci s Kroosem a Asensiem do pokutového území neproklouzli.
     
    19
    Vyčkávaná z obou stran pokračuje. Marcelo si narazil s Benzemou, poté se přesunul do středu trávníku, ale Kroosův centr ho už následně nenašel v ideálním postavení ke střele.
     
    20
    Ani dvacet minut slibnější šanci nepřineslo. Fotbalisté Realu jsou sice více u balonu, ale kombinační hrou zatím nemají šanci se dostat blíže k Netově brance.
     
    21
    Modrić ztratil míč ve středu pole, Valencia se hnala do pořádně nebezpečného protiútoku. Gameiro už mohl střílet, ale zcela zbytečně přehrál celou situaci nepřesnou patičkou za sebe, kde u byl jen Marcelo.
     
    22
    Ani nyní nevyšla Kroosovi přihrávka k Casemirovi. Hosté se ale aktivním přístupem k soupeři rychle vrátili zpět k balonu. Marcelův centr byl ale příliš přetažený a skončil za koncovou lajnou.
     
    23
    Kondogbiovu přihrávka zachytil na pravém kraji Vázquez. Také Benzema se stáhl pro balon více do hloubky trávníku. Poté se zjevil v nebezpečném prostoru Odriozola, ale jeho centr skončil u Wasse.
     
    24
    Po odraženém balonu se opřel do střely Toni Kroos. Z pětadvaceti metrů dal pokusu velkou razanci, ale přesnost chyběla. Neto neměl ve středu branky příliš práce.
     
    25
    Parejo prohrál silový souboj s Casemirem a přišel o balon. Real ale hraje stále vestoje. Marcelovi se nenabízel ani jeden spoluhráč a tak musel přenést hru na obsazeného Odriozolu.
     
    26
    Goncalo Guedes rychlostně nestačil na Odriozolu a musel ho zastavit jen za cenu faulu. K rozehrávce se opět postavil Kroos, ale balon ve vápně získal jen Diakhaby.
     
    27
    Ramos se stačil vrátit do obrany s rychlým protiútokem. Čelem se ale potkal se Solerem, který následně skončil na trávníku. Hlavní rozhodčí byl sice celé situaci daleko, ale i tak odpískal proti Realu.
     
    28
    Keylor Navas se také poprvé dotkl balonu. Guedes měl proti sobě Odriozolu, ale dokázal se uvolnit k centru, který ale skončil jen v rukavicích kostarického brankáře.
     
    29
    Modrić našel na pravé straně Vázqueze, který ale už neměl prostor ani ke kličce. Guedes rychle přistoupil k sedmadvacetiletému útočníkovi Realu Madrid.
     
    30
    I po půlhodině hry pokračujeme bez ohrožení jedné z branek. Varane pouze posouval míč Ramosovi, který byl odvážnější, ale Marcelo nestačil na levém kraji na Daniela Wasse.
     
    31
    José Gayá přihrával podél postranní lajny na Guedese, který ale nebyl v ideálním postavení. Valencia musela zvolit pravou stranu, kde už byl připravenější Gameiro.
     
    33
    Daniel Wass zkusil kličku na Asensia, ale balon ztratil. Od Kroose následně putoval míč k Vázquezovi, ale to už byla obrana Valencie opět na svých místech před vápnem.
     
    34
    Po Modrićově přihrávce spěchal za balonem Odriozola. Diakhaby stačil odkopnout pouze do napadajícího Vázqueze, který ale schytal prudký odkop jen do choulostivých míst.
     
    35
    Valencia se dožadovala pokutového kopu! Gayá centroval z levé strany do pokutového území, v šestnáctce ale trefil pouze Ramose do hrudníku.
    35.
     
    36
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia pokračovala v tlaku od rohového praporku. Úvodní centr ještě Navas vyboxoval před vápno. Soler našel osamoceného GONCALA GUEDESE, ke kterému až příliš pozdě přispěchal Ramos. Guedesova rána zapadla přesně k přední tyči a Navas už na balon nedosáhl.
    36. Gonçalo GUEDES - 1:0
     
    37
    Valencia pokračuje i po vstřelené brance směrem dopředu. Kondogbia přihrával Solerovi, který ještě hledal Gameira, ale ten už hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    38
    Střelec zatím jediného gólu přihrával pod tlakem Kondogbiovi. Francouzský záložník vyzval ke spolupráci Pareja, následně se napadající Benzema musel stáhnout s kapitánem Valencie až k vlastnímu vápnu.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Real Madrid je otřesen z inkasovaného gólu a nebyl daleko od další pohromy. Po odraženému balonu však pálil Kondogbia z prvního doteku metr nad břevno.
     
