Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.)
Mountfield HK – Plzeň 1:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 7:1 (kon.) | Olomouc – Pardubice 4:3 (po pr.)
Kometa Brno – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 08.01.2016, 17:00 • Ostrava aréna • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří BURGER - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využili situace, Kovář s Burgrem ujeli a dostali se do situace dva na jednoho, Stříteský se snažil zpracovat oba vítkovické hráče, ale nepodařilo se mu to, Burger si s Kovářek třikrát vyměnil pik a nakonec to byl kapitán JIŘÍ BURGER, který umístil puk do prázdné branky – 4:1. Dojíždějící Urban už nezmohl nic a Růžička se na své spoluhráče opravdu hodně zlobil – 4:1. Asistence: Lukáš Kovář.
    Erik NĚMEC - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Čtvrtá lajna mladíků posílá vítkovické do dvoubrankového vedení, když Tomi z pozice klečícího střelce vystřelil z kruhu, puk se ale odrazil od zadního mantinelu, kde si jej našel ERIK NĚMEC a umístil ho do odkryté části branky – 3:1. Asistence: Vojtěch Tomi.
    Marek HOVORKA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Co se nepovedlo dvojici Hovorka-Strapáč, to se o chvilku později podařilo Oleszovi, který nahrál volnému MARKU HOVORKOVI a tentokrát se už skóre po přesné střele mění – 2:1. Asistence: Rostislav Olesz, Tomáš Kudělka.
    Lukáš PABIŠKA - 1:1
     
    24:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!! Snaha hostů přinesla své ovoce, Urbanovu střelu ještě stačil Kantor zpacifikovat, ale ve valné hromadě nestačil reagovat včas na dorážku LUKÁŠE PABIŠKY – 1:1. Asistence: Tomáš Urban, Jakub Klepiš.
    Petr KOLOUCH - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají stav dnešního utkání, Kudělka se napřáhl, PETR KOLOUCH tečoval kotouč do branky – 1:0. Asistence: Tomáš Kudělka, Michael Vandas.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 18. Kolouch (Kudělka, Vandas), 27. Hovorka (Olesz, Kudělka), 34. Němec (Tomi), 54. Burger (Kovář) – 25. Pabiška (Urban, Klepiš)


    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Kudělka, Čerešňák, Pastor, Kovář, Štich, Štencel – Hovorka, Strapáč,Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Zdráhal – Němec, Hlinka, Tomi
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Groh) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Klepiš, Bárta – Látal, Musil, Lenc – Hyka, Urban, Klimenta – Kubica, Hruška, Pabiška

    Rozhodčí: Hejduk, Mrkva – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4 513
    bahis siteleri