Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:7 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Opava 9:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Liberec 6:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:7 (1:3, 0:2, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 01.12.2013, 11:15 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. české Budějovice v Kotlině předvedly prvotřídní výkon a suverénně si došly pro všechny tři body za hladké vítězství 7:1. To je ode mě pro tuto chvíli z Havlíčkova Brodu vše, předávám slovo svému kolegovi Richardovi Wagnerovi, který pro vás okomentuje utkání staršího dorostu, které startuje ve 14:00. Rebelové se střetnou s Krkonoši. Na shledanou. (13:10:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Ještě jedno přerušení. Buly před českobudějovickou bránou. Kryštof Švagr (CEB) ještě dostal 2 minuty.
     
    59:32
    V Kotlině se na ledové ploše nic nemění. Stále sledujeme jednu českobudějovickou střelu za druhou a to, jak si díky tomu gólman Hanák vylepšuje díky úspěšným zákrokům osobní statistiky.
     
    59:00
    Stále se hraje v pásmu Rebelů.
     
    58:18
    Utkání už se opravdu jen dohrává. Gólman Hanák ale nemá ani chvíli klidu, teď si poradil levým betonem s ránou Michala Dvořáka od modré čáry.
     
    57:30
    Z toho ale nakonec nebylo žádné nebezpečí pro brankáře Kotrlu, naopak se musí mít znovu na pozoru Miroslav Hanák.
     
    56:50
    Jiří Vlach teď ukázal hokejovou chytrost a šikovné ruce, když se ve středním pásmu dvěma povedenými kličkami zbavil protihráčů a založil havlíčkobrodský útok.
     
    55:50
    David Matějka se opřel do kotouče v prostoru mezi kruhy, ale jeho tvrdou ránu zmařil ramenem gólman Hanák, který si tak spravil po nešťastném momentu alespoň trochu chuť.
     
    54:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nepříjemná chvíle pro Miroslava Hanáka, který teď nemá čisté svědomí! Po přiťuknutí Jiřího Kubeše vyslal z pravého kruhu nepovedenou ránu po ledě KAREL SCHMIDMAYER, ale brankář Hanák kus černé gumy, který pomalu projel až za jeho záda, nezasáhl! Asistence: Jiří Kubeš.
     
    54:19
    Jiří Kubeš se prosmýkl kolem brodských obránců, ale před brankou už nestihl zakončit a upadl. Od modré čáry tak střílel Michal Dvořák, ale jen do náruče gólmana Hanáka uprostřed brankoviště.
     
    54:03
    Ondřej Kachyňa se s pukem v blízkosti modré čáry vůbec nemazal a okamžitě jej poslal na havlíčkobrodskou bránu. Gólman Hanák měl dobrý výhled a kotouč lapil v náruči.
     
    53:15
    Rebelové měli ve svém pásmu kotouč na holích, ale znovu o něj přišli, za což mohl dnes velmi aktivní českobudějovický presink, jenž dnes hostům přináší úspěch.
     
    53:00
    Hraje se ve středním pásmu.
     
    52:38
    Vše se teď stěhuje do pásma Motoru, kde se bude za malou chviličku vhazovat. Může za to českobudějovické vyhození na zakázané uvolnění.
     
    52:15
    Gólman Hanák znovu čelí vydatné spršce tvrdých střel. Hra se teď hodně přiostřila, na ledě zůstal ležet další českobudějovický hráč. Jedná se o Jáchyma Kondelíka, který se při cestě na střídačku drží za ruku.
     
    51:53
    Viktor Michalička táhl havlíčkobrodský protiútok po levé straně a při přečíslení hledal mezi kruhy sjíždějícího Vojtěcha Veverku, ale k tomu se kotouč nedostal.
     
    51:10
    Rebelové se dostali do útočného pásma, ale jejich pobyt zde měl doslova jepičí život. Po zisku puku už zase tlačí na útočnou pilu hosté z Českých Budějovic.
     
    50:20
    Znovu může havlíčkobrodská družina děkovat svému brankáři Hanákovi, který zlikvidoval snad čtyři dorážky z bezprostřední blízkosti a podržel kotouč do přerušení hry mezi svými betony!
     
    49:15
    Martin Pospíšil byl za svou bojovnost při neúnavném napadání soupeřovy rozehrávky odměněn, když po zisku kotouče zkusil protlačit kotouč podél první tyče. Zde stál pozorný gólman Hanák.
     
    48:55
    Hosté stále drží útočné pásmo.
     
    47:55
    Lukáš Matys pálil úplně sám mezi kruhy a jeho rána měla patřičný směr i razanci. Naštěstí pro brankáře Hanáka trefila jen Hrabaňovu hůl, od níž se odrazila mimo jeho tři červené tyče!
     
    47:45
    Havlíčkobrodská defenziva zapracovala dobře. Po odražení soupeřova útoku si ale neporadila s pukem a vyhodila jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    47:15
    Rebelové odrazili českobudějovický protiútok a sami mohli rychle uhánět kupředu. Viktor Michalička si narazil kotouč o mantinel, ale už jej nestihl dojet.
     
    46:47
    Tohle nevypadalo z dálky vůbec dobře. Jeden z hostů zůstal ležet dlouho otřesený v rohu budějovického pásma a vůbec se nehýbal. Nakonec ale sám odjel na střídačku, měl by být naštěstí v pořádku.
     
    46:33
    Havlíčkův Brod má na své straně stále značnou územní převahu a České Budějovice se nemohou dostat ke kotouči, natož alespoň do klidnějšího do středu pole.
     
    45:56
    Nakonec z něj kromě Benákova nahození od modré čáry, s nímž si brankář Kotrla poradil, nic nebezpečného nevytěžili. Stále ale drží hru daleko od Miroslava Hanáka.
     
    45:25
    Vpřed se teď podívali i Rebelové, kteří sevřeli Motor pod tlak.
     
    44:55
    Až příliš volného prostoru teď nechávají brodští hráči soupeřovým střelcům, kteří jsou pořád hodně hladoví. Nyní je ale trápí mizerná koncovka.
     
    44:33
    Zapsat do střelecké listiny se chtějí při vysokém vedení i českobudějovičtí obránci. Ondřej Kachyňa střílel z levé strany, ale puk za pozorného Hanáka nedostal.
     
    43:58
    Už je to obehraná písnička. České Budějovice drží kotouč ve své moci a neustále dorážejí na brankáře Hanáka, který musí předvádět jeden skvělý zákrok za druhým.
     
    42:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodské manko stále hrozivě narůstá, nyní už činí pět branek! Erik Bahula přiťukl ze skrumáže před brankou kotouč na volného DAVIDA MATĚJKU, který pohotovou ranou uklidil kotouč do volného koutu Hanákovy brány! Asistence: Erik Bahula.
     
    41:55
    Brodský muž s maskou se vyznamenal i proti Jiřímu Kubešovi, který si sjel až před branku a nastřelil nastavené betony!
     
    41:57
    Martin Remiáš vypálil z mírného úhlu na pravé straně, ale gólman Hanák jeho střelu vyrazil a jeho spoluhráči vyhodili.
     
    41:27
    Vojtěch Veverka(HBR) – 2 minuty – zdržování hry.
     
    41:12
    Rozložení sil zatím vypadá podobně jako v dosavadním průběhu zápasu. České Budějovice diktují tempo hry a Havlíčkův Brod se soustředí především na defenzivu.
     
    40:44
    Gólman Hanák si přispal další dva úspěšné zákroky. První proti střele ihned po vhazování a druhý proti Oliveru Pánkovi, který si vybruslil zpoza brány a neprocpal puk k první tyči.
     
    40:29
    Erik Bahula tvrdě vystřelil z pravého kruhu a vyprášil Hanákovy betony. Rebelové si potom nechtěli komplikovat situaci a raději vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    40:09
    Jiří Benák se snažil chvíli po úvodním vhazování vyslat podél mantinelu vpřed svého spoluhráče Davida Michálka, ale ten byl dokonale pokrytý protihráčem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Obrázek hry se ani v prostřední části nezměnil. Hosté z českých Budějovic hrají opravdu skvěle a jen těžko můžeme jejich hře něco vytknout. Svou převahu vyjádřili i gólově, když se po přesných zásazích Jáchyma Kondelíka a Martina Pospíšila ujali vedení 5:1. Závěrečné dějství začne přibližně v 12:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Hosté založili hodně slibně vypadající protiútok, ale z toho nakonec nebylo velké nebezpečí, když si brodská obrana dokázala velmi dobře poradit.
     
