Břeclav – Kopřivnice 0:5 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
HC ISMM Kopřivnice
Pátek 15.01.2016, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:34
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A na druhé straně to padá. Dusík udržel čisté konto jen minutu a půl, než jej svým dnešním třetím zásahem překonává JAKUB MACH. Asistence: Tomášek.
     
    38:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak to je zmar domácího celku. Důrazný ADAM ČERVENKA na brankovišti tečuje puk do horních pater Šurého klece a využívá přesilovku. Domácí jsou zralí na ručník. Asistence: Slovák, Teper.
     
    37:03
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    JAKUB MACH nikým neatakován vybruslil z rohu před Šurého, ten proti němu vysunul hůl, puk ale prošel pod ní a hostující útočník bez problémů zasunul puk k tyči. Asistence: Hrubý.
     
    34:47
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak to je kruté. Domácí svůj tlak nezužitkovali a hostům stačil ojedinělý útok po pravé straně, aby JAKUB MACH z pravého kruhu vymetl pavučiny za Šurým. Asistence: Tomášek, Hrubý.
     
    16:04
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí ztratili puk za vlastní brankou, Slovák jej poslal naslepo ddo mezikruží, kde byl najetý ADAM ČERVENKA a nekompromisním příklepem posílá Kopřivnici do vedení. Asistence: Slovák.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 17. A.Červenka (Slovák), 35. Mach (Tomášek, Hrubý), 38. Mach (Hrubý), 39. A.Červenka (Slovák, Teper), 42. Mach (Toomášek)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (od 41. Dusík) – Směřička, Miklík, Vlček, Běhal, Zítka – Ivan (C), Smetana, Průdek, Červenka M. (A), Vachutka, Tobola, Zháňal (A), Nováček, Školoud, Uhlík
    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Unzeitig) – Teper, Čintala, Dusík, Merenda, Matějek, Vydra, Marek (A) – Červenka A., Stránský, Mach, Tomášek (C), Matějek, Slovák, Sluštík (A), Pargáč, Hrubý

    Rozhodčí: Held – Lainka, Čuňočka

    Diváci: 197
    bahis siteleri