    41
    Modrić ztratil míč ve středu pole, následně mohli jít domácí opět do otevřené obrany Realu. Odriozola se ale poctivě vrátil s Guedesem a alespoň ho přibrzdil v rozletu.
     
    42
    Tentokrát se Guedes vžil do role nahrávače. Před vápnem našel Rodriga Morena, který si ještě připravil balon na levou nohu, ale těsně přestřelil Navasovu branku.
     
    43
    Sergio Ramos uklidňuje hru postupnou rozehrávkou s Marcelem. Do hry se zapojil také Modrić s Vázquezem. Jako první byl ale u balonu těsně před vápnem Valencie Ezequiel Garay.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu Guedes, kterého ihned po zpracování poslal k zemi nepříjemným zákrokem Odriozola. Valencia nespěchala s rozehrávkou.
     
    45
    Pohledná kombinace Gameira s Rodrigem skončila jen u Ramose. Kapitán Realu se stačil otočit před vápnem a ještě konstruktivně rozehrával k nohám Casemira.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Benzema přihrával Modrićovi, ten proklouzl mezi dvěma obránci do pokutového území, ale už byl příliš blízko a nemohl se dostat přes zhuštěný prostor před Netem.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Jedna nastavená minuta uplynula a první poločas končí. Do šaten odcházejí o poznání spokojeněji domácí fotbalisté, kteří vedou nad Realem Madrid 1:0.

    První pětačtyřicetiminutovka příliš šancí nepřinesla. Real dlouhou dobu ovládal trávník, ale postupnou kombinací se ani jednou nedostal do nebezpečí pozice v pokutovém území soupeře. Naopak Valencii stačilo málo, aby udeřila. Po rozehrávce rohového kopu se dostal k balonu Goncalo Guedes a parádní ránou k první tyče překonal Navase.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupila rozehrávkou Valencia. Po dlouhém nákopu na pravou stranu, ale neměl Gameiro šanci balon zastavit na hrací ploše.
     
    48
    Parejo odevzdal míč Modrićovi. Real pokračuje v podobném tempu jako před změnou stran. Marcelo na levém kraji neměl prostor k průniku do pokutového území.
     
    49
    Odriozola spolupracoval s Vázquezem, poté se poprvé ve druhém poločase dotkl balonu také Karim Benzema, ale přípravný dotek před vápnem zhatil Diakhaby.
     
    50
    Modrić neměl komu nahrát, tak zvolil nabídku Marcelovi, ale balon krajního obránce Realu přelétl až za postranní lajnu. Valencia bude vhazovat.
     
    51
    Diakhaby skvěle vysouval za obranu Gameira. Už už to vypadalo, že půjde útočník Valencie sám na Navase, ale Gameiro si o metr nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    52
    Při napadání se provinil faulem Marco Asensio. Parta Zinédina Zidana se zatím nemůže chytit ani ve druhém poločase dnešního zápasu s Valencií.
     
    53
    Álvaro Odriozola si strčil míč kolem Wasse, ještě před koncovou lajnou stačil ve skluzu odcentrovat do vápna, ale jako první se zmocnil balonu v pokutovém území Garay.
     
    54
    Benzema si přišel blíže k Modrićovi pro balon. Vázquez spolupracoval také s Benzemou, který si navedl míč do vápna, ale přes Kondogbiu se nedokázal prosadit ke střele.
     
    55
    Real sice drží více balon, ale do šancí se dostává Valencia. Soler se hnal z poloviny trávníku do otevřené obrany, už se ale dostal až příliš k Navasovi a nedokázal ho prostřelit.
     
    56
    Valencia pokračovala v tlaku od rohového praporku. Parejovu pobídku našel ve středu vápna Geoffrey Kondogbia, ale lehký pokus hlavou se do branky nevešel.
     
    57
    Odriozola startoval na pravém kraji. Před Wasse se sice protlačil k centru, balon si po přetaženém centru při pravil Marcelo, ale střelu zblokoval před Netem Garay.
     
    58
    Po několika minutách v obraně se Valencia odhodlala také k útočení. Guedes si šel pro balon, ale odnesl to bolestivým výkřikem Lucas Vázquez.
    58. Lucas Vázquez musel skousnout Guedesův faul
     
    59
    Lucas Vázquez musí být ošetřen na hrací ploše. Hlavní rozhodčí však Guedesovi za tvrdý šlapák neudělil ani žlutou kartu.
     
    60
    Real Madrid i po hodině hry prohrává na trávníku Valencie o jeden zásah. Ve druhém poločase se však tempo madridského celku nezvyšuje a tak se domácí s přehledem brání.
     
    61
    Ramos posunul míč na levou stranu Marcelovi. Také Asensio se zapojil do kombinace, ale to už je obrana Valencia opět v deseti před vlastním pokutovým územím.
     
    62
    Gayá sice namazal před vápnem Modrićovi, ale ten ihned vrátil balon domácím fotbalistům. Benzema čekal na přesnou přihrávku, ale Modrić poslal míč jen ke Guedesovi.
     
    63
    A další Modrićova chyba. Tentokrát nedokázal na několik metrů přihrát Asensiovi. Navíc Valencia po zisku mířila do rychlého protiútoku. Rodrigo Moreno pálil pouze těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    64
    Obléhání pokutového území Valencie pokračuje. Vázquez centroval do vápna, ale Asensio se k balonu přes Garaye nedostal. Domácí získali balon pod kontrolu.
     
    65
    Prvním potrestaným hráčem Realu Madrid je Álvaro Odriozola, který ještě na útočné polovině podrazil skluzem Guedese.
     
    66
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Gareth Bale.
     
    66
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Isco.
     
    67
    Dani Parejo nebyl dosud ve druhém poločas příliš vidět. Nyní sice získal míč uprostřed trávníku, ale ihned poté si pomohl skluzem proti Vázquezovi a je odměněn žlutou kartou.
     
    68
    Guedes opět rychlostně předčil Odriozolu, ten si ale v poslední možnou chvíli pomohl v souboji tělem a odstrčil soupeře do zámezí.
     
    69
    Gameiro se musel sklonit před Ramosem v osobním souboji. Real upaloval do protiútoku, ale Benzema při zpracování narazil do bránícího Garaye. Následně už se stačila obrana Valencie zformovat.
     
    70
    Casemiro se ujal rozehrávky ve střední části trávníku. Vázquez poté posouval míč do klubka hráčů v pokutovém území, ale Benzema ani následně Bale se ke střele nedostali.
     
    71
    Bale si pomohl přihrávkou k Marcelovi. Real se opět usadil těsně před vápnem domácího celku, ale Vázquezův centr byl zablokován na rohový kop.
     
    72
    Ani centr od rohového praporku hostům nepomohl. Balon odrazil před vápno Garay, kde byl sice k pohotové střele připraven Marcelo, ale zkušený třicetiletý Brazilec pálil jen vysoko nad.
     
    73
    Gayá udržel Balea na zádech po přetaženém centru ke vzdálenější tyči. Obrannou hlavičkou ale poslal míč jen těsně vedle pravého horního rohu vlastní branky.
     
    74
    Tlak Realu se lehce zvyšuje. Lucas Vázquez si chtěl vymodlit pokutový kop, ale jeho pád uvnitř šestnáctky posoudil hlavní rozhodčí jako nezaviněný. Navíc právě Vázquez fauloval Wasse.
     
    75
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Gonçalo Guedes, přichází Denis Čeryšev.
     
    76
    Isco vyslal přihrávku mezi obránci na Odriozolu, ale místo toho vznikl pořádně nebezpečný protiútoku Valencie. Domácí se hnali hned ve čtyřech na osamoceného obránce Realu. Až příliš překombinovanou akci zachytil Navas.
    76. Přečíslení Valencie druhý zásah nepřineslo
     
    77
    Diakhaby zasáhl jako poslední obránce v pokutovém území. Bale se už už chystal ke střele, ale u balonu byl jako první obránce Valencie. Následně při snaze vybojovat míč nafilmoval pád Marcelo.
     
    78
    Čeryšev se poprvé po svém příchodu na trávník zapojil do akce. Přízemní centr z pravé straně si ale pohlídal u své první tyče Keylor Navas.
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Mariano Díaz.
     
    80
    Baleův centr byl sražen na rohový kop. Od rohového praporku putoval míč k Marcelovi, který ale už dalšího spoluhráče nenašel. V pokutovém území se neprosadil k hlavičce Sergio Ramos.
     
    81
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Ferrán Torres.
     
