Lipt. Mikuláš – Trnava 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Prešov – Trebišov 6:1 (kon.)
Detva – Michalovce 8:4 (kon.) | Bardejov – Prievidza 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Senica 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 01.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Všetkých Vás vítam pri zápase 42. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou, kde sa na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši bude bojovať o dôležité body, tesne pred koncom play-off.

    Liptovský Mikuláš má veľmi náročný týždeň, pondelok doma vyhral nad Orange 20 3:1, i keď o samotný výsledok bojoval až do záveru stretnutia, hneď deň na to sa zverenci Dušana Halahiju prestavili na ľade Prievidze, kde tak povediac prekvapivo prehrali vysokým rozdielom 6:1. Domáci tím trápia aj káder, s Orange 20 hrali 14-ti hráči, v Prievidzi 13 a dnes sa na súpiske zobrazuje 15 hráčov + dvaja brankári. Novinkou v domácom tíme ja aj odchod Tomáša Devečku a Rada Macíka do Banskej Bystrice, kde budú hosťovať do konca sezóny. V dnešnom zápase nenastúpi Filip Mezovský a Michal Uhrík, ktorí sú k dispozícii pre juniorku. Opory tímu Michal Mravec a Juraj Kuric chýbajú pre chrípku, Duriš problémy s chrbtom.

    Dušan Halahija: "Súper dnes bude hrať nie na 100, ale na 120%, pretože playoff je pre neho už dnes, hostia ak chcú postúpiť medzi
    osmičku najlepších musia bojovať, preto očakávam, že prídu veľmi pripravení.


     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Jonák, Sajko, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.

    HK Gladiators Trnava: Hála (Jančovič) - Hano, Šišmič, Dudáš, Hronec, Hluch, Faktor, Grman, Uhlík, Demo, Reho, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Jančovič, Daráš, Záhumenský, Rosa, Lisoň, Machač.

    Rozhodca: Matula.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:21
    Po pár sekundách zápasu sú to hráči Trnavy, ktorí sa dostali do útočného pásma, ich prvý pokus síce skončil iba na mantinely, ale z následnej dorážky už musel zasahovať domáci brankár Palko.
     
    00:45
    Na útočnej modrej stratil pri rozohrávke puk Paukovček, hostia sa opäť dostali k moci, keď po chvíli nebezpečne zakončujú spomedzi kruhov, pokus Jančoviča skončil na vyrážačke Palka.
     
    01:30
    Po prvý krát v dnešnom stretnutí sa pred bránu súpera dostali aj domáci hráči, tí však veľké rušno nespôsobili, nahodený puk do pásma zastavila za bránou obrana Trnavy, tá sa následne prezentovala nepresnou prihrávkou - zakázané uvoľnenie.
     
    01:52
    Po buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša prišlo zakončenie Baču, brankár Hála stihol na jeho strelu od modrej zareagovať, do útoku idú hostia.
     
    02:03
    Pred bránou Palka sa v tejto chvíli moc nezakončovalo, buly síce vyhrali hostia, ale tí tak povediac ľahkovážne odovzdali puk domácim, tí to s rozohrávkou nevyriešili najlepšie, puk trafil obrancu, následne sa dostal na domácu striedačku. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    02:40
    Pri mantinely sa v tejto chvíli snaží presadiť Hluch, bránený Bačom a následne aj Paukovčekom toho veľa nezmohol, domáci sa tak dostali do protiútoku, zk roého zakončili krížnou strelou na brankára.
     
    03:10
    Na prvú presilovku nečakáme nejako dlho, Bača odchádza v týchto sekundách na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    03:30
    Rýchla kombinácia, krátka výmena pukov a následná strela od modrej v podaní Reha, domáci brankár Palko zasahoval.
     
    04:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V úvode zápasu to nevyzeralo pre domácich najlepšie, v podstate si nevypracovali nejakú väčšiu šancu, v tejto chvíli sa však dostal PATRIK KUBÁŇ do samostatného nájazdu, na jeho pokus ešte brankár zareagoval, ale následná dorážka z hokejky FRANTIŠKA POLIAČEKA skončila za chrbtom Hálu. Asistencia: Patrik Kubáň.
     
    05:07
    Trnava dala gól!
    Vyrovnanie prišlo veľmi skoro, Trnava sa hneď po buly dostala do pásma súpera, k puku sa dostal MAREK HRONEC, ktorý sa pred brankárom Palkom nemýlil. Asistenciu si pripisuje Daniel Rosa.
     
    06:26
    Liptovský Mikuláš z vlastného pásma zakladá útok, Bartik od útočnej modrej nahodil puk, strela sa odrazila od mantinelu rovno na hokejky hráčov hostí, ktorí sa už ženú do útoku.
     
    07:35
    Teraz sú to hostia, ktorí začínajú útok zo stredného pásma, po pravej strane prenikol Lisoň, ktorý bol aj pri samotnom zakončení, ktoré na dva krát pokryl Palko.
     
    07:49
    Druhé vylúčenie Liptovského Mikuláša, tento krát to nie je niekto z hráčov, ale trestná lavica, resp. domáci hrali istý čas šiesti.
     
    08:30
    Trnava sa usadila hneď od buly v pásme domácich, skúšala rozbehať obranu domácich, ale viacerými prihrávkami sa im to nepodarilo a v konečnom dôsledku ani nezakončili.
     
    09:09
    V týchto chvíľach sa nám korčuľuje medzi stredným a útočným pásmom Trnavy, hostia to skúšajú prihrávkami hlavne okolo mantinelu, dva krát ak som dobre zaregistroval aj vystrelili, všetko pokryl domáci brankár Palko, v jednom prípade sa podarilo domácim vyhodiť puk.
     
    09:48
    Ku koncu presilovky Trnavy sú to domáci, ktorí idú do útoku, prihrávku v strednom pásme si prebral Matejka, ten nikým nepodporovaný prešiel cez stred až do útoku, kde vystrelil priamu strelu na brankára, ten podržal puk.
     
    10:12
    Holiga vytiahol puk z vlastného pásma, pred útočnou modrou nahodil o mantinel, ale to pre domácich nič nerieši, jeho pokus sklepol za bránou Hála, ktorý následne rozohral na spoluhráča.
     
    11:02
    Nepresnosť sa mohla vypomstiť domáci hráčov týchto sekundách, od mantinelu v obrannom pásme sa puk dostal niekde za bránu Palka, tam to veľmi rýchlo predviedol Faktor, ktorý stihol aj zakončiť, avšak jeho pokus pokryl Palko.
     
    11:40
    Dobrá šanca aj na druhej strane, o pekný hokejový moment sa postarala dvojica Bartík a Paukovček, prvý menovaný perfektne našiel Paukovčeka, ktorý sa dostal do dobrej streleckej možnosti, avšak pri samotnom zakončení mu skĺzol puk, hostia sa následne ubránili.
     
    13:06
    V týchto chvíľach nám hra stratila na tempe, určite aspoň na tom gólovom či na šance, viac krát sa hrá v strednom pásme, kde tu sa jeden z tímov dostane do útoku, kde to iba nahadzujú o mantinel.
     
    14:05
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! Do 100% šance sa dostal Lukáš Paukovček, ktorý sa priam rútil na Hálu, pred ktorým však stroskotal, resp. po jeho blafáku končí puk pod betónom brankára.
     
    14:48
    Hra sa nám presunula na opačnú stranu, kde sa bude vhadzovať. Po buly sa Trnava dostala aj do zakončenia, strelu Reha vyrazil pred seba domáci brankár, následne skokom zovrel puk do lapačky.
     
    15:26
    Matejka vo veľkom nasadení pri boji o puk za bránou súpera, snažil sa veru naozaj, ale vypracoval iba nepresnú rozohrávku obrancu, jeho prihrávka prešla všetkými čiarami, zakázané uvoľnenie.
     
