Omsk – Petrohrad 3:4 (po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Dynamo Moskva 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
N.Novgorod – Novosibirsk 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Novokuzněck 2:5 (kon.) | Čerepovec – Ufa 3:0 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 1:4 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 0:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Doněck – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Riga – CSKA Moskva 3:2 (po s.n.)
konec
Spartak Moskva
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Lev Praha
Pátek 15.02.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové! Je to velmi blízko. Nádherná akce v podání Tomáše Rachůnka, který bojoval o kotouč u mantinelu. Ten se mu nakonec podařilo získat. Následně si najel před Lašáka a tvrdou střelou nad vyrážečkou posílá svůj tým do dvoubrankového trháku. Asistence: Jiří Novotný.
     
    33:26
    Ale Lev se mohl dostat do dvoubrankového vedení! Pražané se dostali do přečíslení 2 na 1. Řepík to zkusil individuálně nad lapačku Lašáka, ale s tím na něj nevyzrál.
     
    31:53
    A další obrovská šance! Bušujev stál zcela osamocený na levé straně před hostujícím brankařem. Dočkal se přihrávky a zcela jistě mohla jeho střela směřovat do prázdné branky, ale kotouč mu přeskočil přes hokejku a netrefil se!
     
    30:43
    Radivojevič měl na hokejce vyrovnání! Velký závar před brankou mohl zužitkovat zmiňovaný hráč, ke kterém se dostal odražený kotouč. Zkusil kličku do bekhendu, ale prázdnou branku minul!
     
    25:31
    Oystrick vypálil od modré. Jeho střelu Lašák vyrazil pouze před sebe, kde stál osamocený Birner. Ten ale nedokázal tváří v tváří procpat kotouč za jeho záda.
     
    20:30
    A hned v úvodu přichází vyloučení. Na trestnou lavici odchází Suglobov.
     
    05:45
    Mamkin dostává dvě minuty za podražení.
     
    00:13
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Tak to je výborný začátek pražského týmu! Ihned po vyhraném vhazovaní získal puk Rachůnek, jenž kotouč zavezl do útočného pásma a ačkoliv byl tísněn, dokázal poslat přesný pas na najíždějícího NICKLASE DANIELSSONA, který našel skulinku mezi betony Lašáka a propálil jí. Asistence: Tomáš Rachůnek, Jakub Nakládal.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Danielsson (Rachůnek, Nakládal), 58. Rachůnek


    Spartak Moskva: Lašák (Šestjorkin) – Vasiljev, Obšut, Kozlov, Suglobov, Radivojevič – Šefer, Želdakov, Nikoncev, Bušujev. Ankudinov – Mamkin, Kulik, Michaljov, Bobrov, Jerdakov – Demidov, Pugolvochin, Deněžkin, Voronin.
    Lev Praha: Pöperrle (Štěpánek) – Oystrick, Nakládal, Novotný, Rachůnek, Danielsson – Němec, Lepisto, Birner, Vrána, Řepík – Mikúš, Mäenpää, Surový, Cipulis, Hossa – Krejčík, Nizivijs, Cingel, Sekáč.

    Rozhodčí: Gušev, Sčenjov – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri