Poprad – Martin 5:2 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Žilina 7:0 (kon.)
Zvolen – Skalica 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 0:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 01.02.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:06
    Martinčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť Samuel Takáč, ktorý si odpyká tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    52:43
    Michal Važan si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za zbytočné protesty. Zinkasoval desaťminútový osobný trest.
     
    52:35
    Martin dal gól!
    Martinčania využívajú túto početnú výhodu a vsietili svoj druhý gól v tomto zápase! K puku sa za kruhmi dostal Novotný, ktorý delovkou ohrozil Sidora. Ten puk vyrazil len pred seba, kde si ho prevzal MILAN KOLENA, ktorý bez problémov zasunul puk do odkrytej popradskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Themár a Andrej Novotný.
     
    51:58
    Nasledovať bude vylúčenie. Na dve minúty si odchádza Miloslav Jáchym, ktorý nám predviedol krošček na korčuľujúceho Vaška.
     
    48:23
    Hlavný rozhodca Lokšík napokon rozpažil svoje ruky a šiesty gól sa domácim zatiaľ nepodarilo vsietiť!
     
    48:23
    Gólman Šúrek nám predviedol ďalší fantastický zákrok! Tentokrát nekompromisne odstavil strelu z hokejky Romana Tomasa! Napokon bola martinská brána posunutá.
    Ešte sa však bude telefonovať...
     
    45:58
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa v presilovej hre dostávajú opäť do švorgólového vedenia! K puku sa na pravej strane dostal Buc, no jeho strelu Šúrek ešte vyrazil, no len k Petrovi Kloudovi, ktorý svoju hokejku napriahol a skvelou delovkou našiel ĽUBOMÍRA VAICA, ktorý stečoval puk do martinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Peter Klouda a Dávid Buc.
     
    45:33
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si odchádza sadnúť Ondrej Zošiak, ktorý nám predviedol hákovanie.
     
    40:51
    Oba celky sú už v plnom počte a Jaroslav Jabrocký mal na dosah hetrik! Po skvelej prihrávke od Kloudu však z pravej strany nedokázal prekonať gólmana Šúreka. Ten mu predviedol dobrý presun a zákrok vyrážačkou.
     
    39:12
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedol Pukalovič, no gólman Sidor nezaváhal a puk ukryl na svojej dobre osadenej výstroji a prerušuje hru.
     
    38:30
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Do potyčky sa zaplietli hráči Jabrocký a Ejem, ktorí si odnášajú dvojminútové tresty za hrubosť.
     
    38:25
    Paločko nám predviedol skvelý prienik až za martinskú bránu, po ktorej sa k puku na pravej strane dostal Samuel Takáč! Ten tvrdo vystrelil, no gólman Šúrek puk zachytil na svojej pozornej výstroji!
     
    33:50
    Martin dal gól!
    Z rýchleho protiútoku sa napokon presadili aj martinskí hráči! Dušan Sidor mal síce puk vo svojej moci, no hlavný rozhodca nepískal a následne dal Martinčanom šancu na gól. Postaral sa o to RAIMONDS VILKOITS, ktorý využil zaváhanie popradskej obrany a prekonal Dušana Sidora. Asistenciu si pripisuje Milan Kolena.
     
    33:42
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa napokon gólovo presadili! Martinská defenzíva poriadne zaváhala, čo na samostatnú lahôdku využil LUKÁŠ HVILA, ktorý backandovým blafákom síce trafil Šúreka, no od neho sa puk odrazil presne do martinskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Michael Vandas.
     
    32:45
    Šúrek nám predviedol ďalšie skvelé zákroky! Po strele od Takáča z ľavej strany puk vyrazil k Smotrilovi, no následne betónmi vyrazil aj strelu druhého menovaného!
     
    31:03
    Šúrek opäť odstavil skvelú gólovú šancu Jabrockého! Ten zinkasoval skvelú prihrávku od Kloudu, no napokon nedokázal prekonať pozorného Šúreka strelou z ľavej strany.
     
    29:44
    Do skvelej palebnej pozície v medzikruží sa dostal Jaroslav Jabrocký, no gólman Šúrek mu nedoprial vsietiť hat-trick. Skvele sa presunul a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    28:31
    Popradskí hráči si vytvorili pred martinskou bránou obrovský ofenzívny tlak, no napokon z neho nedokázali vyťažiť gól! Vaic a aj Takáč puk minuli Šúrekovu bránu.
     
    27:23
    Vandas bol po skvelej prihrávke od Hvilu v ďalšej skvelej gólovej šanci, no gólman Šúrek mu opäť nedoprial a po Vandasovej dorážke puk priľahol.
     
    26:26
    Nasledovať bude presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Ondrej Zošiak.
     
    24:53
    Po pomerne dlhej konzultácii s videorozhodcom hlavný rozhodca napokon gól neuznáva! Vandas namieril puk len na pravú žŕdku martinskej brány!
     
    24:53
    Tak hlavný arbiter zápasu - Lokšík odchádza ešte telefonovať s videorozhodcom, či náhodou puk netrafil len žŕdku martinskej brány!
     
