Hannover – Augsburg 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Hoffenheim 2:1 (kon.) | Norimberk – Dortmund 1:1 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 1:4 (kon.) | Hamburg – W. Brémy 0:2 (kon.) | Schalke – Bayern 0:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:4 (0:3)
Bayer Leverkusen
Sobota 21.09.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Mainz právě vstřelil branku!
    Leverkusen se nedokázal vyprostit z tlaku po rohovém kopu Mainzu, další Geisův centr vyhlavičkoval Wollscheid k YUNUSU MALLIMU, jehož povedenou střelu nártem před Lenem přizvedl do vlastní sítě Hilbert.
     
    59
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Odpor Mainzu bude zřejmě definitivně zmrazen. Leverkusenu se po nepovedeném rohovém kopu podařilo vrátit míč do šestnáctky, kde Pospěch odhlavičkoval míč jen k Rolfesovi, jehož centr do rozhozené stoperské dvojice našel STEFANA KIEßLINGA, který potvrdil své přednosti ve hře hlavou a zvýšil stav.
     
    45+1
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají soupeři na cestu do kabin ještě jednu branku a domácí fanoušci začínají pískat. Postupnou akci Leverkusenu vyšperkoval Rolfes přihrávkou do strany na ROBBIEHO KRUSE, jenž na zadní tyč podruhé v tomto utkání překonal Müllera.
     
    38
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Navrátilec do sestavy LARS BENDER se podepisuje i pod druhou branku utkání a tentokrát ji také sám střílí. Jeho střela zpoza šestnáctky se otřela o Noveského nohy tak nešťastně, že H. Müller nebyl schopen na brankové čáře reagovat.
     
    19
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Choupo-Moting tentokrát nezpracoval míč mezi dvěma protihráči na soupeřově šestnáctce, z čehož pramenilo Benderovo vysunutí Sama, jenž předložil míč na úplně volného ROBBIEHO KRUSE, který podél H. Müllera vstřelil svůj první gól v novém působišti.

    Daniel Polách

    Branky: 82. Mallı – 19. Kruse (Sam), 38. L. Bender (Kruse), 45+1. Kruse (Rolfes), 59. Kießling (Rolfes)

    Karty:   83. Moritz (MAI) – 84. Derdiyok (LEV)


    1. FSV Mohuč 05: H. Müller – Pospěch, Svensson (C), Noveski, Park – N. Müller, Geis, Soto (46. Mallı), Moritz, Choupo-Moting (64. Okazaki) – Schahin (71. Polter).
    Náhradníci: Wetklo – Bell, Díaz, Fathi, Mallı, Polter, Okazaki.

    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Wollscheid, Toprak, Boenisch – Sam, L. Bender (63. Can), Reinartz, Rolfes (C), Kruse (75. Öztunali) – Kießling (69. Derdiyok).
    Náhradníci: Palop – Spahić, Donati, Öztunali, Can, Son, Derdiyok.

    Rozhodčí: Aytekin – Brand, Achmüller
    bahis siteleri