Poprad – Zvolen 3:4 (po pr.) | Košice – Žilina 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Nitra 5:3 (kon.)
Trenčín – Martin 0:4 (kon.) | Skalica – Piešťany 2:3 (2:3 po s.n.)
po prodl.
HK Poprad
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 08.01.2016, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:49
    Zvolen dal gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o osude stretnutia! Brabenec potiahol puk po pravom krídle a na kruhu prenechal RADOVANOVI PULIŠOVI. Jeho strela zaskočila Svobodu a skončila v bráne!
    Asistencia: Kamil Brabenec.
     
    59:42
    Poprad dal gól!
    Tak domácim sa to predsa len podarilo a zápas pravdepodobne pôjde do predĺženia! Popradčania nahodili puk pred bránku, tam sa oň šermovali viacerí hráči. Puk sa dostal na hokejku ŠTEFANA FABIANA, ktorý pohotovou strelou vyrovnal na 3:3!
    Asistencie: Arne Kroták, Ľuboš Bartečko.
     
    41:55
    Poprad dal gól!
    Domáci tím strieľa v úvode tretiny kontaktný gól! Zdalo sa, že domáci už pokazili svoju útočnú akciu. No na modrej ešte puk zachytil Rusnák, no vypálil iba do protihráča. V medzikruží stál ešte na strelu pripravený ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý delovkou nedal Barošovi šancu!
    Asistencie: Ondrej Rusnák, Denis Šterbák.
     
    29:59
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú ďalšiu presilovú hru! Semorád si spracoval prihrávku Brabenca v medzikruží, následne KAMILOVI BRABENCOVI puk vrátil už iba do prázdnej brány!
    Asistencia: Jan Semorád.
     
    25:11
    Zvolen dal gól!
    Krásna akcia hostí zakončená vedúcim gólom! Klhůfek sympaticky a veľmi pekne zatiahol puk cez celé ihrisko, preštrikoval sa cez obrancov až do samostatného zakončenia. Kostúr jeho strelu dokázal vyraziť, no na následnu dorážku od BRUNA MRÁZA už bol prikrátky!
    Asistencie: Pavel Klhůfek, Daniel Krejčí.
     
    21:11
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti využívajú presilovú hru a vracajú sa do zápasu! Juraško posunul po modrej Baginovi, ktorý vystrelil na bránu. Trafil Kostúra, od ktorého sa puk odrazil do strany, kde však bol KAMIL BRABENEC, ktorý už doklepol do poloodkrytej brány!
    Asistencie: Emil Bagin, Michal Juraško.
     
    11:27
    Poprad dal gól!
    Domáci tím sa dostáva do vedenia v stretnutí! Zabezpečil ho PATRIK KOYŠ, ktorý si prevzal puk v rohu klziska, individuálne sa dostal pred bránkovisko, vymiešal hráčov Zvolena a nekompromisne zakončil!
    Asistencie: Radomír Heizer, Dávid Gáborčík.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Koyš (Heizer, Gáborčík), 42. Štrauch (Rusnák, D. Šterbák), 60. Fabian (Kroták, Bartečko) – 22. Brabenec (Bagin, Juraško), 26. Mráz (Klhůfek, Krejčí), 30. Brabenec (Semorád), 63. Puliš (Brabenec)


    HK Poprad: Kostúr (30. Svoboda) – Briják, Dinda, Gáborčík, Fabian (A), D. Šterbák, Kasík – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Rusnák, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Achs, Bajaruns, Števuliak
    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Bagin, Juraško (C), Krejčí, Demiters, F. Fekiač, Pokovič, Ivan, Misenev – Semorád, Brabenec (A), Puliš – Obdržálek, T. Klíma, Škvaridlo (A) – Jurík, Mráz, Klhůfek – Ďaloga, V. Fekiač, Zuzin

    Rozhodčí: Jonák, Müllner – Korba, Rovenský

    Diváci: 1420
    bahis siteleri