    15:48
    Dobrým útokom sa prezentovali aj zverenci Dušana Halahiju, Piatka s pukom na hokejke prešiel po pravej strane, zadovkou našiel voľného Faba, ktorý svojim pokusom z prvej mieri iba do obrancu.
     
    16:23
    V útočnom pásme Liptovského Mikuláša sa zrodila ďalšia veľká šanca, nahodený puk z hokejky Baču tečoval pred brankárom Sajko, ten už šiel tak povediac na strelu do proti pohybu, ale ešte koncom betónu vyrazil strelu do bezpečia.
     
    17:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa presne tri minúty pred koncom prvej tretiny dostavajú opäť do vedenia, perfektný hokejový moment, resp. hokejový blafák predviedol LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý si vychutnal v nájazde brankára. Asistenciu si pripisuje obranca Michal Galko.
     
    18:13
    Z ničoho nič sa domáci dostavajú do dobrej šance, Kubáň prešiel rýchlo do útočného pásma, vyzeralo to, že bude prihrávať, ale ulakomil sa a vystreli spoza obrancu, jeho pokus preletel tesne vedľa ľavej tyče Hálovej brány.
     
    18:53
    V závere prvej tretiny sú v útočnom pásme hráči Trnavy, tí to skúšajú z každej možnej situácie, ale ich pokusy sú z cela z každej situácie zablokované, alebo si úspešný zákrok pripisuje Palko.
     
    19:35
    Vyzerá to na poslednú akciu v prvej tretine, spoza vlastnej brány začínali s rozohrávkou hostia, ktorí to nevmysleli najlepšie, puk skončil iba na ich striedačke.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou výsledkom 2:1. Na úvodný gól sme načakali veľmi dlho, v 5. minúte otváral gólový účet Poliaček, ktorý dorážal puk po nepremenenom úniku Kubáňa, hostia síce hneď na to vyrovnali zásluhou Hroneca, konečný verdikt dal presne tri minúty pred koncom úvodnej časti hry Paukovček, ktorý po perfektnom blafáku stanovil na 2:1.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:43.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Hneď v úvode druhej tretiny začínajú domáci s výhodou o jedného hráča po tom ako na trestnej ostáva sedieť Daráš.
     
    20:33
    Domáci sa po buly udržali v pásme, pri mantinely to skúšala dvojica Liptákov, tá si nerozumela najlepšia a stratila puk, čo využili hostia na oslobodenie.
     
    21:10
    Domácim to v prvej presilovke v dnešnom stretnutí nevychádza podla predstáv, znovu začínajú útok spoza vlastnej brány, vzápätí aj ten končí vyhodeným, resp. oslobodením Trnavy.
     
    21:58
    Liptovský Mikuláš teraz dlhšie držal puk v útočnom pásme, spoza brány našiel presnou prihrávkou Matejka na modrej Galka, ktorému zakončenie z prvej nesadlo najlepšie, puk sa nedostal ani k bráne.
     
    22:26
    Rýchla kontra cez stred v podaní domácich hráčov, Matejka vysunul pred modrú Kubáňa, ktorý sa natlačil osamotený do útoku zatiaľ čo jeho spoluhráči striedali, mikulášsky útočník však stihol zakončiť, jeho pokus od mantinelu skončil na betóne Hálu.
     
    23:21
    Sajko teraz priklepol medzi kruhy na Paukovčeka, ten sa snažil ešte obhodiť obrancu, ale ten jeho pokus vystihol, mikulášsky hráč však ešte udržal pásmo a nahodil puk o mantinel.
     
    24:26
    Menšia roztržka po prerušení hry po ofsajde hostí, hráči sa tam postrkali čo to dalo, ale rozhodcovia všetko včas vyriešili.
     