    39:20
    Vojtěch Veverka byl hodně důrazný u levé Kotrlovy tyčky, ale kotouč bekhendem ani natřikrát za záda českobudějovického gólmana nedopravil!
     
    39:04
    Gólman Kotrla se teď trochu zahřál, když si poradil s dalekonosným nahozením, jež ukryl bez problémů ve své nastavené rukavici, a přerušil hru.
     
    38:30
    Soubor z Kotliny teď zavezl puk do útočného pásma, kde se mu jej daří držet. Jeho přetížené obranné řady si tak mohou alespoň na chvíli odpočinout.
     
    37:45
    Úplně sám se na levé straně objevil po rychlé nahrávce Martin Remiáš, jenž dělovkou nastřelil jen u přední tyče číhajícího gólmana Hanáka!
     
    37:29
    Nyní si mohla havlíčkobrodská obrana v čele s gólmanem Hanákem oddechnout, protože České Budějovice zastavilo odpískané postavení mimo hru.
     
    37:20
    Domácí hokejisté se stále musejí soustředit výhradně na obranu. Jihočeši hrají ve velké pohodě a snaží se Rebelům nasázet co nejvíce gólů.
     
    36:50
    České Budějovice stále drží útočné pásmo.
     
    36:39
    Znovu se zaskvěl Miroslav Hanák, který v brankovišti nahradil svého kolegu Davida Marka. Tentokrát byl úspěšný proti nepříliš povedené ráně z pravého kruhu.
     
    36:00
    Roman Tintěra uklouzl při rozehrávce v prostoru mezi kruhy, z čehož mohl těžit David Michálek, ale jeho nahrávka před branku byla protihráčem zblokována.
     
    35:20
    Motor nemá se svým soupeřem z Havlíčkova Brodu vůbec žádné slitování a stále neúnavně buší do jeho obrany. Brankář Hanák se musí mít neustále na pozoru.
     
    34:25
    Zasahovat musel brzy po svém příchodu mezi tyče i brankář Hanák, který těžil ze svého dobrého postavení proti střele z mezikruží, jíž vyrazil betony.
     
    33:55
    Kotouč se teď rychle stěhuje po ledové ploše, ale brankáři spíše jen nezúčastněně sledují dění před sebou a do hry zasahují v minimu případů.
     
    32:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Propast se mezi oběma týmy ve skóre stále prohlubuje, Motor vsítil už svou pátou branku! Trio David Matějka – Erik Bahula – MARTIN POSPÍŠIL dokonale rozebralo havlíčkobrodskou obranu, přičemž posledně jmenovaný využil dostatku času a prostoru před bránou k tomu, aby kotouč elegantně poslal za záda Davida Marka, který přepouští své místo mezi tyčemi Miroslavu Hanákovi! Asistence: Erik Bahula, David Matějka.
     
    32:35
    Erik Bahula hodně nebezpečně zakončil z prostoru pravého kruhu, ale brankář Marek dobře utěsnil prostor u své přední tyčky a přerušil na chvíli hru.
     
    32:10
    Jiří Vlach nedosáhl v útočném pásmu mezi kruhy na těžkou nahrávku a hrát tak mohou znovu hosté.
     
    31:30
    Domácím se nedá upřít snaha a bojovnost, ale kvalita je zatím jednoznačně na straně Motoru. Ten i tentokrát vyřešil skvěle situaci ve svém pásmu a zastavil soupeřův útok.
     
    31:00
    Soubor zpod Černé věže má zápas pevně pod kontrolou. Za tříbrankového stavu stále diktuje tempo hry a neustále zaměstnává brankáře Marka. Teď to střelou zblízka předvedl Michal Bláha, s jehož ranou si maskovaná opora domácích poradila betony.
     
    30:30
    Rebelové se vypořádali s aktivním napadáním svého soupeře, ale v útočném pásmu se s pukem na holích moc dlouho neohřáli. Vpřed míří znovu Jihočeši.
     
    29:40
    Hraje se teď ve velmi vysokém tempu. Hra má plynulý spád, rozhodčí zasahují do hry přerušeními jen minimálně. Prim teď hrají především obě pozorné obrany.
     
