Žilina – Trenčín 3:5 (kon.) | Martin – Skalica 5:4 (1:0 po s.n.) | Nitra – Zvolen 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Piešťany 1:2 (1:2 po s.n.) | Košice – Poprad 2:1 (po pr.)
po s.n. (1:0)
HK VITAR Martin
5:4 (1:2, 3:2, 0:0)
HK Skalica
sk Pátek 11.10.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHC Mountfield (Martin).
    Gól strelil JAROSLAV MARKOVIČ.
     
    Markovči nič nevymýšľal, naviedol si puk na pravú stranu a švihom prekonal Lipovského !
     
    64:15
    Sme svedkami zaujímavej zmeny. Svätyňu domácich opustil Dzubina, ktorého miesto zaujal Šúrek. Domáci tréneri už teda kalkulujú so samostatnými nájazdmi.
     
    61:00
    Po prihrávke Stielera sa do obrovskej šance dostal Peter Trška, ktorého však výborne vychytal Dzubina !
     
    58:00
    Presne v momente, kedy miestny hlásateľ oznámil dve minúty do konca zápasu sa Martinčania takmer dostali do skvelej príležitosti. Prihrávku z poza brány napokon domáci útočník nedokázal spracovať, bol totiž obsadený.
     
    55:00
    Skaličania si dali takmer vlastný gól ! Záhoráci majú obrovské šťastie. Ak Martinčania v dnešnom zápase nevyhrajú po toľkých presilových hrách, asi ich to zrazí psychicky poriadne na dno.
     
    54:24
    Hostia sú teda poriadne nedisciplinovaný. Miroslav Lažo vyhodil puk k domácim divákom, za čo si samozrejme odsedí dve minúty na trestnej lavici.
     
    54:00
    Obrovské zmätky pred bránou Skalice. Lipovský čelil strele Ďatelinku a následne aj Berana. Skúsený brankár si skvele poradil ! Svoj tím drží nad vodou !
     
    53:40
    Na trestnú lavicu si išiel opäť sadnúť Bruno Mráz za nebezpečnú hru s vysokou hokejkou.
     
    52:40
    Miroslav Lipovský je poriadnou oporou svojho tímu. Čelil tvrdej strele Ďatelinku, no poradil si s nej výborne. Dôležité je, že ho udržal a neponúkol tak domácim šancu na dorážku.
     
    52:05
    Ďalšiu tvrdú strelu od modrej čiary v podaní Matejku dokázal Lipovský ukryť vo svojej výstroji.
     
    51:22
    Miroslav Lipovský navyše dostal osobný desať minútový trest, ktorý si išiel odsedieť Romančík.
     
    51:22
    Trest za Miroslava Lipovského si išiel odsedieť k Brunovi Mrázovi Vyrúbalík. Martinčania sú už v pätici zostavený v útočnom pásme.
     
    51:20
    Martinčania sa pekne rozostavili, Datelinka našiel krásnou krížnou prihrávkou jedného zo spoluhráčov. Puk sa napokon dostal na ľavý kruh, odkiaľ prišla strela na Lipovského. Skúsený brankár si odkopol bránu, za čo bude vylúčený !
     
    50:07
    Presilovú hru si zahrajú Martinčania. Podľa miestnych hlásateľov si išiel trest odsedieť Bruno Mráz, nám sa zdalo, že to bol Kutálek.
     
    47:36
    Peter Smrek vylúčený za filmovanie.
     
    45:12
    Vo veľkej príležitosti Galamboš, z pravej strany rozvlnil sieť, ale iba tú bočnú.
     
    36:45
    Martin dal gól!
    Dnes padol už dosť gólov, a tak si povedal ANDREJ THEMÁR, že to skúsi aj z ťažkého uhlu. Lipovskému prepadol puk pomedzi nohy. Asistencia: Cíger Jakub
     
    33:30
    Martin sa bráni 2. min. pre Andreja Dírera za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:10
    Skalica dala gól!
    Rodiaci sa tlak Skalice v útočnom pásme zúžitkoval Dvonč, ktorý vypálil – nastrelil na Dzubinu a ten už nestihol zareagoval na dorážku TIBORA KUTÁLKA. Asistencie: Ronald Dvonč, Petr Obrdržálek.
     
