Chomutov – Kladno 6:2 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 2:3 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 2:1 (kon.) | Vsetín – Zlín 5:7 (kon.) | Havířov – Vítkovice 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Sparta 3:4 (po pr.) | Poruba 2011 – Olomouc 5:4 (2:0 po s.n.) | Letňany – HC Litvínov 3:4 (po pr.)
Jihlava – Pardubice 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
5:4 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:0)
HC Olomouc
Pátek 11.10.2013, 17:00 • ZS Poruba • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vítězí na samostatné nájezdy, vítězný proměnil MARTIN CSOMOR.
     
    55:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po obrovské chybě porubských hráčů se dostal puk na hůl Kropáče, který nahrál Melichárkovi a ten tak mohl sám jet na porubskou klec. Široký jej sice dojížděl, ale zastavit už se mu rozjetého Melichárka nepodařilo. Kotouč skončil za Srokovými zády. Autorem branky je VÁCLAV MELICHÁREK. Asistence: Jan Kropáč.
     
    50:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pár vteřin trestu Malého a domácí využívají přesilovou hru. Do brány se pohotově strefil Petr Ščurek. Autorem branky je PETR ŠČUREK. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Gola.
     
    49:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po návratu vyloučeného Olomouc dorovnává. Sroka nestačil na tuto akci zareagovat. Autorem branky je MIROSLAV KUBA. Asistence: Tomáš Ministr
     
    46:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Silná útočná trojice Poruby konečně zaúřadovala. Martin Csomor dostal kotouč přes modrou čáru a nahrál do prostoru kruhů Jonáši Mládkovi, který neváhal a pálil. Před klecí byl připraven Tomáš Gřeš a puk se tak v pohodě dostal za Urbische. Autorem branky je TOMÁŠ GŘEŠ. Asistence: Jonáš Mládek a Martin Csomor.
     
    32:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po Golově nahrávce Radim Němec sám ujížděl na Urbische a v patách mu byli dva obránci, kteří jej nedokázali zastavit. Olomoucký gólman to dostal přímo mezi betony a jeho spoluhráč Martin Hes si poté o tyč ze vzteku zlomil hůl. Autorem branky je RADIM NĚMEC. Asistence: Patrik Gola.
     
    28:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sroka udělal velkou chybu. Vhazovalo se po jeho pravici a porubský gólman nepočítal s tím, že by soupeř mohl puk ukořistit. Byl tedy vytočen směrem k vhazování a za jeho zády byla zcela odkrytá klec, čehož okamžitě využil připravený Jakub Heža. Autorem branky je JAKUB HEŽA. Asistence: Tomáš Ministr.
     
    20:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Štěpán vypálil od modré velice prudkou střelu, která se dostala přes chumel hráčů před brankovištěm. O teč se postaral kapitán Tomáš Gřeš, který stál již připraven po pravici Urbische. Autorem branky je TOMÁŠ GŘEŠ. Asistence: Matěj Štěpán.
     
    11:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali za modrou čáru, kde si Melichárek s Markem nahrávali. Velice blízko se ovšem dostal Jan Kropáč, který nebyl nikým hlídán, takže mohl pohodlně svou akci zakončit backhandem nad Srokova ramena. Autorem branky je JAN KROPÁČ. Asistence: Dominik Marek a Václav Melichárek.

    Kateřina Procházková

    Branky a nahrávky: 21. Gřeš (Štěpán), 33. Němec (Gola), 47. Gřeš (Mládek, Csomor), 51. Ščurek (Gřeš, Gola), 65. Csomor (TS) – 12. Kropáč (Marek, Melichárek), 29. Heža (Ministr), 50. Kuba (Ministr), 56. Melichárek (Kropáč)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka (Peslarová) – Štěpán, Olšr, Široký, Síkora, Ščurek, Šustala, Boháč, Hranoš – Bartoň, Mládek, Gřeš – Csomor, Nardelli, Gola – Kurnik, Němec, Konvička – Csabala, Kovalyov, Bialoň
    HC Olomouc: Urbisch (Pospíšil) – Spurný, Hes, Hrabica, Tomek, Marek, Horák R. , Škoda, Zelený, Kropáč, Melichárek, Heža, Dittrich, Horák J., Malý, Ministr, Kuba

    Rozhodčí: Šír – Hlavatý, Jureček
    bahis siteleri