    82
    Casemiro získal nepřesnou přihrávku Pareja. Real se opět usadil těsně před vápnem Valencie, ale Odriozola už u postranní lajny nedokázal udržet přetažený pas Modriće.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Do otevřené obrany Realu mířil Rodrigo, ale úvodní pokus zblokoval Varane a poté už pálil Wass vysoko nad.
     
    84
    Další faul vyrobil na obranné polovině Mariano Díaz. Z místo přestupku mohl rozehrávat kapitán Valencie Dani Parejo. Nadýchaný centr sice našel Kondrogbiu, který získal alespoň rohový kop.
     
    84
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia se přibližuje k dnešnímu vítězství! Exekuce rohového kopu se ujal opět Dani Parejo, lehce přetažený centr přeletěl Ramose, Varana a zamířil k EZEQUIELOVI GARAYOVI, který pořádně prudkou hlavičkovou namířil balon za Navasova záda.
    84. Ezequiel GARAY - 2:0
     
    85
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Santiago Mina.
     
    86
    Čerstvý Santiago Mina prohnal u postranní lajny Odriozolu. Domácí se přesunuli na útočnou polovinu, kde se držel u balonu Kondogbia s Čeryševem.
     
    87
    Tentokrát už Parejův centr od rohového praporku nebyl tak přesný. Za balonem si vyskočil Keylor Navas a pohodlně ho ukryl do rukavic.
     
    88
    Real i nadále pokračuje v neúčinném útoku. Modrić kombinoval s Marcelem, ale hostující fotbalisté se nedostali s balonem ani do pokutového území.
     
    89
    Santiago Mina mohl jít do otevřené obrany, ale raději posunul míč k levé postranní lajně Čeryševovi. Domácí následně o balon přišli a musí se opět vracet do obrany.
     
    90
    Marcelo přihrával podél postranní lajny Benzemovi. Francouzský útočník viditelně rozladěn napálil míč směrem na branku, ale trefil jen prostor, kde byl připraven gólman Valencie Neto.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí se chystal nařídit pokutový kop pro Real, když byl stažen v pokutovém území Ramos Diakhabym, ale kapitán Realu se v moment přihrávky ocitl v ofsajdovém postavení.
    90+2. Penaltový zákrok, kterému ale předcházel ofsajd
     
    90+3
    Před Odriozolou odpravil balon za postranní lajnu José Gayá. Hostující fotbalisté se ještě snaží v závěrečné nastavené minutě alespoň ohrozit Neta v brance Valencie.
     
    90+3
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Realu podařilo dostat míč do sítě! Od rohového praporku přiletěl povedený centr přesně do prostoru, kde se nacházel KARIM BENZEMA. Razantní hlavičku poslal francouzský útočník od země přesně do sítě za záda brankáře Neta.
    90+3. Karim BENZEMA - 2:1
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Po brance Realu ještě nechal hlavní rozhodčí rozehrát, ale ihned poté už druhý poločas ukončil. Valencia si připisuje cenné vítězství nad Realem Madrid 2:1.

    První pětačtyřicetiminutovka příliš šancí nepřinesla. Real dlouhou dobu ovládal trávník, ale postupnou kombinací se ani jednou nedostal do nebezpečí pozice v pokutovém území soupeře. Naopak Valencii stačilo málo, aby udeřila. Po rozehrávce rohového kopu se dostal k balonu Goncalo Guedes a parádní ránou k první tyče překonal Navase.

    Po přestávce pokračoval Real v nastaveném trendu. Zdlouhavé držení balonu na útočné polovině úspěch neslavilo. Deset minut před koncem navíc udeřil na druhé straně po Parejově centru Ezequiel Garay a o třech bodech bylo rozhodnuto. V nastaveném čase korigoval dnešní výsledek hlavičkou po rohového kopu Karim Benzema.
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13. (23:28:01)

    Vít Schück

    Branky: 36. Guedes (Soler), 84. Garay (Parejo) – 90+3. Benzema (Modrić)

    Karty:   6. Wass (VAL), 67. Parejo (VAL) – 65. Odriozola Arzallus (REA), 77. Marcelo (REA)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Diakhaby, Gayá – Soler (81. Torres), Parejo (C), Kondogbia, Guedes (75. Čeryšev) – Rodrigo, Gameiro (85. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Torres, Roncaglia, Lato, S. Mina, Lee, Čeryšev.

    Real Madrid: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (66. Isco) – L. Vázquez (79. Díaz), Benzema, Asensio (66. Bale).
    Náhradníci: L. Zidane – Bale, Vallejo, Díaz, Isco, D. Ceballos, Reguilón.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco
    bahis siteleri