Wiener – Salzburg 0:6 (kon.)
konec
SC Wiener Neustadt
0:6 (0:2)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 12.05.2013, 16:00 • Wiener Neustädter Stadion (Wiener Neustadt) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    78
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Šestá branka je zde a opět si za ni mohou domácí sami, nyní si sice nedali vlastní gól, ale hned dva hráči měli za úkol pohlídat v pokutovém území ALANA, jenže to se nepovedlo a tak hlavičkující Brazilec přidává dnes již svou druhou branku.
     
    71
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Toto je již pro Neustadt opravdu příliš velké sousto a zřejmě si takovou porážku ani nezaslouží. Po pravé straně uprchl domácí obraně Schwegler a jeho centr si poté do vlastní sítě srazil CHRISTOPH MARTSCHINKO, který dnes neodehrál špatný zápas, ale tento vlastenec ho jistě nepotěšil.
     
    66
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Salzburg si však zbytek zápasu užívá a dnes to vypadá s domácími velmi špatně, nezískají ani bod a ještě si navíc pokazí skóre. Po akci na jeden dotek se dostal totiž ke střele VALON BERISHA a míč se ještě otřel o domácího obránce a s tím už nemohl Siebenhandl dělat vůbec nic.
     
    63
    Salzburg právě vstřelil branku!

    O minutu později už je vedení Salzburgu opravdu třígólové. KEVIN KAMPL měl míč na pravačce a vůbec si s tím nedělal hlavu, jeho střela sice nebyla příliš prudká, ale přesně umístěná a brankář Siebenhandl se tak mohl pouze dívat, jak míč zapadá k zadní tyči.
     
    16
    Salzburg právě vstřelil branku!

    Aktivita Salzburgu je odměněna už druhou brankou a rázem to vypadá s domácími ještě hůře. Brazilský útočník ALAN dostal přihrávku do běhu, obhodil si Siebenhandla a následně dokázal i v záklonu poslat míč do odkryté branky. Salzburg tak po šestnácti minutách hry vede 0:2 a má skvěle nakročeno k vítězství v tomto zápase.
     
    5
    Salzburg právě vstřelil branku!

    To zřejmě ani Schwegler nečekal, že jeho vybojovaný míč u autové čáry bude základem pro úvodní branku zápasu. Kulatý nesmysl se totiž dstal až k JONATANU SORIANOVI a tento španělský útočník ve službách Salzbugu se s míčem obtočil a přesnou střelou k levé tyči skóroval.

    Jozef Valenčík

    Branky: 5. Soriano, 16. Alan, 63. Kampl, 66. Berisha, 71. Martschinko (vla.), 78. Alan

    Karty:   24. Mimm (WIE), 32. Martschinko (WIE), 41. Fröschl (WIE), 44. Siebenhandl (WIE), 73. Ramsebner (WIE) – 51. Švento (SLZ)


    SC Wiener Neustadt: Siebenhandl – Mimm, Wallner, Martschinko, Ramsebner – Piermayr (53. Lenko), Offenbacher (74. Freitag), Rakowitz (89. Bozkurt), Pollhammer, Rauter – Fröschl
    FC Red Bull Salzburg: Gustafsson – Schwegler, Sekagya, Rodnei (90+1. Ilsanker), Švento – Berisha, Hierländer (87. Nielsen), Mane (87. Teigl), Kampl – Soriano, Alan

    Rozhodčí: Harkam – Braunschmidt, Bauernfeind
    bahis siteleri