Lok. Moskva – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Groznyj – Machačkala 1:0 (kon.) | Rostov – Zenit 1:1 (kon.)
konec
FK Lokomotiv Moskva
1:4 (0:3)
CSKA Moskva
Neděle 12.05.2013, 11:30 • Lokomotiv Stadium, Moskva • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hostující tým ještě naposledy vystřídá. Ahmeda Musu na trávníku nahradí na poslední vteřiny Dmitrij Jefremov.
     
    82
    A další zajímavá šance. Tentokrát opět zásluhou domácích Denisov našel na levé straně Torbinského, jehož zpětný centr mohl do odkryté branky poslat hlavou N'Doye, jenže Ignaševič zákrokem ''last minute'' odvrací do bezpečí!
     
    81
    Velká šance i na druhé straně v podání CSKA. Doumbia před pokutovým územím posunul míč na autora dvou branek Vágnera Lova, jehož technický pokus končí jen těsně vedle branky!
     
    79
    Samedov si na pravé straně vyměnil míč s Janbajevem a odcentroval do pokutového území. Tam sice Caicedo nedoskočil, jenže míč se šťastně odrazil od holeně N'Doyeho na branku a jen pohotový zákrok Akinfejeva vyráží míč na rohový kop! Pěkná akce domácích, která však bohužel pro družinu Slavena Biliće korigující brankou nekončí.
     
    74
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ten totiž slaví hostující výběr Leonida Sluckého, který si bere tříbrankové vedení zpět. SEYDOU DOUMBIA nejprve akci na pravé straně začal, když pronikl na útočnou polovinu, nahrál na Vágnera Lova, jenž mu míč před brankou vrátil a prvně jmenovaný z bezprostřední blízkosti prostřeluje bezmocného Krešiće počtvrté.
     
    69
    První žlutá karta míří do domácích řad. Kapitán Tarasov se po chybné nahrávce doslova pověsil na Fernandese, a tak vidí za držení protihráče pátou žlutou kartu sezony.
     
    67
    Střídá i CSKA Moskva. Alana Dzagojeva, kterého odměňuje stadion potleskem mění na trávníku Seydou Doumbia.
     
    66
    V 66. minutě registrujeme poslední střídání domácího celku. Victora Obinnu nahradí Samedov.
     
    59
    Přímý kop hostů ze zhruba pětadvaceti metrů poslal na branku Ignaševič a nevystřelil vůbec špatně. Jeho exekuce pravačkou končí po překonání zdi jen zhruba metr od branky. Krešić ani neskákal a může být hodně rád, že počtvrté neinkasuje.
     
    55
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí výběr hned na začátku druhého poločasu snižuje na rozdíl dvou branek! DMITRIJ TARASOV jako správný kapitán šel po špatně odvráceném centru tvrdě za míčem, odstavil Ignaševiče a prudkou ranou k pravé tyči dává první branku Lokomotivu v dnešním utkání!
     
    46
    Střídalo i CSKA, když Mamajev vyměnil Hondu.
     
    46
    A poté přichází i Torbinskij, který mění Mirančuka.
     
    46
    Lokomotiv dělá do druhého poločasu dvě změny. Na hřiště přijde nejprve Caicedo který nahradí Glušakova.
     
    43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je prakticky rozhodnuto! Hostující celek velmi snadno utíká do již tříbrankového náskoku. Honda dostal na hranici pokutového území po nahrávce od Musy hodně prostoru, nejprve naznačil, poté i vypálil, ale i přes Krešićovu snahu tu je třetí branka. Chorvatský brankář prudkou ránu pouze nešťastně vyrazil do levé strany, kde dobíhající VÁGNER LOVE zvyšuje na 3:0!
     
    26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A téměř ihned po ní se hostující celek dostává do již dvoubrankového vedení! Rychlá akce po levé straně šla od Wernblooma na Dzagojeva, který skvěle odcentroval před branku na zcela osamoceného AHMEDA MUSU, jenž ve skluzu skóruje.
     
    6
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Šestá minuta znamená první branku dnešního utkání! VÁGNER LOVE naběhl s míčem na kopačce před pokutové území, kde mu jej ani dvojice bránících hráčů nedokázala odpálit, a tak technicky zdatný forvard CSKA pálí do sítě! Krešić neměl proti skvěle umístěné střele do horního rohu branky žádnou šanci, a tak inkasuje.

    Martin Mišovec

    Branky: 55. Tarasov – 6. Vágner Love, 26. Musa, 43. Vágner Love, 74. Doumbia

    Karty:   69. Tarasov (LMO)


    FK Lokomotiv Moskva: (4-2-3-1) Krešić – Janbajev, Ćorluka, Burlak, Denisov – Glušakov (46. Caicedo), Tarasov – Maicon, Mirančuk (46. Torbinskij), Obinna (66. Samedov) – N'Doye.

    Trenér: Slaven Bilić

    CSKA Moskva: (4-2-3-1) Akinfejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Nababkin – Elm, Wernbloom – Honda (46. Mamajev), Vágner Love, Dzagojev (67. Doumbia) – Musa (90+2. Jefremov).

    Trenér: Leonid Sluckij

    Rozhodčí: Nikolajev – Kalugin, Drozdov
    bahis siteleri