Hr. Králové – Písek 6:3 (kon.) | Litoměřice – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 2:1 (kon.)
SHK Hodonín – Frýdek-M. 6:7 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
SHK Drtiči Hodonín
6:7 (2:2, 1:1, 3:3 - 0:1)
HC Frýdek-Místek
Neděle 01.12.2013, 15:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Frýdek-Místek.
    Autorem branky je LUKÁŠ HAMHALTER, který lišácky provedl svou protisměrnou kličku a zajistil tak dva body pro svůj tým!
     
    59:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tato branka může znamenat konec pro postupové naděje Hodonína! Po ráně obránce hamhaltera uplatnil svůj důraz na brankovišti KRYŠTOF RYKALA a završuje tak svůj hat-trick! Jan prčík si okamžitě po této brance bere oddechový čas. Asistence: Hamhalter.
     
    57:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tři minuty před koncem základní hrací doby se hodonínští dostávají do vedení! Po Frolkově pokusu od modré čáry se dostal k dorážce JAKUB TOMI, který svou trefu do takřka prázdné branky náležitě oslavil! Drtiči mají postup do nejlepší čtyřky skupiny Východ na dosah. Asistence: Charvát, Frolek.
     
    52:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Ovšem děje se pravý opak, Slezané přidávají pátou branku! Stačilo jedno vhazování v útočném pásmu a je srovnáno. DENIS ČAHOJ okamžitě po buly převzal kotouč a prostřelil Zollpriestera z pravého kruhu. Asistence: Matěj.
     
    48:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští jdou vzápětí dokonce do vedení! Polesného přízemní nabídka na teč od modré čáry se sice neujala, Fendrich ovšem kotouč vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel PAVEL FLORA a ten svým důrazem dotlačil puk za záda frýdeckého brankáře. Asistence: Polesný, Tomi.
     
    47:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jihomoravané srovnávají po překrásné kombinační akci první útočné formace. Charvát před brankou soupeře přehrál kotouč na Tomiho u levé tyče, ten sice mohl zakončovat, ale celou akci vyšperkoval pasem na PAVLA FLORU, před kterým již stál jednoduchý úkol. Asistence: Tomi, Charvát.
     
    40:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Slezané dokonali obrat v dnešním zápase a ujímají se vedení! KRYŠTOF RYKALA vybojoval kotouč v rohu kluziště, vybruslil s ním před branku a s pomocí břevna rozvlnil síť za Zollpriesterem. Bez asistence.
     
    36:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali dle mého názoru zasloužené vyrovnávací branky a potrestali pasivitu Drtičů z posledních minut. DAVID BLAŽEK se po sérii nezdarů v zakončení konečně gólově prosadil z přihrávky Tomáše Kovala. Asistence: Koval.
     
    21:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín proměňuje přesilovou hru v gól a dostává se podruhé v zápase do vedení! Kulyk na ose hřiště sklepnul kotouč Tomimu na modrou čáru, který se bez přípravy opřel do rány od modré čáry. Před brankou odvedl kus práce VÍT ČERNOHOUS, který tečoval letící puk za Fendrichova záda. Asistence: Tomi, Kulyk.
     
    15:31
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic hostující hokejisté vyrovnávají a může se začít nanovo.! Rykala vyslal do protiútoku na pravém křídle MATĚJE MIČULKU, a ten z vrcholku pravého kruhu vymetl Zollpriesterovu bližší šibenici. Asistence: Rykala.
     
    09:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Vzápětí se ale Slezané dostávají ke snížení skóre! Ďuríček přenechal kotouč v pásmu KRYŠTOFU RYKALOVI, který si nejprve se štěstím prohodil bránícího hráče Drtičů a pak poslal puk do pravé šibenice hodonínské svatyně! Asistence: Ďuríček.
     
    07:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští rozebrali frýdeckou obranu do posledního šroubku. Jakub Tomi se dostal k chybné rozehrávce hostí před Fendrichovým brankovištěm, se střelou se neukvapil a posunul kotouč na VÍTA ČERNOHOUSE který si s kotoučem už dokázal poradit. Asistence: Tomi, Charvát.
     
    00:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí zažívají neuvěřitelný start do zápasu a již po dvanácti vteřinách hry jdou do vedení! MATĚJ CHARVÁT po vhazování převzal kotouč od Polesného ve středním pásmu a přesnou ranou kolem stojícího obránce poslal kotouč od horní tyčku za Fendrichova záda! Asistence: Polesný, Tomi.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 1. Charvát (Polesný, Tomi), 8. Černohous (Tomi, Charvát), 22. Černohous (Tomi, Kulyk), 48. Flora (Tomi, Charvát), 49. Flora (Polesný, Tomi), 58. Tomi (Charvát, Frolek) – 9. Rykala (Ďuríček), 16. Mičulka (Rykala), 37. Blažek (Koval), 41. Rykala, 53. Čahoj (Matěj), 60. Rykala (Hamhalter), rozh. náj. Hamhalter


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Polesný, Kulyk, Frolek, Vanek, Kukliš, Sedlák, Výmola – Charvát, Křivánek, Tomi, Rauš, Flora, Černohous, Kučera, Janota, Šála
    HC Frýdek-Místek: Fendrich – Mičulka, Flegr, Blažek, Káňa, Masarovič, Koval, Matěj, Rykala, Minařík, Ďuríček, Gavlas, Čahoj, Kočko, Hamhalter

    Rozhodčí: Wolf – Kucián, Kučera
    bahis siteleri