Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:2 (2:0, 2:1, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 11.10.2013, 01:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Čepice ať letí na led, je tu hattrick! Salo po obléhání Clemensenovy branky přiťukl kotouč STEVENU STAMKOSOVI (3+2) a ten ranou bez přípravy trefil přesně! Třetí využitá přesilovka zápasu a Florida podobně jako na ledě St. Louis Blues dostává sedmičku. Asistence: Sami Salo a Teddy Purcell.
     
    49:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    VALTTERI FILPPULA (3+1) útočí dokonce na hattrick! Markstrom ale u této branky mít čisté svědomí rozhodně nebude. Purcell uvolnil finského útočníka, který střílel z těžké pozice bekhendem a trefil přesně pod víko. Začíná to zavánět debaklem. Asistence: Teddy Purcell.
     
    46:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto. Tampě se totiž povedlo využít přesilovou hru. VALTTERI FILPPULA (2+1) převzal v útočném pásmu přihrávku od Carla, udělal pár kroků směrem k brance Markstroma a trefil přesně do růžku. Asistence: Matt Carle a Alexander Killorn.
     
    43:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak možná se ještě přece jenom dočkáme dramatu. JONATHAN HUBERDEAU dostal krásnou přihrávku mezi dva obránce od Gomeze a svůj samotatný únik zakončil krásnou kličkou Bishopovi. Páník spěchal za Huberdeauem marně. Asistence: Scott Gomez a Kris Versteeg.
     
    35:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Konečně také česká radost v dnešním zápase! ONDŘEJ PALÁT (1+1) nebyl v předchozím průběhu hry moc vidět, teď ale přetavil ve čtvrtý gól Tampy dobrou práci Killorna, který se zbavil Weavera a poslal Palátovi výborný pas. Premiérová trefa českého útočníka v sezoně. Asistence: Alexander Killorn a Ben Bishop.
     
    31:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    První lajna hraje dnes úžasný zápas. STEVEN STAMKOS (2+2) si tento gól sám vybojoval. Nejprve vyšťoural kotouč pro Maloneho, který ho ještě tváří v tvář Markstromovi do sítě nedostal, puk se ale následně odrazil k St. Louisovi, ten ho lehce přiťukl právě k Stamkosovi, který již mířil přesně. Na brankové čáře se ještě snažil zachránit situaci obránce Weaver, vše ale bylo marné. Tampa zase vede o dva góly. Asistence: Martin St. Louis a Ryan Malone.
     
    20:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Pod kontaktní gól Floridy se velkou měrou podepsali dva čeští borci. Fleischmann nejprve protancoval do útočného pásma, pak nabil Campbellovi na mezikruží, ale střela obránce hostů letěla nad branku. Od zadního mantinelu se však odrazila přímo na hůl BRADA BOYESE (2+0), který ji zametl do branky. Těsně před ním však promáchl kotouč Radko Gudas. Přesilovka využita. Asistence: Brian Campbell a Tomáš Fleischmann.
     
    13:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok při vlastním oslabení! Vteřinu před Pánikovým návratem na led poslal kotouč před branku St. Louis a trefil přesně hůl STEVENA STAMKOSE (1+2), který tečoval na místo určení! Asistence: Martin St. Louis a Victor Hedman.
     
    08:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa Bay jde do vedení! V době, kdy se vyloučený Weaver vracel do hry, zapomněli Panteři na zadní tyči volného MARTINA ST. LOUISE (2+2), který zametl kotouč po rychlé kombinaci za bezmocného Markstroma. Asistence: Steven Stamkos a Ted Purcell.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 9. Louis (Stamkos, Purcell), 14. Stamkos (Louis, Hedman), 32. Stamkos (Louis, Malone), 36. Palát (Killorn, Bishop), 47. Filppula (Carle, Killorn), 50. Filppula (Purcell), 53. Stamkos (Salo, Purcell) – 21. Boyes (Campbell, Fleischmann), 44. Huberdeau (Gomez, Versteeg)


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Šustr – St. Louis, Stamkos, Malone – Pánik, Filppula, Killorn – Purcell, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Labrie.
    Florida Panthers: Markstrom (50. Clemensen) – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Whitney, Gudbranson – Versteeg, Goc, Huberdeau – Boyes, Barkov, Fleischmann – Kopecký, Matthias, Winchester – Crabb, Gomez, Upshall.

    Rozhodčí: Rooney, Hebert – Nowak, Nansen

    Diváci: 19 204
    bahis siteleri