Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:0 (1:0, 0:0, 5:0)
HC Stadion Litoměřice
Neděle 02.03.2014, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Osamocený RICHARD DIVIŠ dostal nahrávku do jízdy, ujel obraně soupeře a blafákem do forhendu překonal zblízka litoměřického gólmana.
    Asistence: Tomáš Houdek, Aleš Jergl.
     
    54:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Co se před chvílí nepovedlo Ostřížkovi a ještě před ním Selingrovi, to teď dokázal TOMÁŠ HOUDEK, který dostal nahrávku do mezikruží, tvrdě vypálil a trefil do šibenice.
    Asistence: Rostislav Marosz, David Ostřížek.
     
    51:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tomáš Král šel svým spoluhráčům pomoct s rozehrávkou tak nešikovně, že se puk odrazil k soupeři, jmenovitě ke Cartellimu, ten posunul na Švaňhala, který puk přenechal RICHARDU DIVIŠOVI. Ten už měl před sebou půlku brány volnou, ale chtěl nesobecky přihrát spoluhráči, který by měl branku volnou celou. Naštěstí pro hosty nahrávka neprošla, naneštěstí ale jen proto, že si ji jeden z litoměřických hráčů srazil do branky.
    Asistence: Ondřej Švaňhal, Mario Cartelli.
     
    47:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Herman tentokrát nepřenechal puk Bartoňovi, ale dal zadovku na ROSTISLAVA MAROSZE, který udělal krok dva a o horní tyčku poslal puk do branky. Diváci skandují jméno úspěšného střelce.
    Asistence: Jakub Herman, Jakub Bartoň.
     
    45:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Herman dostal puk za bránu, nelenil a nahrál JAKUBU BARTOŇOVI, který překonal Krále podruhé.
    Asistence: Jakub Herman, Rostislav Marosz.
     
    12:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sotva hlasatel oznámil, že obě mužstva jsou na ledě v pěti hráčích do pole, Olomouc udeřila! Domácí v závěru přesilovky zatlačili a v pásmu se udrželi i po jejím skončení. Puk se chvíli odrážel za i před brankou až se k němu dostal nikým nehlídaný JAKUB HERMAN, který přesně trefuje odkrytou část branky.
    Asistence: Rostislav Marosz.

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 13. Herman (Marosz), 46. Bartoň (Herman, Marosz), 48. Marosz (Herman, Bartoň), 52. Diviš (Švaňhal, Cartelli), 55. Houdek (Marosz, Ostřížek), 59. Diviš (Houdek, Jergl)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Bartoň (C), Staněk, Kadela – Kucharczyk, Ostřížek, Selingr – Pekr, Kindl, Švaňhal – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Diviš, Lehečka.
    HC Stadion Litoměřice: Král (Lavinger) – Žovinec, Kolář, Drábek, Hrbas, Husák, Šulc, Míka – Doležal, Koudelka, Chabada, Rubeš, Procházka, Čermá, Hašek (C), Bahenský, Budínský, Novák, Škop, Chlapík.

    Diváci: 2274
    bahis siteleri