Washington – Detroit 1:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 2:3 (po pr.)
Carolina – Montreal 3:2 (kon.) | Calgary – Chicago 2:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 0:3 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 4:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 19.11.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Ale pozor, bude se ještě osm vteřin před koncem třetí třetiny vylučovat za podražení. Arťom Anisimov podrazil Monahana a je tu ještě jedna poslední šance pro domácí barvy.
     
    38:15
    Chyba v hostujícím střídání a Calgary Flames si zahrají další početní výhodu. Týmový trest Chicaga za příliš mnoho hráčů na ledě míří odpykat kapitán celku Jonathan Toews. Bude doufat, že jeho mužstvo neinkasuje.
     
    33:35
    A zase přerušená hra, teď ale kvůli faulu. Vůbec poprvé se dnes bude vylučovat z domácích řad, Marián Hossa dostal od Tkachuka hokejkou do obličeje a hráč Flames je nucen pykat dvě minuty. Možnost pro Blackhawks.
     
    30:20
    Calgary Flames si zahrají třetí přesilovku v tomto zápase. Hosté se dopustili dalšího faulu a za katr už je připraven zamířit slovenský útočník Marián Hossa, jenž hákoval Tkachuka, tady nebylo moc co řešit. Další možnost pro Plameny.
     
    18:36
    Před koncem první třetiny je tu ještě jedna šance pro domácí barvy, další hráč Chicaga musí odjet na trestnou lavici. Nyní to je Marcus Krüger, který se dle názoru hlavního rozhodčího provinil hrou vysokou holí.
     
    08:53
    Sledujeme první trest tohoto zápasu, na trestnou lavici musí odejít na dvě minuty za podražení hostující hokejista Jordin Tootoo. Je tu tedy šance pro Flames na to, aby vyrovnali výsledek na kostce.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. S. Bennett (Monahan, Brouwer), 28. Monahan (S. Bennett, Brouwer) – 8. Hartman (Anisimov), 35. Seabrook (Keith, P. Kane), 58. Hossa (Panarin, Kempný)


    Calgary Flames: Ch. Johnson – Giordano, D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Kulak, Engelland – S. Bennett, Monahan, Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Stajan, Vey, Chiasson – Ferland, F. Hamilton, Hathaway.
    Chicago Blackhawks: Crawford – Keith, B. Campbell, Kempný, Seabrook, Forsling, Hjalmarsson – Pánik, Toews, P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Rasmussen, Krüger, Hartman – Desjardins, Schmaltz, Tootoo.

    Rozhodčí: Hebert, St. Pierre – Berg, Galloway

    Diváci: 18 691
    bahis siteleri