Havlíčkův Brod – Hr. Králové 0:8 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:0 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:3 (kon.)
Chomutov – Kladno 6:4 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 3:2 (kon.) | Havířov – Přerov 2:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:8 (0:0, 0:3, 0:5)
Královští lvi Hradec Králové
Neděle 02.03.2014, 10:45 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naopak, jejich obrovské manko se ještě o další dílek prohloubilo! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Dominik Matouš – Filip Jirásek – MARTIN ŠTOHANZL a posledně jmenovaný zblízka dotlačil puk za brankovou čáru! Asistence: Filip Jirásek, Dominik Matouš.
     
    51:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to už je pořádný debakl, Východočeši budou asi útočit na potupnou desítku! Spoustu volného prostoru dopřála brodská obrana FILIPU JIRÁSKOVI, jenž si nikým neatakovaný vybruslil až těsně před brankoviště a zápěstím našel mezírku mezi betony gólmana Marka, který neměl nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Jakub Moník.
     
    48:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté nemají se svým soupeřem z Kotliny vůbec žádné slitování, z havlíčkobrodského pohledu zvýšili už na hrozivých 6:0! Východočeši znovu sevřeli rebely pod tlak, při němž puk převzal PATRIK HIDVEGHY, najel si až před branku, kde si položil hezkým blafákem gólmana Marka na led a pohodlně skóroval podél jeho ležících betonů k pravé tyčce! Asistence: Štěpán Matějček, Mikuláš Pohl.
     
    44:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ledová sprcha pro brankáře Davida Marka, který si nesáhl na puk a už jej musel smutně lovit ze své brány! Martin Hejna posunul puk na FILIPA JIRÁSKA, který si srovnal v klidu puk na hůl a z mírného úhlu na pravé straně skóroval k přední tyčce! Asistence: Martin Hanák.
     
    43:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi jsou odměněni za svou neutuchající útočnou aktivitu a vedou už 4:0! Hosté vyvinuli velký tlak na brankáře Hanáka, který několik projektilů zblízka dokázal betony zlikvidovat, ale na ránu MIKULÁŠE MATOUŠE už byl krátký a přepouští místo v brankovišti svému kolegovi Davidu Markovi! Asistence: Filip Moník, Kryštof Pažourek.
     
    29:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečně kruté, Rebelové prohrávají už o tři branky! Vytvořili si přitom obrovskou šanci, když mohl zblízka pálit Vojtěch Veverka, jenž puk se mu před brankou zamotal do bruslí a hosté vyrazili do rychlého protiútoku, při němž puk putoval po ose Martin Štohanzl – Filip Jirásek – DOMINIK MATOUŠ, přičemž brodská obrana byla zcela vyšachována a posledně jmenovaný už měl snadnou úlohu prostřelit zblízka přesouvajícího se gólmana Hanáka! Asistence: Filip Jirásek, Martin Štohanzl.
     
    26:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Rebelové svou nepovedenou přesilovku "korunují" obdrženým gólem! Kryštof Hroudný posunul kotouč na rozjetého RADOVANA PAVLÍKA, jenž si sjel až těsně před brankáře Hanáka a krásnou střelou, jíž ještě otřel o tyčku, poslal kotouč do havlíčkobrodské sítě! Asistence: Kryštof Hroudný.
     
    22:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využili svého chvilkového tlaku znamenitě a ujímají se těsného vedení! Od modré čáry vypálil Jaroslav Dvořák a kotouč těsně před gólmanem Hanákem tečoval pod horní tyčku pohotový MARTIN ŠTOHANZL! Asistence: Jaroslav Dvořák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 23. Štohanzl (Dvořák), 27. Pavlík (Hroudný), 30. D. Matouš (Jirásek, Štohanzl), 44. M. Matouš (F. Moník, Pažourek), 45. Jirásek (Hejna), 49. Hidveghy (Matějček, Pohl), 52. Jirásek (J. Moník), 59. Štohanzl (Jirásek, D. Matouš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Hanák (od 44. Marek) – Nepokoj, Němec, Vála, Benák, Kopic, Lachman – Jílek, Kadleček, Holenda, Petržílek, Vala, Beran (C), Chymo, Pilný, Fixa, Veverka, Březina, Michalička.
    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Pohl, Hroudný, Šalda, Fanderlik – D. Matouš, J. Moník, F. Moník, Matějček, Pažourek, M. Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Kynčl, Hejna, Hidveghy, Pavlík (C).

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri