Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 2:3 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 01.12.2013, 12:30 • Eisstadion Graz Liebenau • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Graz v neděli krátce po poledni přivítá na svém ledě Orly ze Znojma. Favoritem zápasu je Znojmo, které doposud ve skupině B nasbíralo 41 bodů a patří mu třetí místo. To domácím se příliš nedaří a ve skupině A jsou se čtyřiadvaceti body poslední.
     
    Pokud se podíváme na soupisky obou týmů, tak jednoznačnou hvězdou zápasu je Lukáš Nováček ze Znojma, který během letošního ročníku nastřílel 22 gólů, připsal si 17 asistencí a s 39 body je o bod za Richterem druhý v kanadském bodování.
     
    Úvodní sestavy:

    Moser Medical Graz 99ers: Bischof (Still) – Pohl, Stühlinger, Zierer, Konecny, Gratzer – Petrovitz, Krammer, Dreymann, Schiechl, Matter – Atzl, Soritz, Schröttner, Rieberer, Hirschberger – Kern, Konrad

    Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Konařík, Theimer, Špaček, Nováček, Žemlička – Švanda, Křipal, Hložek, Horák, Pelikán – Cílek, Hloupý, Cerovecki, Kostal, Holub – Toman, Kacetl.
     
    Hráči obou týmů jsou již na hrací ploše a zápas mezi Grazem a Znojmem může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    2:31
    Orli právě vstřelili branku!
    LEON KONECNY posílá domácí Graz do vedení!! Zierer našel přesnou přihrávkou Konecneho, který puk zasunul za záda bezmocného Doviny. ASISTENCE: Nikolaus Zierer, Adrian Stühlinger.
     
    12:11
    Marek Špaček dostal dvě minuty za hákování a domácí Graz si zahraje první přesilovku.
     
    14:11
    Hráči Znojma v plném počtu.
     
    18:35
    Tadeáš Cílek dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Graz vede po první třetině nad Orly ze Znojma 1:0 zásluhou Leona Konecneho, který se prosadil v úvodu zápasu. Domácí poté zahrávali dvě přesilovky, ani jednu z nich ale zatím využít nedokázali. Ve druhé třetině však budou pokračovat v přesilovce 5 na 4, která bude trvat 35 vteřin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Hráči Znojma opět v plném počtu.
     
    22:44
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVÁČEK potvrzuje roli kanonýra a vyrovnává na 1:1!! Nováček dokonale zužitkoval pas Žemličky a překonal doposud bezchybného Bischofa. ASISTENCE: Vojtěch Žemlička, Michael Theimer.
     
    23:59
    Aleš Pelikán usedl na trestnou lavici na dvě minuty za sekání.
     
    25:29
    Znojmo si zahraje první přesilovku. Daniel Natter byl vyloučen za vražení na mantinel.
     
    25:59
    Znojmo v plném počtu
     
    27:29
    Domácí v plném počtu.
     
    29:50
    Hirschberger dostal dvě minuty za držení.
     
    31:50
    Graz v plném počtu.
     
    34:20
    Orli právě vstřelili branku!
    VOJTĚCH ŽEMLIČKA otáčí vývoj zápasu!! Nováček se tenkrát vžil do role nahrávajícího hráče a Žemlička rozvlnil síť za bezmocným Bischofem, který podruhé inkasoval. ASISTENCE: Lukáš Nováček, Marek Špaček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Znojmo ve druhé třetině zvýšilo obrátky a zásluhou Nováčka a Žemličky otočilo vývoj zápasu. Lukáš Nováček potvrzuje, že je jedním z nejlepších hráčů letošního ročníku, v dnenším zápase si již připsal gól a asistenci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    45:32
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVÁČEK zvyžuje na 3:1!! Theimer vybojoval puk a poté našel přesnou přihrávkou Nováčka, který v dobré palebné pozici nezaváhal a vstřelil svůj druhý gól. ASISTENCE: Michael Theimer.
     
    47:00
    Aztl dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    49:25
    Domácí brankář Bischof opustil svou klec poté, co byl signalizovaný faul jednoho z hostujících hráčů.
     
    49:33
    Bischof se vrácí do brány po osmi vteřinách zpět, Graz proměnil početní výhodu.
     
    49:33
    Graz právě vstřelil branku!
    LEON KONECNY vrací Graz zpět do zápasu!! Natter přihrál Soritzovi, který poté našel Konecneho a ten přesnou střelou uklidil puk za záda bezmocného Doviny. ASISTENCE: Nikolai Soritz, Daniel Natter.
     
    49:33
    Tadeáš Cílek dostal dvě minuty za vysokou hůl, na trestné lavici ale nepobyl ani vteřinu, protože Graz dokázal bleskově vstřelit gól.
     
    58:15
    Bischof opustil svou klec a Graz to zkouší v šesti.
     
    58:15
    Jakub Švanda dostal dvě minuty za podražení.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Znojmo dokázalo na ledě Grazu potvrdit roli favorita a do tabulky si připisuje další tři body. Hlavní hvězdou zápasu je Lukáš Nováček, který vstřelil dva góly, připsal si jednu asistenci a zejména díky němu dokázali Orli otočit nepříznivý vývoj zápasu. Konečný výsledek. Graz 2 Znojmo 3.
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Od sledování hokejového zápasu juniorů mezi Grazem a Znojmem se s Vámi loučí komentátor Tomáš Reiner. Na shledanou. (14:40:41)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Konecny (Zierer, Stühlinger), 50. Konecny (Soritz, Natter) – 23. Nováček (Žemlička, Theimer), 35. Žemlička (Nováček, Špaček), 46. Nováček (Theimer)


    Moser Medical Graz 99ers: Bischof (Still) – Pohl, Stühlinger, Zierer, Konecny, Gratzer – Petrovitz, Krammer, Dreymann, Schiechl, Natter – Atzl, Soritz, Schröttner, Rieberer, Hirschberger – Kern, Konrad
    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Konařík, Theimer, Špaček, Nováček, Žemlička – Švanda, Křipal, Hložek, Horák, Pelikán – Cílek, Hloupý, Cerovecki, Kostal, Holub – Toman, Kacetl
    bahis siteleri