Paderborn – W. Brémy 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsburg 1:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:0 (0:0)
VfL Wolfsburg
Neděle 26.04.2015, 17:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Max KRUSE - 1:0
     
    90
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v samém závěru jde do vedení fanoušci Bayernu můžou slavit zisk titulu! Kramer skvěle přenesl hru na levou stranu pro Wendta, který posunul míč k Traorému, ten poslal nadýchaný centr do vápna. Fabian Johnson sklepl míč k MAXU KRUSEMU, který poslal chytře míč na vzdálenější tyč a nedal Benagliovi šanci! Celý Borussia-Park je v euforii!
     
    80
    První změnu přichystal domácí kouč Lucien Favre. Ze hřiště jde velmi aktivní německý záložník Patrick Herrmann, kterého nahrazuje Ibrahima Traoré!
     
    77
    Za tvrdé dohrání Luize Gustava vidí žlutou kartu domácí útočník Raffael. S hostujícím hráčem to navíc vůbec nevypadá dobře. Momentálně jsou u něj lékaři a uvidíme, zda-li bude schopen pokračovat ve hře.
    Střela Kruseho mířila těsně mimo!
     
    76
    Krásný průnik předvedl Raffael, který ale raději přenechal míč na pravou stranu Korbovi. Pravý obránce Borussie skvěle načasoval přízemní centr do vápna, na který si naběhl Kruse. Střela německého útočníka mířila těsně mimo!
     
    75
    Wendt hledal přihrávkou ve středu pole Granita Xhaku. Toho však poslal k zemi nedovoleným zákrokem Luiz Gustavo. Bývalý hráč Bayernu za svůj zákrok dostal žlutou kartu!
     
    68
    Jak jsem již avizoval, Wolfsburg střídá. Ze hřiště putuje chorvatský záložník Ivan Perišič. Na hřiště putuje rovněž záložník, Francouz Josuha Guilavogui, který by měl oživit levou stranu zálohy!
    Nebezpečná střela Kruseho
     
    62
    Ve středu pole si vzal míč Max Kurse, který obešel Arnolda a poslal tvrdou přízemní ránu. Benaglio ale zasahovat nemusel, neboť rána domácího útočníka mířila těsně mimo!
     
    58
    První změnu provádí Wolfsburg. Nějaké zranění si na trávníku přivodil Timm Klose, který nemůže pokračovat v zápase. Na trávník se tak dostává mladý Němec Robin Knoche!
    Ani střela Wendta brankou neskočila
     
    52
    O dvě minuty později přišla další příležitost Borussie! Oscar Wendt si na levé straně narazil s Raffaelem a nehlídaný se ve vápně dostal ke střele. Ta mu však tolik nesedla a Bengalio zasahovat nemusel!
    Herrmann Benaglia nepřekonal
     
    50
    Tak to byla velká šance Mönchengladbachu! Z levé strany poslal do vápna nadýchaný centr Kruse. Na zadní tyči číhal nehlídaný Patrick Herrmann, který se opřel do míče z první. Benaglio ale vytáhl výborný zákrok a střelu zneškodnil!
     
    47
    Arnold se dostal k míči ve středu pole, tam ho ale čistým způsobem obral o míč Herrmann. Německému záložníkovi ale míč ujel a dohrál stopera Kloseho. Od hlavního arbitra vidí žlutou kartu!
    Tvrdá rána Rodrígueze prolétla těsně nad brankou
     
    45
    Wolfsburg zahrával již třetí rohový kop v krátké časovém sledu! Kevin De Bruyne směřoval míč na Kloseho, ten se však k hlavičce nedostal a míč propadl k Rodríguezovi. Švýcarský obránce se opřel do míče a jeho střela prolétla těsně nad brankou!
    Rána Kevina De Bruyneho prolétla nad brankou Yanna Sommera
     
    38
    Ve středu hřiště se dostal k míči Kevin De Bruyne, který si před vápnem narazil s Bendtnerem a pohotově vypálil z první. Jeho technická rána mířila však zamířila nad branku Yanna Sommera!
     
    31
    Rychlý protiútoku Borussie táhl po levé straně Max Kruse. Za záchranou brzdu musel zatáhnout Maxmilian Arnold, který vidí zaslouženou žltuou kartu!
    Střela dánského útočníka mířila vysoko nad branku
     
    29
    Do vápna Mönchengladbachu přilétl další centr. Skvěle si ho zpracoval Perišič, který míč přiklepl na nohu Bendtnera. Dánský "Lord" však míč netrefil ideálně a míč zamířil vysoko nad branku!
    Herrmann byl opravdu blízko první brance
     
    21
    Obrovská příležitost domácího týmu! Xhaka našel na levé stran volného Johnsona, který neváhal a poslal pohotově míč do vápna na Herrmanna. Německý záložník však při náběhu lehce zaváhal a míč ve skluzu nedokázal dopravit do poloprázdné branky!
     
    15
    Krásnou přihrávku za obranu teď poslal Domínguez, který málem našel Herrmanna. Německý záložník ale na míč těsně nedosáhl! O ofsajd se dle opakovaných záběrů v žádném případě nejednalo.
     
    7
    Kevin De Bruyne se nám poprvé představil při práci s míčem a hned z toho VfL mohlo udeřit! Z pravé strany poslal "šajtlí" centr do vápně, na který si nabíhal Arnold. Míč však těsně nestihl!
     
    Oba týmy jsou již na hrací ploše a za malou chvilku začínáme!

    Jan Havlovic

    Branky: 90. M. Kruse (Johnson)

    Karty:   47. Herrmann (MNC), 77. Raffael (MNC) – 31. Arnold (WOF), 75. Gustavo (WOF)


    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Wendt, Domínguez, Brouwers (C), Korb – Johnson, Xhaka, Kramer, Herrmann (80. Traoré) – M. Kruse, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Dahoud, Traoré, Nordtveit, T. Hazard, Hahn, Hrgota.

    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Rodríguez, Klose (58. Knoche), Naldo, Träsch – Gustavo – Perišič (68. Guilavogui), De Bruyne, Arnold, Caligiuri – Bendtner.
    Náhradníci: Grün – Schäfer, Vieirinha, Dost, Schürrle, Guilavogui, Knoche.

    Rozhodčí: Bastian Dankert – Markus Häcker, Rene Rohde (vš. GER)
    bahis siteleri