Lipt. Mikuláš – Michalovce 1:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Detva – Senica 2:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 15.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    Skončil sa nám zápas štvrtého zápasu play-off medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 1:4. V dnešnom zápase sme teda nespoznali postupujúceho do ďalšieho kola play-off, mohli sa nimi stať hráči Liptovského Mikuláša, ale tí v dôležitom dnešnom zápase prehrali spomínaným výsledkom 1:4. Konečný otáznik kto postúpi do ďalšieho kola play-off sa rozlúšti v nedeľu o 17:00 na ľade Michaloviec. (19:12:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Záverečné sekundy, do útoku sa tlačia domáci hráči, ich zakončenie konč=i tesne mimo.
     
    59:45
    Tak trošku aj vďaka nervom prišlo vylúčenie Paukovčeka.
     
    59:14
    Domáci prešli do útoku cez stred, mierená strela spomedzi kruhov v podaní Uhríka skončila v lapačke brankára.
     
    58:06
    Pomaly sa blížime k záveru zápasu, Liptovský Mikuláš sa dostával do pásma súpera, z ľavej strany nahodil puk pred brankára, ten však ihneď vyhodili hostia.
     
    57:14
    V závere stretnutia sa rodí ešte najaká možnosť o gól. Na trestnú odchádza Čavrk.
     
    57:00
    Tento zápas sa už v podstate iba dohráva, vyzerá to tak, že o tom kto postúpi do ďalšieho boja v play-off sa rozhodne až v nedeľu na ľade Michaloviec. Aktuálne sú v útoku Michalovce.
     
    55:28
    Domáci hráči prešli d útoku popri mantinely, prihrávka medzi kruhy odkiaľ z prvej páli Paukovček, jeho pokus nad bránu.
     
    54:05
    Liptovský Mikuláš bol síce v útočnom pásme, snažil sa niečo kombinačne vytvoriť, ale nepresnosťou vyslal do brejku 3 na 1 súpera. Michalovce sa snažili o perfektnú kombináciu, ktorá im skoro aj vyšla, v konečnom dôsledku na prihrávku pred bránu nenaviazal Opatovský.
     
    53:41
    Buly v strednom pásme vyšlo víťazne pre domácich hráčov, puk sa dostal až za domácu bránu, kde všetko kontroluje Bruncko.
     
    53:06
    Uhrík si v strednom pásme tak trošku aj futbalovo prebral puk, dostal sa do útoku, kde spolu so spoluhráčmi bojuje o vytvorenie nejakej šance.
     
    52:52
    Rozohrávku z pásme hostí zachytil v strednom pásme Uhrík, ten sa snažil rozohrať taktiež rýchlo na krídlo, prihrávku vystihol súper, ktorý nemohol pokračovať do útočného pásma, keďže rozhodca píska ofsajd.
     
    52:23
    V domácom fanklube to žije, uvidíme či bude taký dobrý a potlačí domácich hráčov ešte do nejakého gólu.
     
    51:05
    Pred útočným pásmom s pukom na hokejke Paukovček, ten si nejako o mantinel obhodil obrancu dostal sa aj do útočného pásma, ale po chvíli sa puk dostal na striedačku hostí, hra sa prerušuje.
     
    49:39
    Enormný tlak si teraz vyprodukovali domáci hráči, ktorí to na brankára hostí skúšali azda z každej strany, ten sa opäť blysol viacerými perfektnými zákrokmi, čím udržal trojgólový náskok hokejistov Michaloviec.
     
    48:54
    Liptáci naďalej v útočnom pásme, o puk sa bojuje pri mantinely, tam sa už zišlo viacero hráčov, ktorí bojujú o puk. Po chvíli rozhodca prerušil hru vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    47:38
    Liptovský Mikuláš sa snaží vyťažiť z tejto presilovky maximum, hneď z prvého útoku sa zverenci Dušana Halahiju dostali do útočného pásma, strelu od modrej ešte tečovali pred bránou, ale brankár Okoličány všetko pokryl.
     
    47:33
    Liptovský Mikuláš môže začať menší zázrak, na trestnú odchádza Drotár za podrazenie.
     
