Havlíčkův Brod – Havířov 4:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:9 (1:1, 2:2, 1:6)
AZ Havířov
Neděle 01.12.2013, 18:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná kanonáda v havířovském podání nebere konců, přinesla už devátý gól! Po krásné nahrávce do prostoru mezi kruhy vypálil bez přípravy zápěstím JAN MARUNA a přišpendlil kotouč přesně k pravé tyčce brankáře Opršala, který už se nestihl v brankovišti přemístit! Asistence: Robert Říčka.
     
    58:27
    Osobní trest na 10 minut obdržel Lukáš Daneček (HAV), který si zřejmě, lidově řečeno, "pustil pusu na špacír". Brodský kotel to glosuje pokřikem "Uličník!".
     
    53:51
    Ještě ale není všem dnům úplně konec. Daniel Graca (HAV) oslabuje svůj tým hákováním.
     
    51:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská radost ještě ani pořádně neutichla a na havířovské straně znovu vybuchl mohutný gejzír radosti! Na konci rychlé kombinace stál z vrcholu kruhů zakončující PETR PUNČOCHÁŘ, jehož nechytatelná dělovka zapadla přesně pod horní tyčku branky bezmocného Petra Opršala! Asistence: Martin Jakúbek, Miroslav Škumát.
     
    51:11
    Komplikace pro Rebely. Je tu další vyloučení, David Stach (HBR) dostal 2 minuty za sekání.
     
    50:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se znovu probouzí k životu, Rebelové vykřesali jiskřičku naděje! Puk objel v útočném pásmu destinace Radek Číp – Lukáš Havel – PETR POLODNA, přičemž posledně jmenovaný na konci krásné kombinace z bezprostřední blízkosti vyzrál na gólmana Danečka! Asistence: Lukáš Havel, Radek Číp.
     
    50:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nepíše se mi to vůbec lehce, ale Rebelové jsou zralí na ručník! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Rostislav Marosz – Peter Bezuška – ERIK HRŇA, přičemž posledně jmenovaný se prosadil mazanou tečí, když kotouč usměrnil těsně před brankovištěm za záda brankáře Šindeláře! Asistence: Peter Bezuška, Rostislav Marosz.
     
    49:25
    Mikuláš Rimmel zkusil procpat puk k bližší tyčce, ale bekhendem neuspěl, když narazil na Šindelářův beton. Vyloučen je David Stach (HBR) za sekání.
     
    47:39
    Brankář Šindelář se teď vyznamenal! Nejdříve zmařil betony razantní ránu Rostislava Marosze z mezikruží, po čemž si poradil i se střelou Erika Hrni, jež na něj přiletěla z pravého kruhu!
     
    46:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak tohle už bude mít Havlíčkův Brod asi hodně těžké, Havířov má tříbrankový náskok! Kotouč v útočném pásmu vybojoval ROBERT ŘÍČKA, který se do kotouče opřel na vrcholu levého kruhu a prostřelil brankáře Šindeláře, který měl zřejmě dobře zakrytý výhled! Bez asistence.
     
    46:28
    Jan Maruna měl na holi šestý gól, když dorážel po Šindelářovu zákroku betony, ale gólman Rebelů předvedl tygří skok do odkrytého koutu brány, jímž zachytil kotouč!
     
    45:45
    Ondřej Stehlík dorážel v pádu z bezprostřední blízkosti kotouč, který se odrazil od Danečkových betonů. Z těžké pozice však pálil ke smůle domácích nepřesně!
     
    41:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Havířov vede v Kotlině o dvě branky! Překrásnou individuální akci vykouzlil PETR KANKO, který převzal mezi kruhy nahrávku Martina Jakúbka, dvěma krásnými kličkami si udělal z brodských obránců kužely a nádherným bekhendovým blafákem vyzrál na brankáře Šindeláře, když kotouč zasunul k jeho levé tyčce! Asistence: Martin Jakúbek, Jiří Krisl.
     
    40:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byl blesk z čistého nebe, AZ v Kotlině znovu vede! Jakub Šlahař posunul kotouč do rohu brodského pásma, kde se jej ujal JAN MARUNA, vybruslil si do prostoru levého kruhu a střelou mezi nohama brodského obránce našel skulinku mezi betony Filipa Šindeláře, který u přední tyčky vůbec nic nemohl vidět! Asistence: Jakub Šlahař.
     
