Omsk – Petrohrad 3:4 (po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Novokuzněck 2:5 (kon.) | Čerepovec – Ufa 3:0 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 0:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Doněck – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Riga – CSKA Moskva 3:2 (po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Metallurg Novokuzněck
Pátek 15.02.2013, 16:00 • UKRK Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Outsider skolil velkého favorita dnešního utkání. Definitivně to potvrzuje ANTON LAZAROV, který dojel vyhozený kotouč a z úhlu, atakován obráncem, přesně zamířil do odkryté klece. Asistence: Alexander Mereskin, Alexej Jefimov.
     
    58:10
    Domácí si berou time-out a zkoušejí to v šesti!
     
    58:10
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí se snažili o rychlou odpověď, ale jak už to dnes bývá, radují se hosté. Skvělý křídelní útok DAMIRA ŽAFJAROVA končí gólem. Mrštný forvard se protáhl podél mantinelu až před branku a v pádu zametl kotouč do branky. Bez asistence.
     
    56:17
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Dnes už nás asi nic nemůže překvapit. V permanentním tlaku byl opět Metallurg a opět z toho paradoxně vydoloval gól. PAUL JATSENKO zachytil na modré vyhozený kotouč, okamžitě vypálil a od výstroje obránce se puk vrátil na jeho hokejku. A druhá střela už byla úspěšná. Jatsenko propálil vše, co mu stálo v cestě a trefil se přesně do růžku Kolesnikovy branky. Bez asistence.
     
    52:48
    Obrovská šance pro Dixona. Z rohu kluziště na něj přenesl hru Kaljužnyj a Stephen Dixon se rázem ocitl sám před branou. Z otočky vystřelil bekhendem, našel ale jenom výborně připravenou lapačku Sorokina!
     
    50:48
    Sorokin likviduje další pokus a před ní si to hokejisté začínají vyříkat ručně. Jefimov (NOV) a Plotnikov (JAR) putují na trestnou lavici.
     
    48:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Plotnikov sklepl puk za branku, kde s ním dlouho míchal a čekal na spoluhráče před Sorokinem. V tom si všiml na druhé tyči úplně volného VITALIJE VIŠNĚVSKÉHO a ten přesně trefil mezírku mezi tyčkou a betonem hostujícího brankáře. Asistence: Sergej Plotnikov.
     
    47:48
    Hráčská lavice domácích je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Redlihs.
     
    46:43
    Stephen Dixon měl na hokejce vyrovnání. Dostal namazáno zpoza branky a v pádu střílel téměř na úrovni brankoviště. Ovšem jenom do připraveného Sorokina.
     
    46:38
    Anton Lazarev (NOV) dostává dvě minuty za hákování.
     
    43:30
    Turukin mohl Metallurgu vrátit dvoubrankový náskok! Po chybě v rozehrávce rázem před Kolesnikem stáli tři hráči soupeře. Úlohu na sebe vzal právě Turukin, jenž střílel bekhendem do téměř odkryté klece. Na poslední chvíli ale jeho střela byla přizvednuta nad horní tyčku.
     
    41:18
    Jaroslavl do třetí části vlétla s plnou vervou a hnala se za vyrovnáním. Oleg Petrov (JAR) to ovšem s aktivitou přehnal a putuje na trestnou lavici. Dvě minuty za podražení.
     
    39:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přece se domácí dočkali, a to dokonce v oslabení! Po chybě hostů ujížděla Lokomotiv dva na jednoho. Rozjetý Cartan našel na druhé vlně ALEXANDRA ČERNIKOVA, který z první trefil přesně mezírku u bližší Sorokinovy tyče. Asistence: Vladislav Cartan.
     
    38:19
    Ještě uvidíme první plnohodnotnou přesilovou hru Novkuzněcku. Oleg Petrov (JAR) se provinil podražením.
     
    37:03
    A mohlo to být 3:0! Teď může Jaroslavl děkovat fantastickému Kolesnikovi. V přečíslení ujížděli Žafjarov a Vyglazov. První jmenovaný posunul na Vyglazova, jehož střelu z první vychytal přesouvající se Kolesnik skvělým zákrokem lapačkou!
     
    27:17
    Ale ne na dlouho. Za podražení bude pykat Romanov, který se před okamžikem vrátil z trestné lavice.
     
    26:12
    Ruský Gretzky na trestné lavici. Nebo alespoň hráč s číslem 99 Alexander Guskov (JAR). Dvě minuty taktéž za hákování.
     
    24:56
    ... a hákováním se provinil Romanov (NOV). Dvě minuty za hákování.
     
    24:56
    Skvělý Sorokin zasáhl lapačkou proti střele Kručinina, který dlouho motal puk kolem branky, až z mezikruží vypálil. Bude se vylučovat...
     
    20:17
    Kapitán hostí Mereskin (NOV) putuje na trestnou lavici.
     
    19:59
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Branka platí. ALEXEJ JEFIMOV dostal puk do sítě ještě před vypršením časového limitu!
     
    19:59
    Tak to je naprosto neuvěřitelné! Hosté v posledních deseti vteřinách zatlačili Lokomotiv v pásmu a po sérii rychlých přihrávek slaví druhý gól. Prakticky se jednalo o druhou vážnější šanci zápasu. Gól z hole Jefimova, jenž střílel z prostoru před brankou mezi betony dezorientovaného Kolesnika, padl se sirénou, takže se ještě bude zkoumat video.
     
    15:55
    Plotnikov v další velké šanci! Dnes už třetí. Po skrumáži před Sorokinem se k němu odrazil puk, jenž z okamžitě napálil do oblasti vzdálenějšího růžku branky. Jen těsně minul!
     
    12:28
    Nahození od modré nadělalo hostům pořádné problémy! Sražený puk se totiž dostal na hůl Plotnikova, který se tak na chvíli ocitl tváří v tvář gólmanovi. Před atakujícím obráncem volil pohotovou střelu mezi betony, jíž Sorokin výrobně pokryl.
     
    06:58
    Žafjarov dostává dvě minuty za hákování.
     
    03:05
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!

    To je překvapení! Hosté se dostávají z první vážnější šance do vedení. Zpoza branky z hole Jefimova se puk dostal do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval právě dojíždějící ALEXANDER MERESKIN, který jen tak plácl do puku a trefil se přesně mezi Kolesnikovy betony. Asistence: Alexej Jefimov.
     
    02:00
    První obrovská šance Jaroslavle. Plotnikov v rohu kluziště uzmul kotouč, obtočil se kolem klece a dostal se v dobré pozici do zakončení. Sorokin vyrazil betony a po dorážce se natahovali ještě další hráči soupeře, ale neúspěšně.

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 40. Černikov (Cartan), 49. Višněvskij (Plotnikov) - 4. Mereskin (Jefimov), 20. Jefimov (Mereskin, Lazarev), 57. Jatsenko, 59. Žafjarov, 60. Lazarov (Mereskin, Jefimov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) - Kronwall, Flood, Pašnin, Guskov, Višněvskij, Sjomenov, Amirov - Plotnikov, Averin, O. Petrov - Dixon, Hagman, Kaljužnyj - Redlihs, Černikov, J. Petrov - Soloduchin, Apalkov, Kručinin - Cartan.
    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Ključnikov) - Romanov, Kuklev, Ezhov, Arzamastsev, Jatsenko, Grišin - Lazarev, Mereskin, Jefimov - Vyglazov, Islamov, Žafjarov - Turukin, Mitrjakov, Nazarov - Kurepanov, Černych, Bessonov.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Alexander Soin - Michael Alex, Roman Šihanov
    bahis siteleri