    46:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dočkali gólu, ktorý prichádza možno aj trošku neskoršie ako by si domáci diváci priali. Všetko to spackali pri mantinely, následne sa puk dostal medzi kruhy, odkiaľ sa presnou strelou nemýlil RICHARD UHRÍK. Asistencie: Kledrowetz, Bartík.
     
    45:47
    Hra sa nám na teraz prerušila, ak som dobre počul hlásateľka na zimnom štadióne vyzývala správcu zimného štadióne, aby išiel dať do kopy plexisklo za bránou hostí.
     
    44:34
    Po buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša vystrelil ihneď od modrej Klepáč, jeho pokus skončil tesne mimo, po chvíli to tento mikulášsky hráč skúšal aj zo stredného pásma, taktiež tesne mimo.
     
    44:22
    Dlhá prihrávka z vlastného pásma Michaloviec, tá prešla aj poslednou čiarou, rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    43:50
    Dukla dala gól!
    Obrovská radosť na tribúne, kde to v týchto sekundách naozaj žije. Michalovce po chvíli pridávajú už štvrtý gól, po tom ako tak povediac niečo medzi modrou a ľavým kruhom vyslal tvrdú strelu ĽUBOŠ FAJČÁK, ktorý sa nemýlil. Asistenciu si pripisuje Opatovský. V bráne domácich nastala aj zmena, nastupuje Bruncko.
     
    42:17
    Dukla dala gól!
    Tretí gól hostí tak povediac v úvode tretej tretiny, ktorý možno aj rozhodol dnešný zápas. menšia skrumáž v útočnom pásme, z ničoho nič sa s pukom na hokejky objavil IVAN ZORVAN, ktorý sa pretlačil až k Palkovi odkiaľ pridáva už svoj druhý gól v dnešnom zápase. Asistencia: Banovský.
     
    41:33
    Michalovce v závere presilovky prenikli po pravej strane, prišlo aj zakončenie, ale to brankára Palka ani z ďaleka neohrozilo, vďačí tomu aj teč obrancu, od ktorého sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    40:54
    Michalovce od úvodu tretej tretiny hrajú presilovku o jedného hráča, zakončujú hlavne z krajov, alebo od modrej čiary. Všetko zatiaľ likviduje brankár Palko.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:48
    V závere druhej tretiny si domáci zavarili, na trestnú odchádza Mravec.
     
    39:22
    Pomaly sa blížime k záveru druhej tretiny, Liptovský Mikuláš potiahol puk po pravej strane, zakončenie v útočnom pásme prichádza presne z opačnej strany, keď Marcinek tvrdou strelou míňa bránu.
     
    36:58
    Dukla dala gól!
    Michalovce zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov, keď aj trošku so šťastím zvyšujú na 0:2, Palko sa snažil puk vyraziť hokejkou, avšak tesne pred tým prišiel nepríjemný teč jeho spoluhráča po strela IVANA ZORVANA. Asistencia: Banovský.
     
    36:44
    Po dlhšom čase vidíme v nejakej streleckej, či náznaku šance aj hostí, Tí sa dostali rýchlo do pásma súpera, odkiaľ spomedzi kruhov ohrozili Palka, len čiastočne. Puk preletel tesne mimo bránu, ale od plexiskla sa odrazil k Palkovi, ktorý už zasiahol.
     
    36:10
    V závere presilovky domáci nahodili puk, ten sa od mantinelu dostal rovno na hokejku obrancu hostí, ktorý prudko vyhadzuje cez všetky čiary rovno k Palkovi.
     
    35:02
    Liptovský Mikuláš si vyprodukoval ďalšie dobré šance, najskôr Uhrík zlyhal na brankárovi, keď po prihrávke poslal puk do betónu brankára hostí, po chvíli od modrej poslal tvrdú strelu Mezovský, tá skončila tesne mimo.
     
    34:28
    O puk sa bojuje hlavne za bránou hostí, po dlhšej skrumáži sa puk odrazil všade, kde sa to dalo. Následne sa hostia ubránili.
     
    34:13
    Dobrá šanca pre domácich hráčov, ktorí z tohto môžu ťažiť maximum čo je azda vyrovnávajúci gól. Na trestnú odchádza za podrazenie Vorobel.
     
    33:58
    Zakázané uvoľnenie registrujeme aj v týchto sekundách, ale na teraz je to už aj na opačnej strane. Buly po ľavici Okoličányho.
     