    24:53
    V dnešnom zápase vyniká dobrou hrou a pohybom Kubáň, ten je dravý za každým pukom, v tejto chvíli sa mu podarilo pretlačiť cez dvoch obrancov a pred brankárom aj zakončiť, avšak jeho pokus mieril rovno do jeho brucha.
     
    25:35
    Po zachytení puku v strednom pásme sú to domáci hráči, ktorí idú v dvojici do útoku, strelou spred brankára sa prezentovala Piatka, ten to myslel aj celkom dobre, mieril popod lapačku Hálu, ale tento bývalí brankár Liptovského Mikuláša situácia zvládol s prehľadom.
     
    27:26
    V posledných sekundách sa hra trošku ukľudnila, resp. sa spomalila, na teraz sa nepresnou prihrávkou previnili hostia, ich pokus skončil až za bránou Palka, zakázané uvoľnenie.
     
    28:10
    Nepríjemný nahodený puk od modrej z hokejky Poláčeka, Palkovi vo výhľade bránili až dvaja hráči, puk sa stečoval niekde pred bránou, následne mikulášsky brankár v páde vyráža hokejkou do bezpečia.
     
    29:15
    Trnava začala s útokom z vlastnej polovice, hra sa otočila na ľavú stranu, kde s pukom ide do útoku Daráš, ktorý následne mieri veľmi nepresne.
     
    30:27
    Divákom sa v tejto chvíli ukázal v pozitívnom svetle aj útočník Matejka, ktorý sa pretlačil pred brankára, kde páli iba do jeho betónov, k dorážke sa nedostal žiaden hráč Liptovského Mikuláša, skôr naopak dopredu idú hostia.
     
    32:15
    Liptovský Mikuláš sa dostáva do zakončenia aj v týchto sekundách, po rýchlom prieniku vystrelil spomedzi kruhov Poliaček, ktorý mieril presne do lapačky Hálu, ten sa s rozohrávkou nebabral, ihneď rozohral na spoluhráča.
     
    32:49
    Opäť je to Kúbáň, ktorý sa snaží ohroziť bránu súpera, tento krát sa tlačil do zakončenia čo to dalo, ale v samotnom, resp. finálnom pokuse mi tu nevyšlo, keď bol obrancom vytlačený na mantinel.
     
    33:49
    Trnava začína útok z vlastnej polovice, prvý pokus nevyšiel najlepšie, puk v strednom pásme zachytili domáci, tí to taktiež nepredviedli najlepšie, podobná situácia sa nám bude opakovať aj teraz. Trnava opäť vo vlastnom pásme.
     
    34:34
    Hokej zo strany na stranu, prihrávka spoza brány domácich skončila v strednom pásme, následne sa dostali do útoku hráči Trnavy, odkiaľ sa Palkovi prihlásil Jančovič, ktorý spomedzi kruhov pálil do obrancu, následne Palko schoval puk pod lapačku.
     
    35:43
    Najaktívnejší hráč domácich, skúste hádať. Áno, možno ste trafili naozaj presne, opäť je to Patrik Kubáň, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, ale radosť mu opäť pokazil Hála, ktorý bravúrne zasiahol lapačkou.
     
    36:15
    Ďalšia šanca sa zrodila opäť pred bránou Trnavy, po prihrávke z pravej strany sa dostal do zakončenia Kubáň, ktorý aj na teraz neprestrelil Hálu, ten si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    36:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostavajú do vedenia o dva góly, všetko to začalo po buly v útočnom pásme, hneď po ňom sa dostal do zakončenia PETER BARTÍK, ktorý sa prízemnou strelou do dolného rohu nemýlil. Asistencia: Lukáš Paukovček
     
    37:49
    Po dlhšom čase vidíme zakončenie aj v obrannom pásme Liptovského Mikuláša, po rýchlej akcii Trnavy po pravej strane sa dostal do streleckej možnosti Hronec, ktorý mieril rovno do lapačky Palka.
     
    38:24
    Liptovský Mikuláš môže navýšiť svoje vedenia po tom ako bude zahrávať presilovku o jedného hráča, na trestnú odchádza Uhlík.
     
    38:36
    Krušné chvíle pre hostí, po pár sekundách prichádza ďalšie vylúčenie, na trestnú odchádza Poláček za hákovanie.
     
    38:43
    Po buly sa domáci hráči dostali za bránu súpera, tam však stratili puk, ale po pár sekundách si ho zobrali opäť pod kontrolu. Strela Klepáča od modrej minula bránu, následne rozhodca píska hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    39:01
    Niečo menej ako minúta do konca druhej tretiny, od Palka začínajú útok domáci hráči, ktorí už v týchto sekundách kombinujú v útočnom pásme.
     
    39:52
    Tak v závere druhej tretiny prišiel zákrok Hálu z kvalít NHL ak nie vyššie, domáci hráči perfektne vykombinovali obranu súpera, prihrávka z pravej strany a následné zakončenie Bartíka pred brankárom neskončilo gólom, azda preto, že Hála aj s veľkou dávkou šťastia, či talentu vyrazil do bezpečia.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:05
    Liptovský Mikuláš začína tretiu tretinu presilovkou o dvoch hráčov, v jej úvode sa im moc nedarí, keď pri dvoch rozohrávkach natrafili na obranu súpera.
     
    40:38
    Liptovský Mikuláš v týchto sekundách nahodil puk do útočného pásma, po jeho odraze od mantinelu sa dostal k hosťom, tí zakladajú útok po ľavej strane.
     
    41:33
    Na trestnú odchádza domáci hráč Holiga, ktorý za vlastnou bránou trošku podržal spoluhráča, rozhodca mu ešte nadelil desať minút za nešportové správanie.
     
    42:00
    Trnava mala možnosť presilovky, tú však nejako nevyužila, na trestnú odchádza Grman za hákovanie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 280 divákov.
     
    42:23
    Po tom ako Palko zachytil puk do lapačky začína sa útok domácich z vlastnej polovice, následná strela Sajka od modrej skončila u brankára Hálu.
     
    43:20
    Ďalšie vylúčenie, na trestnú odchádza Bača.
     
    43:40
    Trnava sa drží v útočnom pásme, zatiaľ je to iba cez prihrávky, uvidíme či príde aj nejaké zakončenie.
     
    44:08
    V týchto chvíľach sú to domáci hráči, ktorí idú do útoku, konkrétne Fabo prenikol stredom odkiaľ zakončil, následne to skúšal aj z dorážky, v obidvoch prípadoch vyšiel zo súboja víťazne Hála.
     
    46:33
    Trnava je teraz pri chuti, viac krát sa dostala do dobrých šancí v útočnom pásme, zakončovala skoro z každej možnosti, ale dobre zapracovala obrana, ktorá dva krát zlikvidovala ich pokusy.
     
    47:17
    Trnava dala gól!
    Zápas sa nám nejako zdramatizoval, do konca je niečo vyše desať minút a rozdiel je už iba jednogólový. Trnava ako sme už spomínali v poslednej minúte držala súpera na uzde, najskôr nepremenila viacero šancí, ale teraz ťaží maximum. DALIMÍR JANČOVIČ sa dostal k puku pred brankárom Palkom, kde mu dokonale pretlačil puk pomedzi betóny. Asistencie: Milan Grman a Michal Dudáš.
     
    48:44
    Klepáč teraz vysunul do útoku Bartíka, ten si obhodil obrancu a zakončil presne do výstroje brankára Hála, ktorý si pripisuje úspešný zákrok, Bartík si pýtal po odpískaní faul, ale pokračuje sa v hre 5 na 5.
     
    49:19
    Liptovský Mikuláš zakladá útok aj nateraz, opäť je to od vlastnej brány, do zakončenia sa dostal Bartík, ktorý ako pred pár minútami mieri opäť do brankára.
     
