Česko – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 1:0 (kon.) | Kanada – Rakousko 6:0 (kon.)
Norsko – Finsko 1:6 (kon.)
konec
Kanada
6:0 (2:0, 4:0, 0:0)
Rakousko
Pátek 14.02.2014, 18:00 • Velký ledový palác (12 000) • Olympijské hry - muži
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    36:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Stahovačka a přesně zakončení bekhendem z mezikruží. To byla ukázková akce RYANA GETZLAFA (1+1) v oslabení. Bez asistence.
     
    34:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hattrick pro JEFFA CARTERA (3+0). Pořádnou práci ale udělal před bránou Patrick Marleau, který šel nekompromisně za pukem a snažil se ho za každou cenu dostat za záda brankáře. Odražený puk se nakonec dostal ke Carterovi, pro kterého to byla lehká práce. Asistence: Patrick Marleau, Shea Weber.
     
    24:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    No ale teď brankář Starkbaum chyboval při rozehrávce za bránou, kde se zmocnil puku JEFF CARTER (2+0) a zasunul puk za záda vracejícího se brankáře. Asistence: Patrick Marleau, Alex Pietrangelo.
     
    22:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jeff Carter se vrátil z trestné lavice a hned vzniklo přečíslení. Crosby našel v mezikruží Marleaua, který trefil tyč a následně JEFF CARTER (1+0) dorazil puk do brány. Asistence: Patrick Marleau, Sidney Crosby.
     
    10:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Obránci zatím zastiňují kanadský útok. Corey Perry nechal v útočné třetině puk do tandemu SHEU WEBEROVI (2+0), a ten je známý svoji tvrdou střelou, kterou nyní vymetl šibenici rakouské brány. Rozhodovalo ještě video, ale vše bylo v pořádku. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
     
    05:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Toews vyhrál vhazování. Puk se dostal na modrou k DREW DOUGHTYMU (2+1), který poslal na bránu nahození, které možná k překvapení všech skončilo až za brankářem, který nic neviděl. Asistence: Jonathan Toews.

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 6. Doughty (Toews), 11. Weber (Perry, Getzlaf), 23. Carter (Marleau, Crosby), 25. Carter (Marleau, Pietrangelo), 35. Carter (Marleau, Weber), 37. Getzlaf


    Kanada: Luongo (Smith) – Keith, Weber, Doughty, Vlasic, Bouwmeester, Pietrangelo, Subban – Kunitz, St. Louis, Crosby (C) – Duchene, Getzlaf, Perry – Marleau, Toews, Nash – Benn, Bergeron, Carter – Tavares. Trenér: Mike Babcock.
    Rakousko: Starkbaum (od 40. Lange) – Ulmer, Pock, Trattnig, Lakos, Altmann, Lukas, Unterluggauer, F. Iberer – M. Raffl, Grabner, Lebrer – Koch, Vanek (C), Setzinger – T. Raffl, Nodl, Hundertpfund – Latusa, M. Ibererer, Herburger. Trenér: Emanuel Viveiros.

    Rozhodčí: Dave Jackson (USA), Konstantin Olenin (RUS) – Lonnie Cameron (CAN), Miroslav Valach (SVK)

    Diváci: 8967
    bahis siteleri