    33:44
    Hra sa nám opäť prerušila po tom ako to domácim vo vlastnom pásme nejako nevyšlo, vyhodený puk preletel cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    32:28
    Vyzeralo to na dobrú šancu pre domácich hráčov, ktorí sa dostali do brejku 2 na 1, prihrávka však z pravej strany nenašla domáceho hráča a od mantinelu sa odrazila rovno k hosťom.
     
    31:51
    Liptovský Mikuláš sa snažil opäť dostať do útočného pásma, čiastočne sa mu to aj podarilo, puk do pásma pretlačil bojovný Marcinek, ale teč od hokejky obrancu súpera zariadil to, že Michalovce sa na teraz ubránili.
     
    30:42
    Liptovský Mikuláš si za posledné sekundy vyprodukoval pár šancí, najskôr z pravej strany vypálil Mravec, po pár sekundách vyskúšal pozornosť od modrej Bača. Čisté konto si drží v bráne skvelý Okoličány.
     
    28:47
    Dobre teraz obrane zasiahol za bránou domácich Klepáč, ten vypichol puk súperovi, no východniari si ho po pár sekundách vybojovali späť. Najskôr strelu od mantinelu vyrazil Palko, po chvíli sa musel obracať po ďalšej strele, tento krát od modrej.
     
    28:02
    Mravec sa snažil obhodiť si súpera tesne pred útočnou modrou. Nepodarilo sa. Hráč hostí vyčítal jeho pohyb a vypichol mu puk, z čoho sa následne hostia dostali do pásma, tam však ani nezakončili.
     
    27:45
    Ak by sa hralo na nepremenené šance tak Liptovský Mikuláš už vyhráva o niekoľko gólov, tento krát všetko vymyslel za bránou Marcinek, ten našiel pred bránou úplne voľného Mezovského, ktorý strelou z prvej mieril iba do betónov brankára.
     
    27:12
    Vyzerá to tak, že gólu v presilovke sa ani na teraz nedočkáme, začínajúca sa akcia hostí skončila v strednom pásme, po tom ako domáci získali puk.
     
    26:49
    Obrovský piskot na domácej tribúne, Liptovský Mikuláš sa bráni čo to dá, strela však prišla od modrej čiary z hokejky Žemku, ktorý tak povediac nahodeným pukom poslal puk do lapačky Palka.
     
    26:15
    Hostia boli s pukom v útočnom pásme, kombinovalo sa hlavne okolo mantinelu, už už som čakal na zakončenie, ale puk sa iba pohyboval pred Palkom, následne sa domáci ubránili.
     
    25:36
    V úvode presilovky sa domáci ubránili, puk sa ocitol až pred bránou, takže Michalovce začnú za pár sekúnd ďalší útok.
     
    25:20
    Myslím si, že zbytočné vylúčenie na domácej strane. Po buly sa trošku oprel do súpera Klepáč, rozhodca všetko videl a odpískal nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    25:06
    Zverenci Dušana Halahiju sa dočkali, po buly vo vlastnom pásme sa presunuli do útoku, prihrávka Bartíka od mantinelu našla voľného Paukovčeka, ktorý spomedzi kruhov poslal puk do lapačky Okoličányho.
     
    24:51
    Domáci hráči sa snažia nejakými rýchlymi prihrávkami a útokmi ohroziť bránu súpera, zdá sa mi že trošku už aj riskujú, vypomstiť sa im to mohlo aj v týchto sekundách, keď spomedzi kruhov mieril Banovský iba do brankára.
     
    24:11
    Liptovský Mikuláš začínal po buly útok z vlastného pásma, dlhá prihrávka od mantinelu smerovala na Kurica, ale ten si to neprebral najlepšie.
     
    23:54
    Dlhšie sa nám hrá v pásme Liptovského Mikuláša, to sa ani domácim divákom nepáči, tí sú určite za to aby ich hráči vyrovnali, nateraz musia čeliť buly po ľavici Palka.
     
    22:54
    Nepríjemná situácia okolo brány Liptovského Mikuláša, s pukom na hokejke sa tam obtáčal Drotár, ktorý zakončil iba do betónu Palka, domáci sa na teraz ubránili.
     
    21:52
    Buly v strednom pásme po tom ako puk upustil hraciu plochu.
     
