Poruba – Prostějov 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Krkonoše 7:2 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 5:2 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 2:3 (kon.) | Vsetín – Uničov 9:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
HC Krkonoše
Pátek 08.01.2016, 18:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů • 21. kolo
Partner:
     
    Vyloučení v týmu HC Krkonoše (Roman Švík - 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lukáš Křížek - 2 min., hrubost).
     
    56:19
    Hosté nejprve nastřeili levou tyčku a následně se ve středním pásmu provinil faulem Jiří Erban (KRK), který podrazil soupeře. Čtyři na čtyři.
     
    55:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jakub Lacina - 2 min., podražení).
     
    54:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým už definitivně rozhoduje a v posledních minutách si mění ledové kluziště ve své exhibiční pódium. Hostující mužstvo si vytvořilo kombinaci. Jenže na modré čáře vypíchl puk David Hubert a společně s Marinem Polákem jeli dopředu Polákův blafák nevyšel, ale z dorážky se prosadil JAKUB KRAUČUK! Asistence: David Hubert a Martin Polák.
     
    51:44
    Havlíčkův Brod má k dispozici přesilovou hru. Na pravém mantinelu sroloval protihráče Jiří Lamač (KRK), který je vyloučen za podražení.
     
    50:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Tak to je jinej mazák," zní nyní z úst mého dvorního poradce Tomáše Kulicha, mimo jiné gólmana domácího staršího dorostu. Ten se tu nyní ustavičně diví, jak mohl MICHAL PŘIBYL po vyhraném buly od Martina Poláka backhandem poslat ránu na zadní tyč, na kterou neměl Petr Hlubuček šanci dosáhnout! Asistence: Martin Polák.
     
    48:58
    Domácí v oslabení udělali chybu a Jan Rutrle se na levém kruhu dostal ke kotouči, sjel si blíže k brance a vypálil. Vypadá to jako situaci předcházející gólu, ale to by na světě nemohla být fantastická lapačka Víta Kekuly!
     
    47:41
    Sedmnáct vteřin se bude hrát čtyři na čtyři. Jiří Lamač (KRK) je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    45:58
    Domácí budou vyloučeni. Dominik Kittler (HBR) se provinil sekáním a dvě minuty bude odpočívat na lavici hanby.
     
    40:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pro domácí tým nejlepší start do závěrečného dějství od domácích! Bruslaři sice hned po startu museli čelit útoku hostů, ale ten přežili a na druhé straně se po nahrávce na levé křídlo dostal ke střele DOMINIK SUCHÝ, který tvrdou ranou trefil kotouč přímo do šibenice! Asistence: Dušan Mendl.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu HC Krkonoše (Jan Štoček - 2 min., podražení).
     
    37:05
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Krátce po skončení přesilovky se celek zpod nejvyššího českého pohoří prosazuje. Byla to pohledná kombinace na jeden dotek, kdy David Vacek nabil na levé křídlo kotouč Janu Rutrlemu, který poslal křižný pas přes brankoviště na JAKUBA TATARA, jenž přehodil puk přes betony domácího brankáře! Asistence: Jan Rutrle a David Vacek.
     
    34:54
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Jan Lobo - 2 min., sekání).
     
    26:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hattrick, přátelé! Jakub Kraučuk si připsal třetí asistenci. Opět si nemůže Petr Hlubuček říci, že neměl na gólu žádný podíl. JAN JELÍNEK si po Kraučukově pasu vyjel mezi kruhy, odkud zakončil svůj průjezd střelou pod lapačku hostujícího gólmana! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    25:25
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Krkonoše se dostávají na rozdíl dvou branek, který platil po první části. Bruslaři si nedali pozor v zadních řadách a ujel jim ŠTĚPÁN SEDLÁČEK, který udělal Vítu Kekulovi blafák a zakončil mezi betony. Bez asistence.
     
    23:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vedou již o tři branky! Trochu jim k tomu pomohl i Petr Hlubuček, který nebyl patřičně rychlý a domácímu střelci usnadnil pozici. Jakub Kraučuk za brankou namázl kotouč JANU JELÍNKOVI, který si vybruslil zpoza branky a zvedl puk nad pomalu se přesouvajícího gólmana hostů! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    18:44
    Velká mlenice na brankovišti Petra Hlubučka! Ondřej Hlídek se na brankovišti dostal ke dvěma dorážkám, ale nedokázal zvednout puk nad hostujícího gólmana.
     
    18:29
    Dvacet šest vteřin budou hrát domácí proti třem! Vyloučen je Jiří Erban (KRK), který dostal trest za podražení.
     
    16:55
    Hostující celek bude hrát v oslabení. Poté, co na brankovišti začaroval Vít Kekula se hosté (KRK) provinili hrou v šesti.
     
    12:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři již vedou o dvě branky! Domácí se dostávají v první třetině do celkem klidného náskoku. Na první pohled. Krkonoše mají ale ještě stále dost času na srovnání. Ondřej Hlídek dostal na pravém křídle prostor, přiklepl touš DUŠANU MENDLOVI, který pohotovou tečkou zasunul puk k bližší tyči Hlubučkovy branky! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    08:59
    Domácí jdou do čtyř. Podražením ve středním pásmu se provinil Jakub Lacina (HBR), který už směřuje k trestoměřičům.
     
    06:00
    Nyní se na pravém rohu brankoviště ocitl Jan Rutrle, který pálil zblízka, ale domácí gólman se včas přesunul k bližší tyčce!
     
    03:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení! Bruslaři se po zakázaném uvolnění dokázali zkonsolidovat, přejeli do útočného pásma, kde se bryskním pasem od pravého mantinelu blýskl Jakub Kraučuk, který našel na ose JANA JELÍNKA, jenž umístil kotouč přesně pod horní tyčku. Asistence: Jakub Kraučuk.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Jelínek (Kraučuk), 13. Mendl (Hlídek), 24. Jelínek (Kraučuk), 27. Jelínek (Kraučuk), 41. Suchý (Mendl), 51. Přibyl (Polák), 55. Kraučuk (Hubert, Polák) – 26. Sedláček, 38. Tatar (Rutrle, Vacek)


    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Folvarský) – Bušek, Lacina, Lobo, Bancíř, Mendl "C", Suchý – Hlídek "A", Hubert, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Krkonoše: Hlubuček – Štoček, Zákravský, Erban, Sedláček, Vacek, Lamač, Tatar, Rutrle, Patzelt, Háze, Lang, Švík.
    Trenér: Radovan Biegl.

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Petr Křivohlavý, Martin Klouda
    bahis siteleri