Slavia – Sparta 3:2 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 10:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:2 (kon.)
Liberec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 1:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:5 (1:1, 1:1, 2:3)
HC Benátky nad Jizerou
Neděle 02.03.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:28
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté si opět uzmuli ztracený náskok! Jako blesk z čistého nebe se před Willem zjevil LUKÁŠ KREJČÍK a střelou mezi tělo a lapačku ho překonává popáté. Asistence: Lukáš Vařecha, Daniel Špaček.
     
    47:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Domácí dokázali stáhnout dvoubrankové manko v rozmezí pouhých 24 sekund! Autorem trefy na 4:4 je MILAN MIKULÍK. Asistence: Tomáš Klimenta.
     
    47:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec dvojnásobnou přesilovku využívají a domácí kotel se dožaduje vyrovnání. Puk si na modré sebral MILAN TOMAN a nekompromisně ho poslal do šibenice. Asistence: Milan Mikulík.
     
    44:45
    Benátky právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Benátky vedou o dvě branky! MICHAL BÁRTA se nad ničím nerozmýšlel a nekompromisně prostřelil Willa počtvrté. Asistence: Antonín Dušek.
     
    42:08
    Benátky právě vstřelily branku!
    Pořádně studená sprcha pro domácí hráči přichází už po dvou minutách třetí třetiny! ADAM PSOTA střílí svůj druhý gól v zápase a je nutno přiznat, že mladoboleslavská obrana mu práci znatelně ulehčila. Asistence: Ján Niko.
     
    38:06
    Benátky právě vstřelily branku!
    Už se zdálo, že si Mladá Boleslav do kabiny odnese hubený náskok, ale ten právě vyevaporoval pryč. MATĚJ PSOTA objel domácí branku a z otočky zavěsil mezi Willa a levou tyč. Asistence: Lukáš Krejčík, Adam Jánošík.
     
    32:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí stejně jako v úvodních dvou zápasech série dokázali otočit nepříznivý stav. Ve skrumáži před brankou si MILAN MIKULÍK stáhl kotouč do své moci a střelou zápěstím přesně trefil mezeru mezi Schwarzovými betony. Asistence: Tomáš Klimenta, Michal Broš.
     
    07:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dlouhé střídání se nakonec ukázalo být dobrou volbou pro domácí tým. CTIRAD OVČAČÍK napřáhl na modré čáře, prostřelil vše, co mu stálo v cestě a vymetl pavučiny ve Schwarzově bráně. Asistence: Milan Mikulík, Richard Jarůšek.
     
    00:21
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak to je vskutku šokující začátek! Za hrobového ticha se prosazují hostující hráči. Říha našel dlouhou přihrávkou ADAMA DLOUHÉHO, jenž střelou švihem překonává Willa. Asistence: Jiří Říha, Daniel Špaček.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Ovčačík (Mikulík, Jarůšek), 33. Mikulík (Klimenta, Broš), 48. Toman (Mikulík), 48. Mikulík (Klimenta) – 1. Dlouhý (Říha, Špaček), 39. Psota (Krejčík, Jánošík), 43. Psota (Niko), 45. Bárta (Dušek), 56. Krejčík (Vařecha, Špaček)


    BK Mladá Boleslav: Will (Růžička) – Němeček, Toman, Ovčačík, Pojkar, Meland, Jindra, Žabka, Kurka – Nouza, Kubica , Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Jarůšek, Vrbata, Kubica – Látal, Musil, Lenc – Ďurač
    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Trenčan) – Říha, Jánošík, Pyrochta, Niko, Šimek, Pabiška, Kájínek – Dlouhý, Špaček, Psota – Vařecha, Dušek, Jonák – Klimt, Plodek, Skořepa – Maďar, Bárta, Krejčík – Skalický.

    Rozhodčí: J. Jílek, Schmejkal – M. Jílek, Rozlílek

    Diváci: 3340
    bahis siteleri