Boston – Columbus 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
New Jersey – Buffalo 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Nashville – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Arizona – Chicago 2:5 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 1:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Carolina – Vancouver 2:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
San Jose Sharks
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 01.12.2013, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.
    Autorem branky je JOE PAVELSKI.
     
    1:0 pro Sharks! Joe Pavelski zpomalil, přibrzdil si Hilera a rozvážnou střelou prostřelil gólmana Ducks mezi betony.
     
    Na druhé straně se vytáhl skvělým zákrokem betonem broni Boninovi Antti Niemi!
     
    64:29
    Ještě nás čeká dnes jedno vyloučení. Vyloučen je domácí hráč Demers (SJS), který se dle soudu rozhodčího provinil držením.
     
    61:26
    Na dvě minuty je poslán na trestnou lavici Corey Perry (ANA) za držení. Domácí San Jose čeká velice výhodná přesilová hra 4 na 3.
     
    56:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Anaheim Ducks daří srovnat krok a skóre s domácím týmem Žraloků. Hosté využili zajímavého momentu překvapení a trefují se hned po vhazování. Puk na hokejku hned po buly krásně dostal naservírován BEN LOVEJOY. Antti Niemi přes hráče před sebou nic neviděl a inkasuje v prostoru ve spodní části branky. Asistence: Nick Bonino.
     
    54:54
    Přesně opačná situace ale nastává v aktuálních chvílích, Antti Niemi musel čelit hned třem pokusům soupeře a je teď hodně důležitým článkem svého týmu!
     
    52:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ale teď jsem to nejspíše zakřikl. Anaheim se totiž hned z následující situace prosazuje a snižuje na rozdíl jediné branky. Nepřehledné situace před brankovištěm Žraloků dokázal nejlépe využít ALEX GRANT, který poslal puk vysoko vzduchem. Antti Niemi si letícího touše nevšiml a puk následně zapadl za jeho záda, aniž by si toho včas všiml. Poměrně zajímavá branka. Asistence: Nick Bonino, Cam Fowler.
     
    39:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí těsně před koncem druhé části ještě navyšují svůj náskok na rozdíl svou branek. A pro české fanoušky přichází velice dobrá zpráva, svou střeleckou smůlu konečně prolomil útočník MARTIN HAVLÁT. Český útočník dobře zapracoval s pukem v útočné periodě, obkroužil svatyni Jonase Hilera a nakonec posílá kus černé gumy do sítě z pozice u pravé tyče. Brankář Ducks už byl v tu chvíli na ledě a nestačil zakročit. Asistence: Mike Brown, Scott Hannan.
     
    36:39
    Tak nakonec inkasuje dvě minuty pouze hostující hráč a střelec první branky Corey Perry (ANA), provinil se sekáním.
     
    30:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tu otočení skóre v podobě branky ve vlastním oslabení! Domácí San Jose Sharks dokázali skvěle zaskočit svého soupeře a trefují se i ve vlastní početní nevýhodě. Hostující brankář Jonas Hiler po nepřesné rozehrávce příliš povyjel ven z branky, do které se nestihl vrátit. Puk si následně krásně vyměnili Joe Thornton a zakončující PATRICK MARLEAU, jenž už neměl příliš složitou pozici při zakončení. Asistence: Joe Thornton.
     
    30:02
    Vyloučení na druhé straně. Justin Braun (SJS) se dle soudu hlavního rozhodčího provinil držením protihráče.
     
    25:55
    Navíc San Jose získává výhodu přesilové hry, dvě minuty za hákování inkasuje hostující Alex Grant (ANA).
     
    24:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají své střelecké naladěnosti a srovnávají krok se svým divizním soupeřem. Vlasic nádherně nahodil přes bránicí hráče puk od modré útočné čáry. Před brankovištěm už čekal velice pohotově na teč domácí útočník a dravec LOGAN COUTURE, jehož přesně tečovaný zásah se odráží za brankáře Jonase Hilera, ten nemohl už v této svízelné situaci nějakým způsobem problémy řešit. Asistence: Marc-Edourad Vlasic, Patrick Marleau.
     
    21:40
    Následně důležitý zákrok Anttiho Niemiho, Corey Perry po jeho zásahu z dorážky míjí úplně prázdnou branku!
     
    39:55
    Ještě není konec úvodní periody, situace těsně před sirénou vypadala vyhroceně. Hráči se vzájemně posráželi k ledu. Tresty dostávají po této nepřehledné situaci za brankou Niemiho domácí Demers (SJS) za hrubost, Scott Hannan (SJS) za hrubost. K tomu ještě odpykají dvě minuty hráči Anaheimu Andrew Coglliano (ANA) a Daniel Winnik (ANA). Oba také za hrubost. Hodně přísné vylučování.
     
    15:44
    Vůbec největší dnešní šance Tomáše Hertla, ten po nádherné nahrávce míjí úplně odkrytou levou část Hillerovy branky!
     
    12:25
    Další přesilovka čeká Žraloky v první třetině. Dvě minuty za sekání inkasuje Ben Lovejoy.
     
    06:12
    Po dalším vhazování už létají rukavice na led a vzduchem se vznáší žhavé pěsti. Domácí Brown se pustil do hráče Ducks Jackmana a nelítostná bitka končí poměrně rychle. Oba dva odchází na trestnou lavici za rvačku.
     
    05:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně nečekaná akce pro domácí Žraloky, kteří úplně zapomněli na obranu. Po nevyužité přesilové hře se na modré čáře směle uvolnil úplně nehlídaný COREY PERRY, jehož pokus mířený zápěstím k pravé tyči Niemiho branky končí v síti. Domácí se potřebují rychle otřepat a rozpoložit síly také do obranných pozic. Asistence: Ryan Getzlaf, Dustin Penner.
     
    03:00
    První přesilovku si zahrají domácí Sharks, dvě minuty za vražení na hrazení inkasuje hostující Mark Fistric.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Couture (Vlasic, Marleau), 31. Marleau. (Thornton), 40. Havlát (Brown, Hannan), rozh. náj. Pavelski – 6. Perry (Getzlaf, Penner), 53. Grant (Bonino, Fowler), 57. Lovejoy (Bonino)


    San Jose Sharks: Niemi – Demers, Boyle, Braun, Vlasic, Hannan, Stuart – Hertl, Thornton, Burns – Marleau, Couture, WIngels – Kennedy, Pavelski, Havlát – McCarthy, Desjardins, Brown
    Anaheim Ducks: Hiler – Lovejoy, Fowler, Vatanen, Fistric, Lindolm, Grant – Perry, Getzlaf, Penner – Palmieri, Parreault, Beleskey – Winnik, Koivu, Cogliano – Jackman, Bonino, Maroon

    Rozhodčí: Jean Hebert, Don VanMassenhoven – Vaughan Rody, Scott Driscoll
    bahis siteleri