Slavia – Plzeň 1:1 (kon.) | Třinec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Ostrava – Liberec 4:0 (kon.)
konec
FK Třinec
1:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 20.09.2015, 13:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Třinec tahá čas, jak jen může, a ještě posílá na hřiště Jiřího Pilcha. Ten v závěrečných sekundách vystřídá Jakuba Kalfase.
     
    89
    Samiec byl u rohového praporku faulován a Třinec drží balon na útočné polovině. Ještě jedno střídání. Lukáš Foitzik opouští hřiště a nastupuje Marek Minařík.
     
    88
    Zimka přistrčil balon Šenkovi, který v souboji s Tiessem vybojoval autové vhazování, čili další sekundy k dobru. Mezitím domácí znovu střídají. Václava Tomečka nahrazuje David Králíček.
     
    78
    Podruhé v zápase střídají hosté z Prahy. Trenér Kopač stahuje ze hry Dana Bláhu, jehož vystřídá na závěrečnou čtvrthodinku Jan Šetina.
     
    70
    Třinec střídá podruhé v dnešním zápase. Utkání skončilo pro útočníka Maria Latochu, kterého na hřišti střídá Tomáš Pustka. Třinec útočí po levé straně.
     
    60
    K prvnímu střídání sáhli také trenéři Třince. Z trávníku odchází David Martynek a poslední půlhodinku odehraje Slovák Pavol Zimka.
     
    54
    Bohemians poprvé v utkání střídají. Ze hřiště byl stažen v první půli velmi aktivní Roman Artemuk, jehož na hřišti nahrazuje Adam Tokár.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 47. Černý

    Karty:   69. Zimka (TRI) – 51. Rothe (BOH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Čelůstka, Kalfas (90+2. Pilch) – Foitzik (89. Minařík) – Martynek (60. Zimka), Samiec, Tomeček (88. Králíček) – Latocha (70. Pustka), Černý. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Minařík, Zimka, Pustka, Králíček, Pilch.

    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Fotr, Rothe (C), Káš, Tiesse – Artemuk (54. Tokár), Žaloudek, Lulić, Charvát – Bláha (78. Šetina), Berger. Trenér: Marek Kopač.
    Náhradníci: Došek – Šetina, Tokár, Habrun.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 50
    bahis siteleri