Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:7 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Opava 9:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Liberec 6:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:0 (6:0, 1:0, 2:0)
HK Opava
Neděle 01.12.2013, 11:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se však přece jenom prosazuje podruhé v oslabení, když se trefil DOMINIK HAJŠMAN, který zužitkoval přihrávku od Beiera. Asistence: Jan Beier.
     
    48:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora dokázala vstřelit gól ve svém oslabení, když Podlaha nahrál do jízdy MICHALU HORKÉMU, kterému se sice klička vůbec nepovedla, ale to zřejmě také zmátlo Huzlíka a puk mu proklouznul mezi betony. Asistence: Josef Podlaha.
     
    28:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dajčar vystřelil od modré, ale puk si zastavil Podlaha, který jej backhandem poslal směrem na Huzlíka, ale ten jej pouze vyrazil na hůl MICHALA HORKÉHO a olomoucký útočník již neměl problém vstřelit gól do prázdné části brány. Asistence: Josef Podlaha, Tomáš Dajčar.
     
    17:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Které nakonec DOMINIK HAJŠMAN proměňuje svou kličkou, kterou vykoupal v bráně opavského brankáře.
     
    16:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora naděluje svému soupeři bůra! V ponechané výhodě nahrál před bránu Horký, kde byl zcela volný JOSEF PODLAHA, a ten již svým zakončením poprvé prostřelil Kleina. Asistence: Michal Horký.
     
    10:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se prosazuje ještě při hře čtyři na čtyři, když se puk dostal na pravou stranu k DALIBOROVI JANKŮ, který svou střelou k tyči navyšuje olomoucké vedení.
     
    07:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Mora využívá hned svou první přesilovou hru, když se Hajšman dostal k puku mezi kruhy, ale ještě jej potáhnul až za bránu hostí, kde jej vrátil před bránu na hokejku JANA BEIERA, který vstřelil třetí gól Olomouce. Asistence: Dominik Hajšman.
     
    05:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Huzlík před sebe vyrazil jednu ze střel olomouckých obránců a před bránu si najeli důrazní Zabloudil a MAREK HUSTÁK, který nakonec prodral puk do brány přes beton opavského brankáře. Asistence: Matěj Zabloudil.
     
    01:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu velice rychlý gól Olomouce, když Hajšman nahrál mezi kruhy najíždějícímu MATĚJI ZABLOUDILOVI, který svou střelou posílá Moru do vedení. Asistence: Dominik Hajšman, Jakub Galvas.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Zabloudil (Hajšman, Galvas), 6. Husták (Zabloudil), 8. Beier (Hajšman), 11. Janků (Hajšman, Štreit), 17. Podlaha (Horký), 18. Hajšman (TS), 29. Horký (Podlaha, Dajčar), 49. Horký (Podlaha), 58. Hajšman (Beier)


    HC Olomouc: Urban T. (Nádvorník) – Beutl (C), Štreit, Janků, Píska, Galvas, Holiš – Podlaha, Horký, Skopal – Beier, Zabloudil, Hajšman – Husták, Pěcha, Urban M. – Spatharis, Dajčar, Wolf – Hubáček.
    HK Opava: Huzlík (11. – 20. Klein) – Kupka, Cibulka, Štěpánek (C), Lelek, Hadamczik, Jirůšek – Fedor, Tauwinkl, Frydrych – Kvasnica, Bohanos, Kosina – Hladoník, Döhner, Pělucha – Langer, Šafarčík.

    Rozhodčí: Cik – Doleček, Vožda
    bahis siteleri