    24:53
    Martinský tréner Pukalovič si vyžiadal oddychový čas!
     
    24:53
    Popradskí hráči sa dostávajú do štvorgólového vedenia alebo nie?! Martinčania nám predviedli obrovské zaváhanie, po ktorom si Hollý neustrážil Michaela Vandasa. Ten zinkasoval fantastickú prihrávku od Balána a z pravej strany zasunul puk pomedzi Šúrekove betóny do pravej žŕdky martinskej brány.
     
    21:28
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči sa z jednoducho vyzerajúceho útoku dostávajú do trojgólového vedenia! Štefan Fabian získal puk, následne naviazal na seba martinských obrancov a skvelou prihrávkou spoza brány našiel pred bránou JAROSLAVA JABROCKÉHO, ktorý už bez problémov zasunul puk za Šúrekov chrbát. Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Peter Klouda.
     
    19:41
    Poprad dal gól!
    V závere prvej tretiny sa Popradčania dostávajú do dvojgólového vedenia! Martinský obranca Tupý nám predviedol mierne zaváhanie za vlastnou bránou, keď nedokázal ustrážiť JAROSLAVA JABROCKÉHO, ktorý sa obtočil okolo brány a puk zasunul do martinskej brány povedľa Šúrekovho betónu, ktorý bol veľmi zmätený. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    18:37
    Šúrek nám predviedol fantastický zákrok! Tentokrát zneškodnil tvrdú delovku z pravej strany, ktorú si pre neho pripravil Balán. Puk zachytil vo svojej pozornej lapačke.
     
    17:06
    Nasledovať bude ďalšie vylúčenie na martinskej strane. Postaral sa o to Dávid Buc, ktorý si vynútil hákovanie od Zošiaka.
     
    16:25
    Petruška sa dostal do fantastickej gólovej šance po úniku cez pravé krídlo, no napokon nedokázal skórovať! Dušan Sidor jeho strelu zblokoval svojím ľavým betónom na zadný mantinel!
     
    14:48
    Roman Tomas sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon sa mu nepodarilo puk umiestniť medzi Šúrekove betóny! Martinský gólman Tomasov úmysel vystihol a veľmi dobre zasiahol.
     
    14:11
    Dušan Sidor nám predviedol fantastický zákrok! Tentokrát nám predviedol rozkľak, po ktorom prišiel skvelý švih lapačkou, ktorý odstavil tvrdú strelu Pukaloviča! Popradčania hrajú už vo štvorici.
     
    13:30
    Dušan Sidor momentálne drží svoj tím nad vodou! Najskôr sa skvele presunul k pravej žŕdke, kde vychytal Kolenu a následne v lapačke ukryl puk z hokejky Themára.
     
    12:42
    Martinskí hráči budú hrať v početnej výhode o dvoch hráčov! Na trestnú lavicu si tentokrát odchádza sadnúť Smotrila za nedovolené vrazenie.
     
    12:05
    Martinčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť domáci Ľubomír Vaic.
     
    11:19
    Poprad dal gól!
    Popradčania nám predviedli svoju klasickú prihrávkovú kombináciu a dostávajú sa do vedenia! Po fantastickej prihrávke od Balána sa k puku na ľavej strane dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý tvrdou strelou švihom nedal gólmanovi Šúrekovi šancu na úspešný zákrok! Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Michael Vandas.
     
    11:10
    Lukáš Hvila sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, no napokon mu gólman Šúrek predviedol skvelé vykrytie streleckého uhla a zákrok svojími betónmi.
     
    06:38
    Sily na ľade si vyrovnajú. Martinská lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odsedieť si ho odchádza Kolena.
     
    05:38
    Martinčania si zahrajú v početnej výhode. Ich ofenzívna aktivita priniesla presilovú hru. Na trestnú lavicu si za hákovanie odchádza sadnúť Balán.
     
    01:50
    Po tvrdej strele od Kloudu sa k puku dostal Tomas, ktorý sa snažil dorážať, no napokon nedokázal prekonať pozorné betóny martinského gólmana.
     
    00:23
    Nasledovať bude presilová hra pre popradský tím. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť Novotný.

    Branky a nahrávky: 12. Hvila (Balán, Vandas), 20. Jabrocký (Paločko, Takáč), 22. Jabrocký (Fabian, Klouda), 34. Hvila (Fabian, Vandas), 46. Vaic (Klouda, Buc) - 34. Vilkoits (Kolena), 53. Kolena (Themár, Novotný)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Jáchym, Kovačevič, Kurali, Fabian, Dinda - Vandas, Balán, Hvila - Jabrocký, Klouda, Tomas - Buc, Vaic, Smotrila - Paločko, Takáč.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Porubský) - Novotný, Rusina, Pukalovič, Zošiak, Tupý, Perniš, Ejem - Themár, Vilkoits, Kolena - Petruška, Hollý, Važan - Vaško, Rapáč, Fujerík - Dírer, Slávik.

    Rozhodčí: Lokšík - P. Tvrdoň, Zvrškovec

    Diváci: 1205
    bahis siteleri