Dundee – Celtic 0:3 (kon.)
konec
Dundee United FC
0:3 (0:0)
Celtic Glasgow
Neděle 26.04.2015, 13:30 • Tannadice Park, Dundee • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Je tu tedy konec dnešního duelu, domácí celek měl sice v první půli navrch, hosté ale po mírné změně taktiky ovládli půli druhou! Poločas načal gólem Griffiths, aby po dalších 20 minutách dal po dorážce rohu druhou branku! V závěru ten samý střelec pečetil z penalty na 0:3 a stal se tak šťastným hrdinou dnešního duelu! Domácí se nemají za co stydět, Celtic ale prokázal větší kvalitu a bere tři body. To je ode mne pro dnešek vše, já se s Vámi loučím a přeji pěkný zbytek neděle. (15:25:20)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Celtic už hodnou dobu drží míč na svých kopačkách a teď konečně zrychlil hru! Mackay-Steven ale poslal svůj centr pouze do obránců a hosté budou mít asi poslední roh.
     
    90+1
    Sudí přidává navrch tři minuty, ty začal van Dijk faulem na Muirheada.
     
    90
    Zápas už se vyloženě dohrává a domácí už nemají šanci na bodový zisk, svoje šance promrhali v první půli a v té druhé už to byla one-man show Lee Griffithse.
     
    88
    K další ráně, která mohla znamenat další gól, se dostal Lee Griffiths, čtvrtý gól už by ale asi byl moc a jeho střela z dálky prosvištěla okolo přední tyče Cierzniakovy brány!
     
    86
    Po faulu na Ambroseho kopal od brány Gordon, další útok Celticu byl zastaven podle sudího ale čistě a něco vymyslet mohou domácí.
    Leigh GRIFFITHS - 0:3
     
    84
    Celtic právě vstřelil branku!
    LEIGH GRIFFITHS se příležitosti vůbec nezalekl, poslal Cierzniaka na levou stranu a sám vypálil kousek napravo od středu! Je tu tak hattrick pro nejlepšího střelce týmu hostí!
    Penaltový zákrok
     
    83
    Po faulu na Gritffithse se bude kopat penalta! John Rankin ho složil zezadu a navíc vidí žluté napomenutí! Dá Griffiths hattrick?
     
    82
    Ke střele se po přiklepnutí od Ambroseho dostal asi 5 metrů zpoza vápna Mackay-Steven, jeho parádně umístěná a tvrdá rána už už zapadala do sítě, nakonec ji ale v cestě stálo břevno!
     
    81
    Zápas už se v podstatě dohrává, míč má na kopačkách Celtic a je na útočné půlce, kde navíc Commons vybojoval faul a celé se to tak ještě více protáhne.
     
    79
    Střídání v týmu Dundee United FC: ze hřiště odchází Brai Spittal, přichází Aiden Connolly.
     
    77
    Commons už se dostával za obranu, míč ale dostal na paty a nakonec si ho tak nezpracoval. Domácí mohou v klidu rozehrávat.
     
    75
    Celtic se v posledních minutách spíše brání, nic ale nenasvědčuje tomu, že by měli domácí ještě nějak kousat. Jejich akce jsou dopředu snadno čitelné a moc energie v sobě nemají.
     
    73
    Dundee to teď zkusil kombinací středem pole, Brown ale dobře zasáhl proti Muirheadovi a nic se tak neděje.
     
    72
    Střídání v týmu Celtic Glasgow: ze hřiště odchází Stefan Johansen, přichází James Forrest.
     
    71
    Na zemi zůstává Johansen, nevypadá to s ním moc dobře, protože se moc nehýbá. Vypadá to ale, zdravotníci ho dají dohromady a možná bude i pokračovat.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 47. Griffiths, 65. Griffiths, 84. Griffiths (pen.)

    Karty:   83. Rankin (DND) – 31. Brown (CEL)


    Dundee United FC: Cierzniak – McGowan, Fojut, Morris, Dixon – Souttar, Rankin – Spittal (79. Connolly), Telfer (69. Coote), Erskine – Muirhead
    Náhradníci: Dillon, Connolly, Smith, Szromnik, Henri Anier, Sparks, Coote

    Celtic Glasgow: Gordon – Matthews (69. Ambrose), van Dijk, Denayer, Izaquirre – Biton, Brown – Commons, Johansen (72. Forrest), Armstrong (61. Mackay-Steven) – Griffiths
    Náhradníci: Ambrose, Guidetti, Šćepović, Mackay-Steven, Zaluska, Forrest, Tierney

    Rozhodčí: Collum – Ross, McCrossan
    bahis siteleri