    29:05
    Teď měli domácí velké štěstí! České Budějovice při rychlém protiútoku dokonale rozebraly jejich obranu a David Matějka z levé strany zazvonil na přední Markovu tyč!
     
    28:38
    Havlíčkobrodští Rebelové dělají čest svému jménu a i nadále se perou o co nejlepší výsledek. Nyní předvedli hezkou kombinaci, ale v cestě jim stál dnes velmi dobře chytající brankář Kotrla, jenž utěsnil prostor u bližší tyče.
     
    28:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tohle už budou mít Rebelové hodně těžké, Jihočeši vedou už o tři branky! Michal Bláha vykouzlil zpoza brány krásnou nahrávku na volného JÁCHYMA KONDELÍKA, který z bezprostřední blízkosti bez pardónu propálil bezmocného Davida Marka! Asistence: Michal Bláha.
     
    27:50
    Soubor z Kotliny teď musí myslet především na svá zadní vrátka, do nichž českobudějovičtí mladíci v těchto chvílích usilovně buší.
     
    27:15
    České Budějovice jsou zatím jednoznačně lepší. Velmi dobře se pohybují a přesně vědí, co mají hrát. A vychází jim to. Rebely teď vůbec nepouštějí z jejich pásma.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod to má zatím proti skvěle bránícímu soupeři hodně těžké. Nyní vyhodil na další zakázané uvolnění, po němž se vhazuje po levé ruce brankáře Marka.
     
    26:30
    Až teď, v závěru početní převahy, vystřelil tvrdě z prostoru pravého kruhu David Michálek, ale jeho dělovka prosvištěla kousek od vzdálenější tyčky!
     
    26:07
    Havlíčkovu Brodu utíká přesilovka jako voda a brankář Kotrla se zatím v podstatě vůbec nemusel zapojit do hry.
     
    25:37
    Motor stále aktivně napadá havlíčkobrodskou rozehrávku a šetří cenné vteřinky ze zbytku svého trestu daleko od brankáře Kotrly.
     
    25:24
    Mladí Rebelové se zatím v početní převaze hodně trápí, vůbec se jim nedaří přechod přes střední pásmo, kde vybudovaly České Budějovice pevný obranný val. Nyní vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    25:10
    Znovu se svým útokem neuspěli a hosté rychle vyhodili.
     
    25:02
    Rebelové rozehrávají zpoza Markovy brány.
     
    24:46
    Motor se po chvíli snažení dokázal osvobodit dlouhým vyhozením přes celou délku hřiště.
     
    24:24
    Dlouhý a urputný souboj o puk v rohu českobudějovického pásma nakonec končí vyloučením hostů. Dvouminutový trest obdržel David Matějka (CEB) za vražení na hrazení.
     
    24:00
    Hraje se dlouho bez přerušení, Havlíčkův Brod stále drží útočné pásmo, kde bojuje o kotouč u hrazení.
     
    23:07
    Jiří Vlach našel v prostoru pravého kruhu volného Davida Michálek, který rychle vystřelil zápěstím. Mířil velmi dobře, do prostoru pod horní tyčku, ale brankář Kotrla byl na míst a puk zkrotil ve své náruči!
     
    22:45
    Martin Remiáš vyslal nebezpečnou ránu z mírného úhlu na pravé straně, ale u tyčky našel jen dobře postaveného brankáře Marka, který znovu podržel svůj tým.
     
    22:15
    Havlíčkův Brod má kotouč na svých holích, ale s přechodem přes střední pásmo, které hosté velmi dobře zahušťují, si zatím vůbec neví rady.
     
    21:55
    Motor pokračuje ve své útočné aktivitě, ale domácí obrana mu toho zatím moc nedovoluje.
     
    21:33
    Havlíčkův Brod ustál oslabení bez úhony, což může být pro další vývoj zápasu důležité. Po přerušení hry se vhazuje v kruhu po Markově pravé ruce.
     
    21:05
    Až nyní se Motor usídlil v útočném pásmu a rozvinul přesilovkovou kombinaci kolem gólmana Marka. Ten zatím zasahovat nemusel, jeho obrana odvádí dobou práci.
     
    20:47
    Domácí se stále velmi dobře brání, České Budějovice mají problémy s přechodem do útočného pásma.
     
    20:23
    Hosté pokračují ve své útočné převaze, Rebelové ihned vyhazují.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka nabídla pro oko hokejového fanouška krásnou podívanou, když k vidění byly celkem čtyři branky. Hosty poslal po velkém tlaku do vedení Erik Bahula, na což přesilovkovým gólem rychle odpověděl Vojtěch Veverka. Jihočeši ale bleskově zareagovali, když se podruhé trefil Erik Bahula, kterého zanedlouho následoval i Martin Remiáš. Před prostřední částí, jež začne asi v 11:53, vedou České Budějovice v Havlíčkově Brodě 3:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Ještě jeden zákrok si připíše na konto brankář Marek. Dalekonosnou ránu schoval ve své rukavici.
     
    19:41
    Hezkou individuální akcí se při vlastním oslabení prezentoval Jiří Vlach, který se na pravé straně kličkou zbavil protihráče a pálil k přední tyčce do výstroje gólmana Kotrly.
     
    19:24
    Rebelové ihned po vyhraném vhazování vyhazují.
     
    19:15
    Viktor Michalička (HBR) – 2 minuty – podražení. Jeden z hostů zůstal ležet otřesený v rohu budějovického pásma a na střídačku mu musejí pomáhat spoluhráči. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    19:01
    Jiří Vlach při protiútoku mladých Rebelů posunul kotouč na levé křídlo do jízdy volnému Vojtěchovi Veverkovi, jehož hezkou ránu ke vzdálenější tyči skvělým zákrokem lapačkou zlikvidoval gólman Kotrla!
     
    18:20
    Nyní už se snaží něco nebezpečného pro brankáře Marka vymyslet České Budějovice, ale v útočném pásmu se musejí vyrovnávat s rychlým přístupem svých protihráčů.
     
    17:52
    Havlíčkův Brod odrazil útok svého soka z jihu Čech, ale vzápětí si neporozuměl s přechodem do ofenzivní fáze, když ztratil na útočné modré čáře kotouč.
     
    17:16
    Otěže zápasu teď na chvíli převzali do svých rukou domácí mladíci, kteří se vehementně tlačí do prostoru kolem soupeřovy branky. Hosté tak mají starosti.
     
    16:50
    Zasahovat musel i brankář Kotrla, který tygřím skokem zamezil pohromě, když skočil ke své pravé tyčce, kam se jeden z Rebelů snažil po obkroužení brány zasunout puk!
     
    16:15
    David Michálek dojel nahozený kotouč v útočném pásmu a podržel zde pro Rebely puk.
     
    15:50
    Brankář Marek si nemůže ani na chvilku vydechnout. Na jeho bránu létá jedna rána za druhou, přičemž hosté zakončují ze všech možných pozic útočného pásma.
     
    15:35
    Jáchym Kondelík adresoval ze strany přesný pas do předbrankového prostoru, kam se hrnul jeho spoluhráč Michal Bláha. David Marek se však v brankovišti rychle přesunul a schoval puk pod svými betony!
     
    15:05
    Rebelové mohli znovu skórovat z rychlého brejku, ale Vojtěch Veverka nedokázal ve velké rychlosti po nahrávce ze strany zblízka usměrnit kotouč mimo Kotrlův dosah!
     
    14:25
    Havlíčkobrodská družina se horko těžko dostává ven ze svého pásma. Hosté se prezentují neúnavným napadáním její rozehrávky, což činí domácím značné problémy.
     
    13:59
    Motor stále nemá dost. Snaží se využít své momentální psychické výhody, jíž po dvou vstřelených brankách v krátkém časovém sledu na své straně nepochybně má.
     
    13:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro Rebely hodně nepříjemné, nabrali rychle už dvoubrankové manko! Kotouč putoval při útočné kombinaci po ose Martin Dvořák – Lukáš Matys – MARTIN REMIÁŠ, přičemž posledně jmenovaný využil volného prostoru a z mírného úhlu na pravé straně střelou bez přípravy propálil brankáře Marka, když se kotouč odrazil za brankovou čáru od bližší tyčky! Asistence: Lukáš Matys, Martin Dvořák.
     
