Anderlecht – Lokeren 3:0 (kon.) | Genk – Mechelen 2:1 (kon.) | Leuven – Waasland-Beveren 5:2 (kon.)
Lierse – Waregem 1:4 (kon.) | Mons – Beerschot 1:0 (kon.) | Cercle Bruggy – Charleroi 1:0 (kon.)
konec
Oud-Heverlee Leuven
5:2 (1:0)
Waasland-Beveren
Sobota 29.09.2012, 20:00 • Stadion Den Dreef • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Leuven právě vstřelilo branku!

    Tak ještě jedna branka, a to už je skutečně hodně krutý výsledek pro Beveren, který se nadechoval k vyrovnání. Nakonec odjede domů s výpraskem. Pověstného bůra uštědřil soupeři EBRAHIMA IBOU SAWANEH.
     
    90+1
    Leuven právě vstřelilo branku!

    V nastavení přichází definitivní pojistka. Do otevřené obrany vběhl střídající EBRAHIMA IBOU SAWANEH a žádný problém dopravit míč do prázdné nemohl mít. Je jasné, že Leuven si připíše tři body.
     
    71
    Leuven právě vstřelilo branku!

    Další gól a opět je tu změna ve skóre. CHRISTIAN POUGA se trefuje dnes podruhé, pro změnu dokázal zakončit nohou z malého vápna. Hodně smolný moment pro obranu Beverenu, která zapomněla na autora třetího gólu.
     
    66
    Waasland právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Sledujeme zajímavou pasáž utkání, které nechybí koření fotbalu, tedy góly. Izraelec BARAK BADASH se postavil k míči a z nařízeného puntíku zamířil do protipohybu Baillyho.
     
    62
    Leuven právě vstřelilo branku!

    Jenže radost Beverenu nevydržela přílíš dlouho. Islanďan STEFÁN GÍSLASON využil chyb v hostující obraně, obešel v poklidu dva bránící hráče a sám před Clepkensem zakončil přesně. Jeho střela po zemi byla nechytatelná.
     
    55
    Waasland právě vstřelil branku!

    Máme vyrovnáno. Hosté se dostali do vůbec první šance ve druhém poločase a resultuje z toho branka v síti Baillyho. CHRISTOPHE LEPOINT vypálil z hranice velkého vápna a jeho technická střela zamířila přesně k levé tyči.
     
    37
    Leuven právě vstřelilo branku!

    Je zde úvodní gól dnešního utkání a dává jej CHRISTIAN POUGA. Kamerunský reprezentant si naběhl na centr Gíslasona a jeho hlavička zapadla přesně do brány. Clepkens se po míči natahoval marně, ač dělal co mohl. nedokázal zasáhnout.

    Roman Zajíček

    Branky: 37. Pouga, 62. Gíslason, 71. Pouga, 90+1. Ibou, 90+3. Ibou - 55. Lepoint, 66. Badash (pen.)


    Oud-Heverlee Leuven: Bailly - Vanaudenaerde, De Roeck, Thompson, Raymaekers - Gíslason, Van Goethem, Geraerts - Karuru, Pouga. Trenér: Ronny Van Geneugden.
    Waasland-Beveren: Clepkens - Lardenoit, Farssi, Shaish, Sibum - Belhocine, Lepoint, Zennaro, Cavens - Badash, Alves da Silva Neto. Trenér: Dirk Geeraerd.

    Rozhodčí: Delferière - Vromans, Y. De Neve
    bahis siteleri