    26:35
    Martin dal gól!
    Skalický obranca zle rozohral, domáci útočník zachytil zlú rozohrávku na modrej čiary a z medzikružia prekonal DOMINIK FUJERÍK bezmocného Lipovský, ktorý inkasoval po strele spoza obrancu. Bez asistencie.
     
    24:39
    Skalica dala gól!
    Hostia idú do vedenia, DAVID STIELER sa najlepšie zorientoval pred Michalom Dzubinom a prekonal bezmocného brankára Martina. Asistencia: Tibor Kutálek
     
    20:37
    Martin dal gól!
    Celkom uvoľnene začal tento zápas, nik by asi nepovedal že z vytvorenej akcie padne gól, VAŽAN MICHAL pridal druhý gól v zápase a je vyrovnané v priebehu dvoch minút padol gól, samozrejme, góly preťala presilová hra. Asistencie: Ján Zlocha, Peter Galamboš.
     
    19:01
    Martin dal gól!
    Martinčania strelili kontaktný gól už v prvej tretine, tzv. gól do šatne. Fujerík Dominik naservíroval v ďalšom prečíslení 2:1 MICHALOVI VAŽANOVI a ten sa pre radosť trénera Daniela Babku konečne trafil.
     
    17:55
    Opäť gólová šanca domácich – Beran sám pred Lipovským nedotlačil puk za už takmer prekonaného brankára hostí. Teraz sa domáci diváci búria, pár pochybných a musíme uznať, že aj menej spravodlivých rozhodnutí troch rozhodcov.
     
    17:00
    Vzájomné vylúčenie – Galamboš podľa Lauffa prifilmoval pád a Lukáš KOzák 2. min. za hákovanie.
     
    12:36
    Vyrubalík Martin – 2. min. hákovanie.
     
    10:57
    Dve minúty pre Ďatelinku – faul lakťom.
     
    07:49
    Skalica dala gól!
    Skalica hrá účelovejšie a jednoznačne hlavne aj dôraznejšie. MARTIN VYRUBALIK to využil po prihrávkach Romančíka a Dvonča zvýšil na 2:0 pre hostí delovkou od modrej čiary. Asistencie: Michal Romančík, Dvonč Ronald.
     
    02:57
    Skalica dala gól!
    Druhú svoju streleckú príležitosť už RENÉ ŠKOLIAK využil – po strele Lukáša Kozáka dorazil po obkorčuľovaní celej bránky za bezmocného Dzubinu. Asistencia: Lukáš Kozák
     
    02:15
    Andrej Novotný 2. min. vyhodenie puku.

    Jozef Čelestiak

    Michal Bakoš

    Branky a nahrávky: 20. Važan, 21. Važan (Zlocha, Galamboš), 27. Fujerík, 37. Galamboš (Cíger), rozh. náj. Jaroslav Markovič – 3. Školiak (Kozák), 8. Vyrubalík (Dvonč, Romančík), 25. Stieler (Kutálek), 34. Kutálek (Dvonč, Obdržálek)


    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Novotný, Ďatelinka – Matejka, Tupý – Smrek, Brcko – Imrich – Markovič, Beran, Fujerík – Zlocha, Galamboš, Važan – Themár, Dírer, Cíger – Perniš, Šugár
    HK Skalica: Lipovský (Romančík) – Vyrúbalík, Kozák – Trška, Barák – Ketner, Srnec – Stano, Mikeska – Lažo, Školiak, Obdržálek – Jankovič, Stieler, Preisinger – Kutálek, Mráz, Šátek – Dvonč, Kalináč, Romančík

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Smerek,
    bahis siteleri