Nitra – Skalica 10:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (po pr.) | Poprad – Žilina 7:1 (kon.)
Košice – Zvolen 0:1 (kon.) | Martin – Piešťany 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC Košice
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 01.12.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:30
    Hostia mohli rozhodnúť strelou do prázdnej brány, Chovan z veľkej vzdialenosti minul.
     
    58:13
    Jenčík nahodil puk na zvolenskú bránu, ale Šimko nechcel nič riskovať a radšej ho podržal. Tým dal domácim priestor na powerplay.
     
    58:00
    Oddychový čas domácich.
     
    57:59
    Lubor Zuzin mohol rozhodnúť! Dostal sa do úniku a zakončenia, no v ňom proti Hylákovi nepochodil.
     
    54:12
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Cebák.
     
    53:14
    Nie však nadlho, domáci budú hrať opäť presilovku. Na trestnej lavici za faul lakťom na dve minúty Ťavoda.
     
    50:51
    Ďalšia presilovka pre Košice, Mucha dve minúty za hákovanie.
     
    49:28
    Domáci dali gól, ale rozhodca ho neuznáva pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    47:21
    Vylúčenie na strane hostí. Škvaridlo dve minúty za držanie.
     
    45:36
    Hostia mohli naopak udrieť a tým najlepším spôsobom! Po ľavej strane sa uvoľnil Síkela a nebezpečne vypálil, domácich podržal Hylák.
     
    42:37
    Domáci v peknej šanci! Zadovkou spoza brány posielal puk zrejme Marcinko, pred bránou si naň nakorčuľoval Bicek, ale brankár Šimko bol aj tak najúspešnejší. Gólman puk zastavil betónom.
     
    40:38
    Peter Zuzin ale nepochodil! Trestuhodne po zamiešaní pukom mieril možno úplne vedľa, Hylák kus gumy stiahol na pravý betón.
     
    40:38
    Zvolen bude mať k dispozícii trestné strieľanie! V poslednej chvíli bol zastavený Peter Zuzin a to nedovoleným spôsobom – seknutím!
     
    35:20
    Vylúčenie na strane hostí. Čanky na dve minúty za hákovanie.
     
    31:59
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Škvaridlo.
     
    31:30
    Domáca defenzíva stroskotala pri pokrytí Vladislava Baláža! Košickí obrancovia úplne zabudli na tohto zvolenského hráča a ten sa sám rútil na Hyláka, ktorý si ale zachoval chladnú hlavu.
     
    28:55
    Vzápätí však musíme pochváliť aj Košice! Z okamžitého protiútoku Jenčík mieril sám na bránu, ale aj teraz sa predviedol brankár.
     
    28:40
    Obrovská šanca hostí! Bol to opäť Vladislav Baláž, kto sa dostal do zakončenia a veľmi nebezpečne zakončoval, ale Hylák bol pozorný.
     
    26:29
    Zvolen dal gól!

    Situácia vyzerala z nášho pohľadu všelijako. Baláž vystrelil, následne vznikol v bránkovisku zmätok a v ňom sa dokázal presadiť FILIP MANĆÁK. Asistencie: Vladislav Baláž a Peter Hraško.
     
    26:29
    Zvolen dal gól?! Bude sa telefonovať!
     
    25:59
    Šimko nevedel, kde je puk! Po Češíkovj strele sa kus čiernej gumy kĺzal popri pravej žrdi hosťujúceho gólmana, ale nebol tam nik, kto by ho usmernil do odkrytej siete.
     
    22:34
    Košičania v ďalšej stopercentnej a zároveň nevyužitej príležitosti! Cebák na útočnej modrej čiare našiel skvele postaveného Sojčíka, ktorý sa rútil sám na bránu, ale Šimko sa predviedol.
     
    21:20
    Domáci začali opäť veľmi aktívne! Jenčík nahadzoval puk pred bránu aby ho jeho spoluhráči tečovali, no im sa to presne nepodarilo.
     
    17:45
    Neuveriteľná smola pre hostí! Mančák nahodil puk pred bránu, kde ho v jazde ešte tečoval Čanky a už už sa začínal tešiť z gólu. Ale zbytočne, domácemu brankárovi Hylákovi pomohla pravá žrď, ktorá zastavila puk smerujúci do brány.
     
    13:13
    Šimko bude v poriadku, pokračuje sa v hre.
     
    13:13
    Hra je prerušená. Na zemi ostáva po kontakte s domácim hokejistom ležať Šimko, ktorý je poriadne otrasený. O nedovolený zákrok však nešlo a vylučovať sa nebude.
     
    11:36
    Domáci Jenčík poriadne ohrozil Šimka! Puk nahadzoval pred bránu, kde šprintoval obratný Spilar, ale napokon sa do zakončenia druhý menovaný nedostal.
     
    04:48
    Hostia už síce hrajú v plnom počte, ale domáci útočia aj naďalej! Bol to pravdepodobne Jenčík, kto spoza hosťujúcej brány poslal puk do najnebezpečnejšieho priestoru, ale tam naň nedosiahli ani Spilar a ani Bartoš. Puk iba poskakoval v bránkovisku a Zvolen si môže poriadne vydýchnuť, že situácia neskončila gólom v jeho sieti.
     
    03:49
    Domáci brankár ale situáciu prečítal perfektne a okamžite rozohal na spoluhráča Marcinka. Toho v samostatnom nájazde na Šimkovu svätyňu zastavil iba ofsajd.
     
    02:25
    Vylúčenie na strane hostí. Ťavoda 2 minúty za podrazenie.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Mančák (Baláž, Hraško)


    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Konečný, Češík, Hrnka – Matis, Boltun, Hindoš, Jokeľ
    HKM Zvolen: Šimko – Pokovič, Juraško (C), Hraško, Hertl, Ťavoda, Mucha, Pichnarčík, Platil – P. Zuzin, Brabenec (A), Michal Chovan – V. Baláž, M. Jurík (A), Škvaridlo – Mančák, Bortňák, M. Čanky – L. Zuzin, Fekiač, Síkela

    Rozhodčí: D. Konc, Novák – Korba, Rovenský
    bahis siteleri