    13:10
    České Budějovice si vytvořily znovu velký tlak a havlíčkobrodská obrana neví, kam dřív skočit.
     
    12:35
    Hra se teď trochu uklidnila. Oba týmy se pravidelně střídají o puk, který se zdržuje v pro brankáře málo nebezpečném prostoru středního pásma.
     
    11:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Kotlině se nám s góly roztrhl pytel, Motor jde znovu do vedení! Martin Remiáš přiťukl kotouč na hůl ERIKA BAHULY, jenž tvrdou ranou z vrcholu kruhů poslal kotouč přesně do pravého horního rohu Markovy branky! Asistence: Martin Remiáš.
     
    10:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká blesková odpověď, v Kotlině je brzy vyrovnáno! Hned po vhazování se kotouč od Davida Michálka dostal na hůl VIKTORA MICHALIČKY, který už si těsně před brankářem Kotrlu věděl rady s tím, jak dostat kotouč za jeho záda! Asistence: David Michálek, Patrik Hrabaň.
     
    10:23
    Havlíčkův Brod podnikl rychlý útočný výpad a vytěžil přesilovou hru. Prvním vyloučeným hráčem se stává Vojtěch Brabec (CEB), jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    10:00
    Hosté jsou na koni a i nadále pokračují v útočné aktivitě. Kotouč však nemají teď plně pod kontrolou, když o něj musejí bojovat v prostoru za Markovou svatyní.
     
    09:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To, co už hodně dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Mladí Rebelové nedokázali utěsnit skulinku ve své obraně, jež se vytvořila na pravé straně hřiště, čehož využil rozjetý ERIK BAHULA, který si najel až těsně před brankáře Marka a nechytatelně skóroval k jeho pravé tyčce! Asistence: Martin Pospíšil, Kryštof Švagr.
     
    09:15
    České Budějovice se usídlily v útočném pásmu a kolem brodské brány si teď při kombinaci vyměňují puk. Obrana rebelů je zatím pozorná a brankář Marek má málo práce.
     
    09:00
    Hráči teď bojují o puk především ve středním pásmu.
     
    08:12
    Se svou troškou do mlýna přispěchal i Jáchym Kondelík, ale od modré čáry nepřekvapil gólmana Marka, který byl u před tyčky se svou náručí připravený.
     
    07:45
    Havlíčkův Brod stále čelí velké útočné aktivitě svého soka z jihočeské metropole. Tentokrát ale už stíhá lépe pokrývat protihráče a nedává jim tolik prostoru jako na úplném začátku utkání.
     
    07:10
    Volný prostor se otevřel před Vojtěchem Veverkou, který si po levém křídle sjel blíže k brance a z mírného úhlu na levé straně nepropálil dobře postaveného gólmana Kotrlu!
     
    06:35
    Další nepříjemnou ránu měl na svědomí od modré čáry Roman Tintěra, ale brankář Marek kotouč dobře viděl a vyrazil jej vyrážečkou ke spoluhráčům, kteří se ženou vpřed.
     
    06:10
    Další úspěšný zákrok Davida Marka, který přidržel v náruči střelu z uctivé vzdálenosti a přerušil hru
     
    05:55
    Další pokus hostů z jihočeské metropole o útočný výpad zastavil hvizd sudího, který odpískal signalizované postavení mimo hru svého kolegy na lajně.
     
    05:47
    Havlíčkův Brod se také dokázal nastěhovat do útočného pásma, ale nebezpečí z toho nevzešlo. Vzápětí odrazil útok Jihočechů a pomohl si vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    05:02
    V přečíslení dva na jednoho Karel Schmidmayer přihrál před brankoviště na volného Lukáše Matyse, který byl ale příliš blízko brankáři Markovi a nastřelil jeho betony.
     
    04:35
    Hraje se teď rychlý hokej nahoru – dolů, při němž se kotouč rychle stěhuje po ledové ploše z jedné strany na druhou. K vidění je minimum šancí.
     
    03:55
    Naopak David Marek si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže, protože českobudějovičtí střelci jej zasypávají neustále nepříjemnými ranami.
     
    03:26
    Kupředu se dostávají i domácí Rebelové, ale zatím si moc neví rady s kompaktní a důraznou obranou Českých Budějovic. Brankář Kotrla má minimum práce.
     