    39:59
    Radek Číp si srovnal při havlíčkobrodském útoku puk na holi a z prostoru mezi kruhy mířil velmi dobře pod horní tyčku. Gólman Lukáš Daneček na poslední chvíli vyrazil puk svým pravým ramenem!
     
    37:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové znovu našli odpověď na havířovskou trefu a v Kotlině opět platí nerozhodný stav! Zblízka nejdříve neuspěl dnes velmi aktivní David Dvořáček, ale potom obnovila svou spolupráci dvojice Petr Beneš – LUKÁŠ HAVEL, když si druhý jmenovaný dojel nahrávku svého spoluhráče, projel mezi havířovskými beky až před brankoviště a bekhendem zvedl kotouč podél pravého boku Lukáše Danečka do sítě! Asistence: Petr Beneš, Tomáš Semrád.
     
    35:15
    Až teď svěřenci trenérského tandemu Mička – Cachnín překonali obranný val soupeře a byla z toho obrovská šance! Lukáš Havel adresoval ze strany přesný pas před brankoviště na volného Radka Čípa, který ranou bez přípravy zazvonil na pravou Danečkovu tyč!
     
    34:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí soubor, který musí znovu dotahovat nejtěsnější manko! Při obranné činnosti vypíchl Rebelům na modré čáře puk MARTIN JAKÚBEK, který rozkmital své rychlé nohy a vydal se za nahozeným pukem, přebruslil brodského obránce Petra Zítku, který upadl, a zblízka bekhendem rozjásal havířovské příznivce! Bez asistence.
     
    31:50
    Tomáš Kolafa pálil od modré čáry hodně razantně, ale nesešteloval si dobře mířidla a poslal svou dělovku těsně vedle brány. Vzápětí zakončoval po odraženém kotouči Radek Číp, ale jen do Danečkových betonů u první tyče. Radek Číp (HBR) a jeden z hostů, bohužel je dnes velmi špatně slyšet hlasatele, si potom vyměnili názory svými pěstmi. Opět doplníme.
     
    31:35
    Radek Číp už se hnal za havířovskou obranu, ale byl faulován. Záchrannou brzdu musel zatáhnout David Roupec (HAV), jenž usedá ke dvěma minutám za držení protihráče.
     
    31:00
    Teď měl brankář Daneček velké štěstí! Nebezpečnou ránu z pravého kruhu, jíž vyslal Roman Maliník, někdo z hostů ještě tečoval a gólman hostů měl štěstí, že kotouč zasáhl jeho beton. Z dorážky pálil těsně vedle David Dvořáček. Stejně si vedl od modré čáry i Tomáš Kolafa!
     
    29:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Petr Beneš vysunul svou přihrávkou kupředu LUKÁŠE HAVLA, kterému střela z prostoru kruhů nesedla, ale brankář Lukáš Daneček si vybral slabší chvilku a kotouč překvapivě pustil za svá záda! Asistence: Petr Beneš.
     
    27:50
    Jan Daneček se málem dostal do hodně slibné palebné pozice těsně před brankovištěm, ale brankář Šindelář dobře přečetl hru a kotouč před ním odklidil svou holí do bezpečí!
     
    23:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak jsem Rebely přechválil, hokejisté ze Slezska jdou do vedení! Rostislav Marosz vybídl ke skórování přesným pasem ERIKA HRŇU, který se z předbrankového prostoru svižnou a přesnou ranou mimo Šindelářův dosah nemýlil! Asistence: Rostislav Marosz, Peter Bezuška.
     
    22:29
    Hrálo se dlouho bez přerušení, po němž si zahraje Havířov v početní převaze. Může za to špatné střídání Rebelů, kteří hráli v příliš mnoho hráčích na ledě. Trest odpyká Lukáš Havel (HBR).
     
    20:10
    Rebelové byli úspěšnější na úvodním vhazování a rychle přesunuli hru k havířovské bráně, z čehož byla hodně ošemetná situace! Lukáš Daneček musel vyjet proti Radku Čípovi daleko ze svého brankoviště a odklidit kotouč do bezpečí!
     