    21:02
    Obrovská šanca v závere presilovke domácich, najskôr prišla strela od modrej, následne aj dorážku spred brány zlikvidoval výborný Okoličány.
     
    20:30
    Liptovský Mikuláš sa v úvode druhej tretiny snažil dostať do útočného pásma, ich úmysel nevyšiel najlepšie.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:40
    V závere prvej tretiny Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, tvrdá strela v podaní Klepáča skončila na jednom z obrancov, od ktorého sa puk odrazil do bezpečia.
     
    19:09
    Liptovský Mikuláš sa po buly udržal v pásme, dlhšie sa však bojovalo o puk, po pár sekundách sa dostal na hokejku Uhríka, ktorý zakončil, ale nie najpresnejšie. Následne obrana hostí vyhodila puk.
     
    19:06
    Domáci majú možnosť na vyrovnanie, na trestnú odchádza autor úvodného gólu Fajčák.
     
    17:58
    Útoky sa nám vymenili na oboch stranách, najskôr Marcinek potiahol puk do útočného pásma, kde však nezakončil presne. Na druhej strane sa to hosťom už podarilo, strela Šechného skončila v lapačke Palka, pokračuje vhadzovaním.
     
    16:17
    Nervozita pred bránou Palka, ten zasiahol po strele z pravej strany. Menšia strkanica prišla medzi Holigom a súperom, rozhodcovia včas zasiahli a rozdelili tieto dve horúce hlavy.
     
    15:53
    Kubáň prenikol do útočného pásma, puk si hodil asi až moc pred seba, ale dokázal zakončiť, jeho pokus skončil na hokejke obrancu súpera. Do útoku v týchto sekundách idú hostia.
     
    15:32
    Michalovce tak povediac opäť z ničoho ohrozili domácu bránu, zlá rozohrá Liptovského Mikuláša, rýchli prienik do pásma a mierená strela Čavrk, ktorý tesne prestrelil.
     
    14:14
    Do útoku z vlastného pásma prenikajú hostia, Vorobel azda z presnej polovice vystrelil prudkú strelu rovno do betóna Palka, ten vyrazil puk na plexisklo, následne ho pokryla obrana domácich.
     
    13:13
    Zatiaľ hrdina Okoličány, do dobrej šance sa opäť dostali domáci hráči konkrétne Marcinek prešiel s pukom do útočného pásma, odkiaľ spoza obrancu vystrelil presnú strelu do dolného rohu, jeho pokus vyráža koncom betónu brankár hostí.
     
    12:37
    Liptáci zakladajú pár sekúnd pred koncom presilovky ďalší útok, okolo mantinelu prenikol Marcinek, ten vyslal na brankára prízemnú strelu, ktorú Okoličány vyrazil.
     
    12:09
    Opäť domáci hráči zakončujú počas presilovky, po pár prihrávkach sa puk dostal na modrú, kde si to pripravil na strelu Klepáč, jeho pokus opäť vyráža brankár hostí.
     
    11:30
    Obrovská šanca na domácej strane počas presilovky. S pukom na hokejke prešiel Bartík, ten naznačenou strelou oklamal dvojicu hráčov, ktorí bránili, následne sa dostal až k samotnému brankárovi, kde zlyhal na jeho vyrážačke, keď Okoličány bravúrne zasiahol.
     
    10:54
    Po buly sa Liptovský Mikuláš usadil v pásme súpera, viacero prihrávok okolo mantinelu nič nevyriešilo, po nepresnosti súper vyhodil puk.
     
    10:54
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Linet.
     
    10:28
    Opäť nedorozumenie, Liptovský Mikuláš začínal útok z vlastne´ho pásma, taká ako by som to povedal zadovka v podaní Marcineka skončila iba pri bráne súpera.
     
    09:49
    Liptovský Mikuláš sa usadil vo vlastnom pásme, vyzerá to ešte na pár prihrávok, postupne by mali ísť do útoku.
     
    09:00
    V dnešnom zápase sú na tom už lepšie Michalovce, Liptáci mali včera lepší úvod, ale v dnešnom zápase by som už tak asi nehovoril, v tejto chvíli sú pri zakončení opäť východniari, strela od modrej v podaní Vorobela končí u Palka.
     