    03:00
    Obránce Ondřej Kachyňa pálil tvrdě od modré čáry a brankář Marek měl co dělat, aby svým levým betonem kotouč vytěsnil těsně vedle své levé tyčky!
     
    02:15
    Hosté jsou zatím aktivnější a hýří nebezpečím. Nyní je zastavil ofsajd.
     
    01:45
    Fantastický David Marek! Jeho obránci teď nestíhali a hosté zakončovali z bezprostřední blízkosti. Brankář Marek vyrazil puk vedle sebe, kde zakončoval volný Lukáš Matys, ale maskovaná opora Havlíčkova Brodu natáhla svůj beton a zamezila pohromě!
     
    01:15
    Druhý projektil doplachtil do náruče mladého strážce havlíčkobrodské svatyně, tentokrát hosté zakončovali od pravého mantinelu. Buly po Markově levici.
     
    01:05
    Erik Bahula vyslal první střelu na branku dnešního zápasu. Využil trochy volného prostoru na levém křídle a z prostoru kruhu tvrdě vypálil k bližší tyči do Markova betonu.
     
    00:35
    Podobnou strategii zvolili i Rebelové, ale výsledek byl stejný jako před chvílí u jejich jihočeského soupeře.
     
    00:10
    Motor vyhrál úvodní vhazování a nahodil do útočného pásma. U kotouče však byli první mladí Rebelové, kteří mohou rozehrát zpoza své branky, jíž stráží David Marek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Lachman, Benák, Hrabaň, M. Němec, Kopic, Krtek, Vála – Michálek, Vlach, Michalička, Hendrych, Petržílek, Veverka, Chymo, Holenda, Březina, Pilný, Kadleček.

    HC Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Tintěra, Švagr, Kachyňa, Brabec, Kubeš, Dvořák – Pospíšil, Bahula, Matějka, Bláha, Kondelík, Pánek, Matys, Schmidmayer, Remiáš, Vochozka.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Petr Lisa, Tomáš Zavadil.
     
    Vzájemný zápas (sezona 2013/14):

    České Budějovice – Havlíčkův Brod 3:4
     
    České Budějovice měly do nové sezony průměrný vstup, když po úvodních šesti kolech činila jejich bilance 3 vítězství a 3 porážky. Vzápětí ale upadly do hluboké výsledkové krize, když ze sedmi extraligových střetnutí vydolovaly jediný bodík, který uzmuly v Praze místní Slavii (2:3sn). V tabulce mají na Havlíčkův Brod k dobu jeden bod.
     
    Havlíčkův Brod se snažil v domácím prostředí zastavit sérii vysokých a hodně nepříjemných porážek, což se mu svým způsobem povedlo. Sice nestačil na pražskou Slavii, ale cestu za třemi body jí hodně znepříjemnil, když díky dvěma trefám Davida Michálka smazal dvoubrankovou ztrátu. Hokejisté z české metropole se nakonec radovali z výhry 3:2, ale mladí Rebelové mohli být se svým výkonem spokojeni.
     
    Příjemné nedělní dopoledne, je pro mě ctí pro vás komentovat on-line přenos utkání HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Motor České Budějovice, jež se odehraje v rámci 18. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 11:15.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Michalička (Michálek, Hrabaň) – 10. Bahula (Pospíšil, Švagr), 12. Bahula (Remiáš), 14. Remiáš (Matys, Dvořák), 29. Kondelík (Bláha), 33. Pospíšil (Bahula, Matějka), 43. Matějka (Bahula), 55. Schmidmayer (Kubeš)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Lachman, Benák, Hrabaň, M. Němec, Kopic, Krtek, Vála – Michálek, Vlach, Michalička, Hendrych, Petržílek, Veverka, Chymo, Holenda, Březina, Pilný, Kadleček.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (D. Němec) – Tintěra, Švagr, Kachyňa, Brabec, Kubeš, Dvořák – Pospíšil, Bahula, Matějka, Bláha, Kondelík, Pánek, Matys, Schmidmayer, Remiáš, Vochozka.

    Rozhodčí: Michal Habásko – Petr Lisa, Tomáš Zavadil
    bahis siteleri