Real Sociedad – Malaga 0:0 (kon.) | Almería – Levante 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:4 (kon.)
Valladolid – Atlético 0:2 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:2 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 21.09.2013, 22:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Jen to stadinem zašumělo. Ke střele napřáhl ze vzdálenosti zhruba 22 metrů Suaréz a míč letěl těsně vedle levé tyče Mariňovy branky.
     
    85
    Vynikající zákrok brankáře Mariňa. Obrana domácích totiž pustila do velké šance Cristiána Rodrígueze, jehož střelu z hranice penalty vytěsnil brankář Valladolidu rozštěpem.
     
    85
    Poslední střídání Diega Simeoneho. Leo Baptistao nahradí pro poslední minuty Kokeho.
     
    83
    Poslední střídání domácích. Unaveného Eberta nahradí Gilberto Garcia.
     
    82
    Asi největší šance domácích v celém utkání. Rukavina krásně uvolnil Osoria, ten nasadil Courtoisovi kličku, ale mezitím se stihli do brány vrátit tři zadáci Atlética a Manquillo střelu Osoria nakonec z brankové čáry dokázal vykopnout.
     
    76
    Střídá také Atlético, Raul García přepouští místo Cristiánu Rodríguezovi. Výborný zápas záložníka Atlética.
     
    74
    Střídání v domácím týmu, Manucho nahradil Guerru.
     
    72
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je asi rozhodnuto. Pravidlo nedáš, dostaneš se opět osvědčilo v celé své kráse. Koke uvolnil do rychlého brejku DIEGO COSTU a ten tváří vtvář brankáři Mariňovi nezklamal.
     
    72
    Po něm vznikl v pokutovém území Atlética pořádný závar. Nejblíže k balonu měl Rama, ale nakonec ho před ním na poslední chvíli ukopl Raúl Garcia. To byla slušná možnost na vyrovnání. Zůstala však nevyužita.
     
    68
    Gabi si proti Rossimu počínal ve středu hřiště dost nevybíravě, žlutá karta je tu po právu.
     
    59
    Osorio nahradil Rámose.
     
    60
    Další obrovská šance pro fotbalisty Atlética. Hra Valladolidu je nyní v rozkladu, což svou katastrofální rozehrávkou potvrdil také brankář Mariňo. Ten totiž pokazil výkop, balonu se chopil Diego Costa, udělal kličku Ruedovi, ale tváří v tvář domácímu gólmanovi souboj prohrál. Do brány se nevešla ani dorážka Raúla Garcii z krkolomné pozice.
     
    58
    Ještě před gólem bylo chystáno střídání, které se nakonec skutečně zrealizuje. Turan nahradil nevýrazného Davida Villu.
     
    57
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale RAÚL GARCÍA dočkal! Rohový kop se totiž po zásahu domácí obrany vrátil zpět ke Kokemu, ten poslal další balon do pokutového území z voleje právě na Garcíu, který zády k bránce hlavou trkl míč tak, že se Mariňo natahoval úplně zbytečně. Přece jen tedy tlak hostů byl vyjádřen gólově.
     
    56
    Obrovská šance hostů! Jednou tečovaný balon se nakonec snesl na hlavu Raúla Garcii a jen vynikající zákrok pohotového Mariňa uchránil Valladolid od útraty branky!
     
    53
    Další lavinu fotbalistů Atlética směrem na branku Mariňa přerušil Rossi žlutým faulem.
     
    49
    Atlético už také mělo šanci! Dlouhý balon propadl až do pokutového území k nohám Kokeho, který ho ale nezpracoval ideálně a následně se ho tak chopil Mariňo! To mohla být zajímavá možnost.
     
    36
    Domácí tým uchránilo od nejhoršího dobře postavené břevno! Rozehrávky standardní situace se totiž chopil Koke a jeho dobrý míč srazil valladolidský obránce Rueda pouze do brankové konstrukce. Co chybělo a byl by tu první gólový moment zápasu.
     
    31
    Krásná přímočará akce Atlética, která už po gólu volala! Gabi totiž nádhernou přihrávkou oslovil rozběhnutého Manquilla, ten místo střely z výborné pozice chtěl ještě vylepšit akci zpětnou přihrávkou, ale vracející se Rueda jeho úmysl zmařil. Valladolid tak i nadále drží čistý štít. Už 220 minut v kuse.
     
    18
    Suarez dostává stejný prohřešek za řeči.
     
    18
    Ostrý souboj Sastreho s Costou, po němž vidí domácí středopolař žlutou kartu.

    Radek Barkman

    Branky: 57. Raúl García (Koke), 72. D. Costa (Koke)

    Karty:   18. Sastre (RVL), 53. Rossi (RVL) – 18. M. Suárez (ATM), 68. Gabi (ATM)


    Real Valladolid: Mariño – Rukavina, Rueda, Peña, Bergdich – Sastre, Rossi, Omar (59. Osorio), Ebert (83. G. García) – Guerra (74. Manucho), Rama.
    Náhradníci: Jaime Jiménez – Barmettler, Baraja, G. García, Osorio, Manucho.

    Atlético Madrid: Courtois – Godín, Filipe, Miranda, Manquillo – M. Suárez, Koke (85. Baptistão), Raúl García (76. C. Rodríguez), Gabi – David Villa (58. Turan), D. Costa.
    Náhradníci: Bounou – Torres Juanfran, Alderweireld, Tiago, Turan, C. Rodríguez, Baptistão.
    bahis siteleri