Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 01.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:06
    Martinčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť Samuel Takáč, ktorý si odpyká tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    52:43
    Michal Važan si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za zbytočné protesty. Zinkasoval desaťminútový osobný trest.
     
    51:58
    Nasledovať bude vylúčenie. Na dve minúty si odchádza Miloslav Jáchym, ktorý nám predviedol krošček na korčuľujúceho Vaška.
     
    45:33
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť Ondrej Zošiak, ktorý nám predviedol hákovanie.
     
    38:30
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Do potyčky sa zaplietli hráči Jabrocký a Ejem, ktorí si odnášajú dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    26:26
    Nasledovať bude presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Ondrej Zošiak.
     
    17:06
    Nasledovať bude ďalšie vylúčenie na martinskej strane. Postaral sa o to Dávid Buc, ktorý si vynútil hákovanie od Zošiaka.
     
    12:42
    Martinskí hráči budú hrať v početnej výhode o dvoch hráčov! Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Smotrila za nedovolené vrazenie.
     
    12:05
    Martinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci Ľubomír Vaic.
     
    06:38
    Sily na ľade si vyrovnajú. Martinská lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odsedieť si ho odchádza Kolena.
     
    05:38
    Martinčania si zahrajú v početnej výhode. Ich ofenzívna aktivita priniesla presilovú hru. Na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Balán.
     
    00:23
    Nasledovať bude presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Novotný.

    Branky a nahrávky: 12. Hvila (Balán, Vandas), 20. Jabrocký (Paločko, Takáč), 22. Jabrocký (Fabian, Klouda), 34. Hvila (Fabian, Vandas), 46. Vaic (Klouda, Buc) - 34. Vilkoits (Kolena), 53. Kolena (Themár, Novotný)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Jáchym, Kovačevič, Kurali, Fabian, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Jabrocký, Klouda, Tomas - Buc, Vaic, Smotrila - Paločko, Takáč.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Porubský) - Novotný, Rusina, Pukalovič, Zošiak, Tupý, Perniš, Ejem - Themár, Vilkoits, Kolena - Petruška, Hollý, Važan - Vaško, Rapáč, Fujerík - Dírer, Slávik.

    Rozhodčí: Lokšík - P. Tvrdoň, Zvrškovec

    Diváci: 1205
    bahis siteleri