Real Sociedad – Malaga 0:0 (kon.) | Almería – Levante 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:4 (kon.)
Valladolid – Atlético 0:2 (kon.)
konec
UD Almería
2:2 (1:0)
Levante UD
Sobota 21.09.2013, 18:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Další žlutá karta v závěru zápasu, dnes jich hlavní rozhodčí rozdal opravdu hodně. Za tvrdý skluz ji vidí da Silva Pinto (LVN).
     
    86
    Aby těch žlutých karet nebylo málo, tak další si do svých statistik připíše David Navarro (LVN), který zastavoval rychlý protiútok domácích.
     
    77
    El Zhar (LVN) nestačil v rychlostním souboji a pomohl si v něm tak nedovoleně, rozhodčí však byl velmi blízko a ocenil tento faul žlutou kartou.
     
    62
    Žlutých karet již dnes bylo rozdáno opravdu hodně, jednu z nich vidí také Xumetra (LVN), který si ve sprinterském souboji pomohl rukou a rozhodčímu se to nelíbilo.
     
    57
    Emoce nyní opravdu hrají na plno, další žlutá karta pro domácí Almeríi je zde a vidí ji za tvrdý faul ve středu hřiště Pellerano.
     
    54
    Vzápětí další faul Fernándeze v dosti podobné pozici znamená druhou žlutou kartu a okamžitě tak také červenou. Navíc budou hosté kopat pokutový kop a jsou tak rázem zpět v zápase! Neuvěřitelné věci se nyní dějí v šestnáctce domácího týmu.
     
    53
    Fernández (ALM) si při bránění prostoru před vlastní brankou počínal nedovoleně a vidí za to žlutou kartu! Před rozehráním rohu tak budou muset hosté ještě počkat.
     
    47
    Autor prozatím jediné branky Verza si pomohl ve středu hřiště faulem a byl za něj oceněn žlutou kartou.
     
    44
    Ivanschitz (LVN) šel do souboje šlapákem a jeho noha byla opravdu až příliš vysoko, rozhodčí vše posoudil jako faul oceněný žlutou kartou.
     
    39
    Lell (LVN) se postavil do cesty soupeři a trošičku nešťastně jej zasáhl nohou do hýždí, rozhodčí celou situaci posoudil jako faul a dokonce vytáhl žlutou kartu.
     
    26
    Evidentně rukou stáhl Rios (LVN) soupeře k zemi a pochopitelně za tento zákrok vidí žlutou kartu.
     
    24
    Vzápětí v hlavičkovém souboji právě Soriano (ALM) trefuje soupeře rukou do obličeje a vidí za to žlutou kartu.

    Jozef Valenčík

    Branky: 45+3. Verza (pen.), 51. Suso – 55. El Zhar, 60. Diop (Xumetra)

    Karty:   24. F. Soriano (ALM), 47. Verza (ALM), 53. Ch. Fernández (ALM), 57. Pellerano (ALM) – 26. Ríos (LVN), 39. Lell (LVN), 44. Ivanschitz (LVN), 62. Xumetra (LVN), 77. El Zhar (LVN), 86. D. Navarro (LVN), 90+4. da Silva Pinto (LVN)   54. Ch. Fernández (ALM)


    UD Almería: Esteban (C) – Marcos, Pellerano, Trujillo, Ch. Fernández – Vidal, Verza, F. Soriano (58. Rafita), Tébar, Suso (87. Barbosa) – Rodri (75. Díaz).
    Náhradníci: Ustari – M. Silva, Azeez, Corona, Rafita, Díaz, Barbosa.

    Levante UD: Navas – Lell, Vyntra, D. Navarro, García Juanfran (C) – Ríos (46. El Zhar), Diop, Ivanschitz (81. Barral), da Silva Pinto, Xumetra – Babá (68. Nong).
    Náhradníci: Javi Jiménez – Rodas, Karabelas, Simão, El Zhar, Nong, Barral.

    Rozhodčí: Velasco – Yuste, Alonso
    bahis siteleri