Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 5:4 (4:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice 1:7 (kon.) | Havířov – Letňany 0:5 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 2:3 (kon.) | Poruba – K. Vary 1:2 (kon.)
Opava – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 8:1 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Berani Zlín
Pátek 08.01.2016, 17:00Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    47:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se opět dotahují! Kačírkovu střelu Huf neudržel a JIŘÍ PRŮŽEK tak mohl doklepnout kotouč do zlínské sítě. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    43:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani opět odskakují! JONÁŠ KOČICA se pokusil Žajdlíka překvapit z ostrého úhlu a povedlo! Liberecký gólman neutěsnil dostatečně mezeru u levé tyčky, skrz níž si puk našel cestu do brány. Asistence: Michal Kenša.
     
    40:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je sníženo, zápas dostává nový náboj! MATYÁŠ KAČÍREK špičkou hole lehce lízl Jeníkův střílený pas a kotouč zamířil do zlínské brány. Asistence: Jan Jeník, Jiří Průžek.
     
    14:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG odskakuje už na dva góly! Mikulec přenechal kotouč do tandemu JANU VÁCLAVKOVI, který neváhal a svižnou střelou zápěstím trefil nechytatelně horní roh brány. Asistence: Jan Mikulec, Filip Chytil.
     
    10:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci se ujímají vedení. Václavek nabil na modrou čáru DANIELU KOWALCZYKOVI a ten z osy hřiště využil hustého provozu před Žajdlíkem. Rychlou a hlavně přesnou střelou otevřel skóre. Asistence: Jan Václavek.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 41. Kačírek (Jeník, Průžek), 48. Průžek (Kačírek) – 11. Kowalczyk (Václavek), 15. Václavek (Mikulec, Chytil), 44. Kočica (Kenša)


    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Habermann, Krejsa, Eichler, Turský, Brabec, Kunst, Korecký (C), Bálik – Branský, Juščák, Průžek, Čermák, Wiencek, Jeník, Jursa, Kačírek, J. Šír, Chrtek, Nezbeda
    Berani Zlín: Huf (Odložilík) – Padrnos, Janošek, Gába, Budil, Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara, Sedláček, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica, Dvořáček, Bainar, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja (C)

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri