Nitra – Žilina 9:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:1 (kon.)
Košice – Martin 3:2 (kon.) | Zvolen – Trenčín 1:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 14.02.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:11
    Košice dali gól!

    Domácich nebolo treba dlho presviedčať a sú späť vo vedení. Okamžite po buly sa usadili v útočnej tretine a GABRIEL SPILAR dokázal prekvapiť Čecha. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    30:46
    Martin dal gól!

    Rasťo Staňa kapituluje aj druhýkrát v stretnutí! Po nájazde DOMINIKA FUJERÍKA mu puk prešiel pomedzi betóny a skončil až za čiarou.
     
    28:03
    Martin dal gól!

    A je znížené! Tvrdá rana prekvapila Staňu, ktorý prvýkrát v zápase inkasuje po tom, čo mu puk prepadol až za čiaru. Úspešným strelcom je IVAN ĎATELINKA. Asistencie: Martin Važan a Peter Galamboš.
     
    22:14
    Košice dali gól!

    Košičania zaviezli puk do pásma a je z toho gól. Pri ľavej žrdi si osamotený počkal na prihrávku TOMÁŠ HRNKA a bez zaváhania ju umiestnil do siete. Asistencie: Marek Kolba a Marek Svatoš.
     
    00:55
    Košice dali gól!

    Tak toto je úvod ako z rozprávky! Košičania si v pásme vypracovali šancu, po ktorej ešte Čech dokázal zakročiť, no puk iba vyrazil pred seba. Tam si ho stiahol PETER BARTOŠ a okamžite ho dopravil do siete. Asistencie: Gabriel Spilar a Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 1. Bartoš (Jenčík, Spilar), 23. Hrnka (Kolba, Svatoš), 38. Spilar (Bartoš) – 29. Ďatelinka (Važan, Galamboš), 31. Fujerík (TS)


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Macejko – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bartánus, Hrnka, Svatoš – Jokeľ, Matúš Chovan, Hinďoš
    HK VITAR Martin: Čech – Matejka, Novotný, Rusina, Ďatelinka, Brcko, Tupý, Perniš, Popela – Cíger, Fujerík, L. Klíma – Suja, Galamboš, J. Markovič – Važan, Kolena, Themár – Rožník, Dírer, Šugár

    Rozhodčí: Orolín – Holienka, Snášel

    Diváci: 3225
    bahis siteleri