    18:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hokejisté z východního koutu České republiky slaví zasloužené vyrovnání! Rostislav Marosz při rychlém protiútoku poslal z prostoru pravého kruhu ukázkový pas před brodské brankoviště, kde byl úplně volný MICHAL SZTEFEK, jehož rána bez přípravy zapadla do volného koutu brány, kam se nestihl brankář Šindelář přesunout! Asistence: Rostislav Marosz, Erik Hrňa.
     
    15:06
    Další pobyt v území Rebelů končí přesilovkou hostů. Nedovoleným bráněním se provinil domácí bek Tomáš Semrád (HBR), který jde pykat na dvě minuty.
     
    13:35
    Michal Sztefek vystřelil z mezikruží a brankář Šindelář musel puk vyrážet betony. Z dorážky ihned chtěl uklidit puk do odkryté brány Erik Hrňa, ale o kousek minul levou Šindelářovu tyčku!
     
    12:58
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Z kruhu střílel Jiří Klimíček, jehož ránu brankář Šindelář vyrazil od přední tyčky před sebe, odkud bleskově dorážel Petr Kanko, ale puk k přední tyči neprocpal!
     
    08:30
    Obrovské šance na obou stranách! Jan Milfait našel před bránou při přečíslení 2 na 1 volného Ondřeje Stehlíka, ale tomu v ideální střelecké pozici v mírném úhlu na levé straně střela nesedla! Na druhé straně dorážel z bezprostřední blízkosti odražený puk Jan Daneček, ale kotouč vyrazil betonem Filip Šindelář. Petr Punčochář potom pálil zblízka vedle!
     
    06:30
    Dvojice Jan Berger – Vladimír Říha teď způsobila pořádný průvan před havířovskou bránou, ale ani jeden z jejích členů nedokázal zblízka dopravit puk za Danečkova záda!
     
    05:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí a slaví zisk vedení! Gólman Lukáš Daneček vyrazil střelu Romana Maliníka, jež na něj přiletěla z levé strany, jen do prostoru před sebou, kde číhal DAVID DVOŘÁČEK a pohotovou dorážkou do odkryté brány rozjásal Kotlinu! Asistence: Roman Maliník, David Stach.
     
    04:43
    Přesilovku si zahrají i domácí. David Roupec (HAV) – 2 minuty – podražení.
     
    04:05
    Jan Maruna zůstal na chvilku opomenut v předbrankovém prostoru a bylo z toho hned nebezpečí. Brodští beci jej ale nakonec pokryli dříve, než stihl z ideální palebné pozice lépe zakončit!
     
    01:56
    Tomáš Kolafa (HBR) – 2 minuty – hákování.
     
    01:35
    Petr Punčochář se opřel do puku v blízkosti modré čáry a bylo z toho nebezpečí! Jeho rána byla totiž ještě tečována, ale brankář Šindelář si poradil!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Dvořáček (Maliník, Stach), 30. Havel (Beneš), 38. Havel (Beneš, Semrád), 51. Polodna (Havel, Číp) – 19. Sztefek (Marosz, Hrňa), 24. Hrňa (Marosz, Bezuška), 35. Jakúbek, 41. Maruna (Šlahař), 42. Kanko (Jakúbek, Krisl), 47. Říčka, 51. Hrňa (Bezuška, Marosz), 52. Punčochář (Jakúbek, Škumát), 60. Maruna (Říčka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (od 51. Opršal) – Kolafa "A", Beneš, Jank, Zítka, Semrád, Korím – Havel, Polodna "C", Číp – Petruška, Říha, Berger – Dvořáček, Stach, Maliník "A" – Chlubna, Stehlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: L. Daneček (Matoušek) – Bezuška, Vosátko "A", Punčochář, Krisl "C", Roupec, Graca, Klimíček – Marosz, Hrňa, Sztefek, Říčka, Haas, Klimša – Maruna "A", Šlahař, J. Daneček – Jakúbek, Škumát, Kanko – M. Rimmel.
    Trenér: Jan Daneček st.

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri