Znojmo – Budapešť 8:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
VASAS Budapešť
Neděle 12.10.2014, 13:30 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    49:15
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Budapešť zaznamenává čestný úspěch. Přihrávku zpoza brány dokonale zužitkoval neobsazený ROLAND KOLLO, jenž posílá po ledě puk za brankovou čáru. Bača se za pukem jen ohnal lapačkou. Asistence: Tamas Odry a Oliver Varga.
     
    45:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Dokonalé rozebrání maďarské obrany, která stála jak solné sloupy... Trojice znojemských hráčů se rozestavila před bránou a vymíchala defenzívu soupeře, do zmatené obrany pak zakončoval MICHAL POSPÍŠIL, který po ledě posílá puk do růžku klece. Asistence: Tomáš Račický a Zbyněk Horák.
     
    44:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Sedmý zásah v maďarské svatyni má na svědomí JOSEF KRCHO, který ideálně využil pasu před bránu od Hačeckého a poslal puk mezi tyčku a přesouvající se tělo gólmana Mihácziho. Asistence: Tomáš Hačecký a Jiří Lander.
     
    39:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmu nevadí ani to, že hraje v oslabení. Dobře zapracoval JOSEF KRCHO, který si objel brankoviště maďarské klece a opět zamířil nad lapačku gólmana. Asistence: Jiří Lander.
     
    32:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná trefa! MICHAL POSPÍŠIL s pukem na holi přejel přes modrou čáru a tvrdou ránou nad lapačku Mihácziho posílá puk pod víko. Brankář jen nevěřícně kouká za svá záda. Proti tomuto oproti nešlo zasáhnout. Bez asistence.
     
    24:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborné střídání Znojma podtrhuje gólem MICHAEL MANDÁT. Ten dostal puk na vrchol kruhu a dobře umístěnou ránou po ledě překonává Mihácziho, jenž nemohl nic vidět, jelikož před ním clonil vlastní hráč. Asistence: Jiří Lander.
     
    19:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Po souboji v rohu kluziště se dostal puk na hůl Tomáše Račického, který od zadního mantinelu našel MARCA ZAJÍCE, jenž už měl před Miháczim snadnou práci a poslal puk nad rameno gólmana. Asistence: Tomáš Račický a Zbyněk Horák.
     
    05:06
    Orli právě vstřelili branku!
    A Znojmo jde do dvougólového náskoku. Rychlý samostatný únik do maďarské obrany potrestal TOMÁŠ RAČICKÝ, který si před gólmanem vymíchal puk a zasunul jej mezi betony. Asistence: Zbyněk Horák a Marc Zajíc.
     
    01:27
    Orli právě vstřelili branku!
    A domácí jdou hodně rychle do vedení. Kombinaci před brankou Budapešti zakončoval MICHAEL MANDÁT, střela nebyla nijak tvrdá, ale přepadla gólmanovi přes lapačku a zaplula do klece. Asistence: Tomáš Hačecký a Josef Krcho.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 2. Mandát (Hačecký, Krcho), 6. Račický (Horák, Zajíc), 20. Zajíc (Račický, Horák), 25. Mandát (Lander), 33. Pospíšil, 40. Krcho (Lander), 45. Krcho (Hačecký, Lander), 46. Pospíšil (Račický, Horák) – 50. Kollo (Odry, Varga)


    HC LERAM Orli Znojmo: Bača (Us) – Křípal, Pospíšil, Mandát, Švanda, Cílek, Salát, Nahodil – Račický, Zajíc, Horák – Hačecký, Lander, Krcho – Svatuška, Toman, Forman.
    VASAS Budapešť: Mihaczi – Szabo, Orosz, Kenez, Sandorffy, Balla – Kollo, Odry, Varga – Danics, Rull, Dabasi.
    bahis siteleri