    07:27
    Veľa nepresností v strednom pásme, najskôr sa nedohodli prihrávkou Mravec s Bartíkom, to sa snažil využiť Palovčík, ktorý prenikol do útočného pásma, ale jeho strela skončila iba u Palka.
     
    06:39
    Hra sa spomalila aj po útoku Kubáňa, ten sám v útočnom pásme nevymyslel, za spomienku končí iba jeho len taký nahodený puk, ktorý hravo vyrazil Okoličány.
     
    06:09
    Nahodený puk hostí zachytil za bránou Palko, pri puku sa následne ocitol Kubáň, ktorý to nevymyslel najlepšie a dostal sa do skrumáže, následne domáci vyhodili aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    05:04
    Dukla dala gól!
    Na zimnom štadióne je veselo, ak by som to mál upresniť veselšie je na tribúne hostí, ktorá sa teší z úvodného gólu ich tímu. Perfektne teraz prenikol stredom ĽUBOŠ FAJČÁK, ktorý sa pretlačil aj do samotného zakončenia, ktoré končí gólom. Asistencie: Šechný, Vorobel.
     
    04:12
    Liptovský Mikuláš v útočnom pásme, po buly sa však do ničoho nedostali, skôr naopak. Hostia prenikli rýchlo popri mantinely, ale ani tí veľké vzrúšo nespôsobili.
     
    03:55
    Tlak domácich, čo sa aspoň týka hry smerom dopredu sa zvyšuje, tento krát zakladá útok opäť druhá útočná formácia, perfektne stredom prešiel Paukovček, ktorý aj zakončil presne do lapačky brankára.
     
    03:34
    Liptovský Mikuláš sa postupne dostal do pásma súpera, na pravej strane však zlyhal Paukovček, ktorý bránený obrancom stratil puk.
     
    03:05
    Prebieha nám veľmi vyrovnaný hokej, zatiaľ sme neregistrovali žiadni väčšiu šancu, v týchto sekundách sú v pásme domáci hráči, tí to zatiaľ držia na svojich hokejkách.
     
    03:00
    Milí diváci ospravedlňujeme sa Vám za neskorší štart zápasu, všetko je už v plnom poriadku takže začíname.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Všetkých Vás vítam pri štvrtom, možno aj rozhodujúcom zápase play-off, v ktorom proti sebe nastúpi Liptovský Mikuláš a Michalovce.

    Áno, ako som už v úvode spomínal, na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši sa môže rozhodnúť, resp. vyriešiť otáznik kto sa posunie bližšie k finále play-off. Včerajší zápas priblížil zverencov Dušana Halahiju k bráne finále bližšie, keďže domáci hráči v prvom domácom zápase zvíťazili tým najtesnejším rozdielom 1:0. O všetkom rozhodla prvá tretina, presnejšie 10. minúta, keď sa v skrumáži pred bránou najlepšie zorientoval Kubáň, ktorý poslal puk ponad lapačku Okoličányho. Uvidíme, kocky sú hodené, teraz je všetko na samotných hráčov, ako zamiešajú karty. Po zápasovej tlačovke domáci tréner priznal, že ich nečaká v piatok nič ľahké. Hráči Michaloviec dobre korčuľujú, majú dobrého brankára, ale na záver dodal, že o všetkom chcú rozhodnúť pred vlastnými divákmi. Cestovať sa nechce ani Patrikovi Kubáňovi, ktorý sa taktiež vyjadril, že o všetkom chcú rozhodnúť zajtra.

    Posledné vzájomné zápasy:

    Michalovce - Lipt. Mikuláš 5:6
    Michalovce - Lipt. Mikuláš 5:4
    Lipt. Mikuláš - Michalovce 1:0

    Bližšie informácie o tomto zápase nájdete v piatok krátko po 17:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 47. Uhrík (Kledrowetz, Bartík) - 6. Fajčák (Šechný, Vorobel), 37. Zorvan , 43. Zorvan, 44. Fajčák


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Marcinek, Jankovič, Mezovský, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Kurali) - Halapy, Drotár, Hrubý, Palovčík, Rusnák, Šeliga, Gavura, Vorobel, Šimčák, Šechný, Zorvan, Chovan, Opatovský, Čížek, Žemba, Čavrk, Banovský, Fajčák, Linet.
    bahis siteleri