Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 12.10.2014, 15:00 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Poslední vyloučení zápasu. Gennadij Stoljarov (CER) dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí. Na vyloučení: 4-3.
     
    55:50
    Ne však dlouho, Karsums nyní po hezké individuální akci zblízka vystřelil bekhendem a Smirjagin předvádí další výborný zákrok!
     
    51:21
    Domácí opět míří za katr. Nikolaj Žerděv (DMS), který má zkušenosti z NHL z týmu Columbusu Blue Jackets, kde působil po boku další současné hvězdy KHL Saši Svitova, dostává dvě minuty za držení. Na vyloučení: 4-2.
     
    48:00
    Lukin pálil z velmi dobré pozice, ale jen těsně minul domácí tyčku.
     
    46:34
    Druhé vyloučení třetí třetiny a páté v zápase. Sergej Sojin (DMS) dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    42:57
    A hosté se budou ještě ke všemu bránit, neboť Alexander Šinin (CER) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    41:00
    Jestli Alexander Jerjomenko vytáhl v průběhu druhé třetiny famózní zákrok proti teči Nikonceva, tak je třeba nyní pochválit také Romana Smirjagina, který likviduje ránu Alexeje Cvetkova do prázdné klece!
     
    37:30
    Osipov nyní hraje hodně zle. Další chyba tohoto beka Dinama, po které se Mons řítil sám na branku, ale co to bylo na Jerjomenka. Ten prostě ve druhé třetině chytá skvěle, proti střele Monse byl na svém místě.
     
    36:40
    Ale pozor, obrovské šanci byl nyní Nikoncev, který se v těsné blízkosti branky Dinama dostal k teči, ale Jerjomenko se natáhl na brankové čáře a lapí kotouč!
     
    33:25
    Šinin po vyhraném buly na pravé straně nahodil puk před Jerjomenka. Kolem klece gólmana Dinama Moskva vznikla neuvěřitelná vřava, ale gól z toho nakonec není, protože Berdnikov nedokázal i přes veškerou snahu dotlačit puk za brankovou čáru.
     
    31:42
    Hosté mají velkou šanci na vstřelení druhého gólu, jelikož budou hrát 96 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři. Andrej Mironov (DMS) dostává dvě minuty, také za hákování.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    31:18
    Druhé vyloučení dnešního zápasu, tentokrát to bude přesilovka pro Severstal. Martins Karsums (DMS) dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    30:56
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    No, myslím si, že hosté by se již nejraději viděli v kabině, jenže na druhou přestávku si ještě musí devět minut počkat. Konstantin Gorovikov je dnes nepolapitelný a připisuje si třetí asistenci! Nyní centr první lajny Dinama nahodil puk před branku, kde se prosadil bekhendovým zakončením MATT ROBINSON. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    27:28
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říct. Stojlarov se prodral po levé straně do pásma a poslal puk na branku, kde jej vytěsnil Jerjomenko a k dorážce se nedostal Buchněvič. To byla voda na mlýn pro domácí, kteří svojí šanci dokázali využít. MAXIM PESTUŠKO po zavezení puku Gorovikova poslal puk zblízka do klece. Smirjagin rozhodně nyní nemá čisté svědomí. Asitence: Konstantin Gorovikov.
     
    22:50
    Domácí však ztratili kotouč a do útočného pásma před branku Smirjagina se znovu dostal Severstal. Černov okamžitě poslal na Jerjomenka puk, který skončil v lapačce gólmana domácích. No, Harijs Vitoliňš na lavičce Dinama z těchto okének v obraně rozhodně nemůže mít radost.
     
    21:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Alexej Cvetkov se řítil v situaci jeden na jednoho na Smirjagina, ale byl podražen Jurijem Trubačjovem. Bylo nařízeno trestné střílení, které ALEXEJ CVETKOV proměnil, když se střelou zápěstím trefil přesně k levé tyči. Bez asistence, trestné střílení.
     
    19:30
    Kokarev a Sojin se dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci byla střela Kokareva na branku. Smirjagin jeho nebezpečný pokus zblízka zneškodnil.
     
    13:01
    Severstal udělal chybu a Gorovikov se bleskově dostal k levé tyči. I když měl spoustu místa ke skórování, nedařilo se mu vůbec trefit branku.
     
    12:42
    První vyloučení zápasu. Jurij Trubačjov (CER) dostává dvě minuty za hákování a hosté se tak nyní budou muset bránít. Na vyloučení: 0-1.
     
    12:00
    Ve dvanácté minutě byli hosté blízko k vyrovnání, když Almqvist na vrcholu pravého kruhu vystřelil a už už zvedal ruce nad hlavu. Nicméně Jerjomenko mu fantastickým zákrokem sebral gólovou radost.
     
    10:29
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení dav na jednoho. Berdnikov zavezl puk do pásma a přihrál n alevý kruh pro ZAHARA ARZAMASCEVA, který trefuje odkrytou část branky. Jerjomenko se nestihl přesunout ke své tyči. Asistence: Vadim Berdnikov, Marek Kvapil.
     
    07:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Krátce po rozehráce, přesně třináct vteřin po prvním gólu, přidává Dinamo druhý gól. Novák našel mezi kruhy MAXIMA KARPOVA, který vyslal na Smirjagina střelu, která zaplula přesně do pravého rohu branky. Asistence: Filip Novák.
     
    07:15
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Svojí první šanci ještě hokejisté Dinama nevyužili, ale napodrué se již radují. Severstal ve svém obranném pásmu špatně rozehrál, Gorovikov poslal kotouč před branku na KASPARSE DAUGAVIŇŠE, který zblízka trefuje odkrytou klec. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    05:35
    Osipov dostal před brankou přihrávku od Těreščenka, ale z pravé strany svojí pohotovou střelou našel pouze Smirjagina. První velká šance Dinama.
     
    04:20
    Bývalý hráč Dinama Marek Kvapil hledal podél brány Nikonceva, ke kterému se puk těsně nedostal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Daugaviňš (Gorovikov), 8. Karpov (Novák), 22. Cvetkov (TS), 28. Pestuško (Gorovikov), 31. Robinson (Gorovikov) – 11. Arzamascev (Berdnikov, Kvapil)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Robinson, Jalasvaara, Mironov, Korjagin, Osipov, Solovjov – Daugaviňš, Gorovikov, Pestuško – Karsums, Cvetkov, Karpov – Žerděv, Těreščenko, Babenko – Kokarev, Sojin, Mosaljov. Trenér: Harijs Vitoliňš.
    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Magarilov) – Šefer, Lukin, Urbom, Arzamascev, Šinin, Stasenko, Několenko, Amqvist – Stoljarov, Trubačjov, Buchněvič – Kvapil, Berdnikov, Nikoncev – Kagarlickij, Černov, Mons – Monachov, Ullström, Kupcov. Trenér: Nikolaj Solovjov.

    Rozhodčí: Denis Bondar, Pavel Komarov – Sergej Morozov, Ivan Fatějev
    bahis siteleri