Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
New York Rangers
Pátek 11.10.2013, 04:00 • Honda Center, Anaheim / Kalifornie • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A toto je následek – zcela nepokrytý DUSTIN PENNER na pravé straně může po přihrávce Perryho zasunout do odkryté branky, Lundqvist by musel mít tryskový pohon, aby se stihl přesunout, to je další debakl Rangers! Asistence: Corey Perry, Bryan Allen.
     
    28:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže tentokrát to již nešlo, opět zaspala obrana Rangers, rychlý výpad Ducks, Winnik z levé strany přihrává SAKU KOIVU, který najíždí z pravé strany a přesnou střelou překonává Lundqvista, jenž se již nestihl přemístit, druhý gól v sezóně pro finského veterána! Asistence: Daniel Winnik, Andrew Cogliano.
     
    21:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Lundqvist opustil svou branku aby vypíchl puk, což se mu také povedlo, ale protože se po ledě sklouzl dál, než původně asi předpokládal, zůstala branka Rangers odkrytá do té doby, než se do ní trefil JAKOB SILFVERBERG. Asistence: Teemu Selänne, Mathieu Perreault.
     
    11:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ale nebyl! Jeho rozehrávku zachytil Vatanen, okamžitě vyslal DANIELA WINNIKA, který byl připraven na útočné modré a ten z pravé strany překonává Lundqvista. Asistence: Sami Vatanen.
     
    09:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Perreault dobruslil nahozený puk, přihrál za branku, odkud Selänne vybruslil před Lundqvista, přihrává JAKOBU SILFVERBERGOVI, který zblízka dává druhý gól Ducks! Asistence: Teemu Selänne, Mathieu Perreault.
     
    05:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN GETZLAF otevírá skóre dnešního utkání, je to první branka kapitána Ducks v této sezóně, když největší dík patří Perrymu, který se dokázal uvolnit na pravém křídle, přešel přes bránícího McDoangha a předložil Getzlafovi parádní puk, to nešlo nedat! Asistence: Corey Perry, Ryan Allen.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Getzlaf (Perry, Allen), 10. Silfverberg (Selänne, Perreault), 12. Winnik (Vatanen), 22. Silfverberg (Selänne, Perreault), 29. Koivu (Winnik, Cogliano), 37. Penner (Perry, Allen)


    Anaheim Ducks: Hiller (Fasth) – Beauchemin, Fowler, Allen, Vatanen, Fistric, Lovejoy – Selänne, Getzlaf, Perry – Silfverberg, Perreault, Penner – Cogliano, S. Koivu, Winnik – Beleskey, Bonino, Palmieri
    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – McDonagh, Girardi, Staal, Del Zotto, Stralman, Moore – B. Richards, Stepan, Nash – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Pyatt, Boyle, Callahan – Dorsett, Moore, Asham

    Rozhodčí: Kozari, Walsh – Cvik, Grandt

    Diváci: 17129
    bahis siteleri