Havlíčkův Brod – Strakonice 5:2 (kon.) | V.Popovice – Hr. Králové 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Warriors Brno 9:1 (kon.)
Litoměřice – Klatovy 6:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (1:0, 0:2, 4:0)
HC Strakonice
Pátek 11.10.2013, 18:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    58:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Domácí založili pro nevyužité šanci svého soupeře bleskový protiútok, který zakončil ranou z bezprostřední blízkosti rozjetý LUKÁŠ BREBERA a svým hattrickem podtrhuje tříbodový zisk svého týmu! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    52:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové už mají utkání pevně pod kontrolou a svou územní převahu vyjádřil dalším vstřeleným gólem! Znovu zafungovala spolupráce David Krajhanzl – LUKÁŠ BREBERA, když druhý jmenovaný ve velké rychlosti stihl zblízka zakončit a kotouč skončil až za brankovou čarou smutného brankáře Havelce! Asistence: David Krajhanzl.
     
    47:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové jsou za svou útočnou aktivitu odměněni třetí brankou a jdou do zaslouženého vedení! David Krajhanzl se svou střelou z bezprostřední blízkosti ještě ztroskotal na Havelcových betonech, ale odražený puk si našel před bránou dobře postavený LUKÁŠ BREBERA a svižnou dorážkou do odkrytého koutu brány zblízka překonal bezmocného Davida Havelce! Asistence: David Krajhanzl.
     
    40:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Kotouč putoval po ose Ondřej Hlídek – Tomáš Ludvík – MARTIN JELÍNEK, přičemž posledně jmenovaný využil toho, že byla strakonická obrana rozhozená, a zblízka v mírném úhlu na pravé straně propálil svižnou střelou brankáře Havelce! Asistence: Tomáš Ludvík, Ondřej Hlídek.
     
    35:08
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Mohutný gejzír radosti teď vybuchl v řadách Strakonic, které jdou poprvé v utkání do vedení! Opět u toho byla dvojice Lukáš Řezník – MATYÁŠ FEDOR, když prvně jmenovaný vybídl přesnou nahrávkou zpoza brány ke skórování svého parťáka, jenž se zblízka v nepřehledné mlýnici před bránou nemýlil! Asistence: Lukáš Řezník.
     
    20:27
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Studená sprcha pro Rebely, už po sedmadvaceti sekundách prostřední části platí v Kotlině znovu nerozhodný stav! Hosté založili rychlý postupný útok, Lukáš Řezník dostal puk do pravého kruhu a poslal před branku nahrávku, jíž doslova dotlačil za Novákova záda MATYÁŠ FEDOR, který se důrazně natlačil do předbrankového prostoru! Asistence: Lukáš Řezník.
     
    18:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je nepříjemná chvíle pro hosty, kteří zatím hrají velmi dobře! Vít Křesťan předložil z rohu útočného pásma lahůdkovou přihrávku úplně volnému MARTINU HYNKOVI, jenž z mezikruží nedal brankáři Havelcovi nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Vít Křesťan.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 19. Hynek (Křesťan), 41. Jelínek (Ludvík, Hlídek), 48. Brebera (Krajhanzl), 53. Brebera (Krajhanzl), 59. Brebera (Ludvík) – 21. Fedor (Řezník), 36. Fedor (Řezník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Pecen, Křesťan, Motl, Skotar – Ludvík, Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Mozr, Kittler, Hynek.
    HC Strakonice: Havelec (Štrobl) – Hrubý, Křenek, Řezník, Kordík, Gross, Srb, Papež, Fedor, Bazgier, Škoda, Rajtmajer.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Petr Kotlík, Roman Zídek

    Diváci: 85
    bahis siteleri