Paderborn – W. Brémy 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsburg 1:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:0 (0:0)
VfL Wolfsburg
Neděle 26.04.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Borussia Mönchengladbach podal výborný výkon a v zápase s VfL Wolfsburg vyhrál gólem v závěru 1:0!

    Prohra Wolfsburgu navíc znamená, že mistrem Bundesligy pro ročník 2014/2015 se stává BAYERN MNICHOV!

    V prvním poločase jsme bohužel branku neviděli, nicméně o zajímavé šance jsme neměli nouzi! Hned ve 21. minutě mohl skórovat domácí Herrmann, při náběhu ale zaváhal a míč do sítě nedopravil. V závěru poločasu dvakrát zahrozili hosté. Nejdříve nebezpečně pálil De Bruyne, Sommer ale zasahovat nemusel. Těsně před koncem poločasu pálil Rodríguez, jehož rána mířila těsně nad brankou Sommera!

    Druhý poločas byl v jasné režii domácího celku! Hned v 50. minutě nebezpečně střílle Herrmann. Výborný zákrok ale vytáhl Benaglio. Poté přišla nebezpečná střela Kruseho, jenže ani ta v brance VfL neskončila! I další šanci měl na kopačce Kruse, který si naběhl na centr Korba. Opět však pálil mimo! V samém závěru ale přišla naprostá euforie na Borussia-Parku! Ve vápně sklepl Johnson míč pro Maxe Kruseho, který překonal Benaglia a zajistil Mönchengladbachu tři body!

    Borussia se tak dnešní výhrou posouvá na třetí místo tabulky a přeskakuje Leverkusen. Na svého dnešního soka ztrácí již jen čtyři body! Wolfsburg dnešní prohrou ztratil i teoretickou šanci na titul! Z mistrovského titulu se tak může radovat mnichovský Bayern!

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového onlajn přenosu se těším brzy nashledanou! (19:29:08)
    Borussia se dnešní výhrou posunula na třetí místo, které zaručuje účast v základní skupině Ligy mistrů
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Míč mají na kopačkách hráči Borussie a v dnešním utkání se již nic nestane!
     
    90+1
    Nastavují se dvě mintuy nad rámec základní hrací doby!
    Max KRUSE - 1:0
     
    90
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samém závěru jde do vedení fanoušci Bayernu můžou slavit zisk titulu! Kramer skvěle přenesl hru na levou stranu pro Wendta, který posunul míč k Traorému, ten poslal nadýchaný centr do vápna. Fabian Johnson sklepl míč k MAXU KRUSEMU, který poslal chytře míč na vzdálenější tyč a nedal Benagliovi šanci! Celý Borussia-Park je v euforii!
     
    89
    Rozehrávky se ujal střídající Traoré, který svým centrem hledal ve vápně nabíhajícího Brouwerse. Toho však vemi dobře hlídal Naldo, který navíc míč i odhlavičkoval z vápna ven.
     
    88
    Do odvážného průniku se pustil americký záložník Fabian Johnson, který byl v nebezpečné vzdálenosti před vápnem faulován Träschem. Zajímavá standardní situace pro Borussii!
     
    87
    Domácí mířili opět dopředu. Raffael pouštěl míč s doměním, že za ním je Kruse. Německý útočník se však nacházel v jiníém prostoru.
     
    86
    Raffael se dokázal dostat ve středu hřiště přes Arnolda. Velmi rychle k němu však přistoupil Naldo, který svého krajana o míč obral. Wolfsburg je tak u míče a kombinuje na vlastní polovině.
     
    85
    Borussia je nadále aktivní a nechce se spokojit s bezbrankovou remízou. Naopak Wolfsburg je v těžké defenzivě a viditelně je s remízou spokojen.
    Fanoušci Bayernu už netrpělivě čekají na závěrečný hvizd!
     
    84
    Domácí Borussia nadále svého soupeře tlačí. Z levé strany posílal do vápna zajímavý centr Oscar Wendt. Diego Benaglio ale velmi dobře četl hru, šel ven z branky a míč lapil do svých rukavic.
     
    83
    Raffael opět nabíral rychlost a chystal se do rychlého protiútoku. Jeho postup ale zastavil taktickým faulem De Bruyne.
     
    82
    Wolfsburg teď po delší době kombinoval na vlastní polovině. U míče však vlci příliš dlouhou nezůstali. Rodríguezova přihrávka na Caligiuriho nebyla přesná.
     
    81
    Álvaro Domínguez se pokoušel dostat do úniku nově příchozího Traorého. Záložník z Guiney ale svůj náběh špatně načasoval a míč mu utekl do zámezí.
     
    80
    První změnu přichystal domácí kouč Lucien Favre. Ze hřiště jde velmi aktivní německý záložník Patrick Herrmann, kterého nahrazuje Ibrahima Traoré!
     
    79
    Hra již může pokračovat! Luiz Gustavo je po krátkém ošetření zpět na trávníku a zdá se, že je v pořádku.

    Jan Havlovic

    Branky: 90. M. Kruse (Johnson)

    Karty:   47. Herrmann (MNC), 77. Raffael (MNC) – 31. Arnold (WOF), 75. Gustavo (WOF)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Wendt, Domínguez, Brouwers (C), Korb – Johnson, Xhaka, Kramer, Herrmann (80. Traoré) – M. Kruse, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Dahoud, Traoré, Nordtveit, T. Hazard, Hahn, Hrgota.

    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Rodríguez, Klose (58. Knoche), Naldo, Träsch – Gustavo – Perišič (68. Guilavogui), De Bruyne, Arnold, Caligiuri – Bendtner.
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Vieirinha, Dost, Schürrle, Guilavogui, Knoche.

    Rozhodčí: Bastian Dankert – Markus Häcker, Rene Rohde (vš. GER)
    bahis siteleri