Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Boston – Washington 0:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – New Jersey 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
New York Rangers
Neděle 12.10.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Cam ATKINSON - 5:2
     
    58:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Scott Hartnell ve středním pásmu vybojova puk pro CAMA ATKINSONA a útočník Modrokabátníků jej posílá do opuštěné klece Rangers. Jde o třetí gól Atkinsona ve druhém zápase této sezony. Asistence: Scott Hartnell.
     
    57:42
    Stejný počin se daří i Marku Letestuovi.
     
    57:10
    Marco Daňo netrefuje z levé strany prázdnou klec Rangers!
     
    57:01
    Hosté v šesti, Talbot je na střídačce.
    Rick NASH - 4:2
     
    54:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté ještě dramatizují průběh zápasu. Anthony Duclair vybojoval na pravém kruhu puk a dostal se k zakončení. U levé tyče ještě Bobrovského nepřekonal, ale kotouč se po jeho střele dostal k pravé tyči, kde číhal RICK NASH, který se tak trefuje proti svému bývalému týmu. Asistence: Anthony Duclair.
    Marko DAŇO - 4:1
     
    53:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Příznivci NHL, učte se jméno dalšího premiérového střelce! Slovenský šikula s rakouskými předky MARKO DAŇO posílá střelou z mezikruží za záda Cama Talbota ránu Daltona Prouta a po dnešním prvním bodu v NHL střílí i svůj první gól v nejlepší hokejové klubové soutěži světa! Asistence: Dalton Prout, Michael Chaput.
     
    46:17
    Michael Chaput (CBJ) a Carl Hagelin (NYR) dostávají dvě minuty za napadení.
     
    42:55
    Statickému Wisniewskému sebral puk na obranné modré Anthony Duclair a upaloval sám na Bobrovského, který jeho zakončení k pravé tyči po kličce vystihl.
     
    39:29
    Alexander Wennberg (CBJ) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    39:00
    Jack Skille (CBJ) dostává pět minut za šarvátku – pěstní souboj. Chris Kreider (NYR) je naopak potrestán dvěma minutami za napadení a pěti minutami za pěstní souboj a dalšími pěti minutami za vyvolání šarvátky.
     
    38:14
    Ryan Johansen se mezi kruhy otočkou o 360 stupňů zbavil Girardiho, dostal se k brance Talbota a poslal kotouč na Atkinsona, který na puk nedosáhl. O něco později pak Atkinson už střelu vyslal, ale Talbot byl pozorný.
    Famózní zákrok Sergeje Bobrovského

     
    36:17
    Sergej Bobrovskij si vysloužil standing ovation, protože toto byl naprosto famózní zákrok! Martin St. Louis už po střele z předbrakového prostoru zvedal ruce nad hlavu, ale Bobrovskij předvedl ukázkový rozklek a konečky pravého betonu znemožnil pravému křídlu Rangers gólovou radost.
     
    32:44
    Ryanu Johansenovi zatím není v této sezoně přáno. Loňský nejlepší střelec se nyní málem dostal po nahozeném puku k teči před Talbotem, ten mu ale doslova sebral puk z hole.
     
    32:28
    Fjodor Tjutin vypálil od modré a jeho dělovka orazítkovala levou spojnici branky! Talbot se za touto ránou pouze ohlédl.
    Cam ATKINSON - 3:1
     
    29:49
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus si znovu vrací dvougólové vedení a obrovskou zásluhu na tomto skutku má CAM ATKINSON. Pravé křídlo Blue Jackets nejprve nedovolilo pořádnou rozehrávku Staalovi, když mu za brankou uštědřilo pořádný hit. Puk se následně dostal k Folignovi, který poslal přihrávku před branku a Atkinson v pádu dorazil puk k levé tyči branky. Asistence: Nick Foligno, Ryan Johansen.
    Lee STEMPNIAK - 2:1
     
    25:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    LEE STEMPNIAK vybojoval u pravého mantinelu za brankou Blue Jackets puk, vybruslil si k pravému kruhu, kde touš přenechal Duclairovi. Následně si Stempniak nabruslil mezi kruhy a svojí střelou zápěstím nedal Bobrovskému šanci vyniknout. Asistence: Anthony Duclair, Marc Staal.
     
    25:16
    Zcela volný Ryan Johansen u pravé tyče Talbota netrefil prostor mezi jeho pravým betonem a tyčkou. Míří vedle.
     
    22:49
    Jared Boll se po střele Moora dostal do kontru, po pravé straně předvedl rychlé nohy, nabruslil si až před Talbota, kterého však nepřekonal a následně se dorážkou neprosadil ani Jack Skille.
     
    19:35
    Foligno mohl přidat v závěru první části druhou branku, stačilo, aby se s pukem obtočil kolem brány, to se mu ale kvůli obráncům nepovedlo.
    Nick FOLIGNO - 2:0
     
    17:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí z ničeho uděřili a je z toho druhá branka, a jaká panečku! NICK FOLIGNO se dostal v mezikruží ke střele, tu ale Talbot ještě vyrazil, avšak pouze před sebe. K puku se dostal opět FOLIGNO a v pádu ho dokázal rukojetí hokejky dostat za Talbota. Asistence: Ryan Johansen, David Savard
     
    14:52
    Na ledě to vře! Stempniak se ihned po návratu dostal do úninku, ve kterém byl faulován Johnsonem (CBJ). Poté, co se Stampniak zvedl, ho ještě dohrál Hartnell. Jsou z toho dvě tretsné minuty pro Johnsona.
     
    12:38
    Vše to začalo u Anisimova, který byl ostře dohrán Stempniakem. Nakonec je z toho dvouminutový trest pro Stempniaka (CBJ).
     
    12:38
    Po kontaktu u mantinelu se strhla na ledě menší šarvátka, těmi hlavními byli Anisimov a Stempniak. Po komerční přestávce uvidíme, jaké tresty sudí rozdají.
     
    10:18
    Krásná přesilovková akce, kdy si mezi kruhy sjel Zuccarello, jeho střelu z první ale Bobrovskij skvělým zákrokem betony vyrazil!
     
    09:17
    Vzápětí ale přichází vyloučení, Chaput (CBJ) si vysloužil dvě minuty za hákování.
     
    09:13
    To byla akce! Bleskurychlý protiútok domácí byl zakončen tvrdou střelou Skilla, ten ale trefuje pouze břevno!
    ANISIMOV - 1:0
     
    06:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ačkoliv už hosté hráli v plném počtu, nakonec inkasují. Z rohu kluziště se vynořil kotouč směrem na modrou čáru, kam si ze středního pásma sjel ARŤOM ANISIMOV a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0! Asistence: Scott Hartnell, Marko Daňo.
     
    05:32
    Na druhé straně se v oslabení hnal do útoku Kreider, jeho bekhendovým blafák mu ale nevyšel, Bobrovskij si svou levou tyčku pohlídal.
     
    03:39
    Máme tady první vyloučení zápasu, za hákování si jde sednout Hagelin (NYR).

    Tomáš Lysý

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 7. Anisimov (Hartnell, Daňo), 18. Foligno (Johansen, Savard), 30. Atkinson (Foligno, Johansen), 54. Daňo (Prout, Chaput), 59. Atkinson (Hartnell) – 26. Stempniak (Duclair, Staal), 55. Nash (Duclair)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Erixon, Wisniewski, Tjutin, Prout – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Foligno, Johansen, Atkinson – Calvert, Letestu, Daňo – Skille, Chaput, Boll. Trenér: Todd Richards.
    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, Staal, Hunwick, Moore, Klein – Kreider, St. Louis, Nash – Hagelin, Brassard, Zuccarello – Duclair, Miller, Stempniak – Glass, Moore, Fast. Trenér: Alain Vigneault

    Rozhodčí: 17 Frederick L'Ecuyer, 25 Marc Joanette -76 Michel Cormier, 54 Greg Devorski

    Diváci: 18922
    bahis siteleri