Boston – Columbus 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
New Jersey – Buffalo 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Nashville – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Arizona – Chicago 2:5 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 1:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Carolina – Vancouver 2:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Neděle 01.12.2013, 23:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    A kdo jiný dnes může pečetit skóre zápasu než DANIEL ALFREDSSON?! Dlouholetá star Ottawy se poprvé v kariéře na ledě Senátorů v dresu soupeře prosazuje a zvyšuje v power-play na 4:2 pro hosty! Asistence: Justin Abdelkader, Niklas Kronwall.
     
    58:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak bacha! Domácí dávají gól, když se z dorážky trefil MIKA ZIBANEJAD, nic na tom nemění, že v téže chvíli dostal holí do tváře obránce hostů Smith, gól platí a drama je tu! Asistence: Erik Karlsson, Zack Smith.
     
    41:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Darren Helm začal utěšenou kombinaci, kterou vyšperkoval nahrávkou před prázdnou branku Brendan Smith a DREW MILLER neměl vůbec náročnou práci poslat kotouč do odkryté klece! Totální error ottawské defenzívy a hosté se v úvodu třetí třetiny opět ocitají ve dvougólovém vedení. Asistence: Brendan Smith, Darren Helm.
     
    34:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gustavsson neudržel puk ve výstroji a domácí toho využívají ke snížení, když nakonec CLARKE MACARTHUR dotlačil puk do sítě a vrací Ottawu do zápasu. Asistence: Milan Michálek, Chris Phillips.
     
    31:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    DREW MILLER zvyšuje střelou z pravého kruhu vedení hostů už na 2:0, když mu krásnou přihrávku adresoval dnešní oslavenec Tomáš Tatar, který dnes slaví 23. narozeniny! Asistence: Tomáš Tatar, Niklas Kronwall.
     
    28:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    U Daniela Alfredssona začíná první gólová akce tohoto večera, poté Jakub Kindl předal na levé křídlo JOHANU FRANZÉNOVI, který tvrdou bombou vymetl šibenici Lehnerovy branky! Asistence: Jakub Kindl, Daniel Alfredsson.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 35. MacArthur (Michálek, Phillips), 59. Zibanejad (Karlsson, Smith) – 29. Franzén (Kindl, Alfredsson), 32. Miller (Tatar, Kronwall), 42. Miller (Smith, Helm), 59. Alfredsson (Abdelkader, Kronwall)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Wiercioch, Cowen, Corvo, Phillips – Zibanejad, Spezza, MICHÁLEK – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Z. Smith, Conacher – Condra, Grant, Greening.
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, B. Smith, Quincey, Lashoff, KINDL – Franzén, Zetterberg, Nyquist – Alfredsson, Helm, Abdelkader – TATAR, Andersson, Miller – Samuelsson, Weiss, Cleary.

    Rozhodčí: O'Rourke, Kozari – Nelson, Pancich

    Diváci: 20011
    bahis siteleri