    50:18
    Trnava sa snaží niečo vymyslieť a aspoň vyrovnať do konca zápasu, na teraz ich rozohrávka z vlastného pásma končí na hokejke súpera, z tohto útoku nič nebude.
     
    50:35
    Po buly v útočnom pásme Trnavy musel zasahovať Palko, ten vyrazil strelu k mantinelu, po chvíli Trnava opäť zakončuje, tento pokus pokryl Palko betónom.
     
    51:20
    Trnava vbehla do útočného pásma s trojicou hráčov, ale všetko rieši strelecky od modrej Reho, ktorý mieri presne na Palka, ktorý podržal u seba puk, nasleduje vhadzovanie.
     
    51:38
    Zakončenie registrujeme aj na opačnej strane, k odrazenému puku sa dostal Holiga, ktorý od modrej nemieril presne.
     
    52:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól, ktorý dodá trocha síl a energie domácim hráčom, opäť musím pochváliť Patrika Kubáňa, ktorý má najväčšiu robotu na tomto góle, s pukom na hokejke obehol bránu, zakončil do betónu Hálu, následne už iba pred brankárom dorážal JOZEF FABO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Patrik Kubáň.
     
    53:16
    Dobrá šanca sa rodila aj v týchto sekundách, zo stredného pásma vysunul Kubáň do útoku Kubovčíka, ktorý sa pred brankárom nepresadil, Hála si pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    54:23
    Zbytočné vylúčenie v záverečných piatich minútach zápasu, na trestnú odchádza Kledrowetz po tom ako vyhodil puk z vlastného pásma na tribúnu.
     
    55:03
    Trnava dala gól!
    Drámu dnešného stretnutia by azda ťažko napísal aj ten najlepší spisovateľ, Trnava opäť znižuje na rozdiel jedného gólu po tom čo využila presilovku, puk sa dostal pred bránu rovno na hokejku MICHALA DUDÁŠA, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Dalimír Jančovič, David Schmidt.
     
    57:34
    Trnava s pukom vo vlastnom pásme, zatiaľ ich vytláčajú dobre domáci, uvidíme kedy sa odhodlajú do útoku.
     
    58:00
    Trnava to viacerými prihrávkami vo vlastnom pásme azda asi prehnala, viacero prihrávok vyvrcholilo nepresnou až za bránu Palka, zakázané uvoľnenie.
     
    58:39
    Hra sa na teraz prerušila, po tom ako prišiel faul na Palka Bača zhodil rukavice a chcel si to vybaviť jasne a stručne, rozhodca však nepustili hráčov k ničomu.
     
    58:39
    Vylúčenie na oboch stranách, na trestnú lavicu odchádza za hostí Lisoň, z domácich je to spomínaný Bača, ktorý zhodil rukavice.
     
    58:43
    V závere stretnutia sú v útočnom pásme domáci hráči, po buly sa dostal do zakončenia Kledrowetz, ktorý pálil iba do brankára.
     
    58:59
    Trnava sa dostala do útočného pásma, snažila sa aj zakončiť na bránu súpera, ale domáci všetko včas vyriešila.
     
    59:02
    Oddychový čas hostí.
     
    59:52
    Hostia v závere stretnutia v útočnom pásme, snažia sa zakončiť, ale zatiaľ sú to iba prihrávky.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas 42. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trnavou výsledkom 4:3. V dnešnom zápase sme videli viacero kvalitných šancí, útokov, ale i zákrokov obrany, či brankárov na oboch stranách. Úvodný gól prišiel už v 5. minúte, keď gólový účet otvoril Poliaček. O minútu neskôr Trnava vyrovnala zásluhou Hroneca. Konečnú bodku prvej tretiny dal v 17. minúte Paukovček po perfektnom blafáku. V druhej časti hry videli fanúšikovia iba jeden gól a to konkrétne v 37. minúte po presnom zásahu Bartíka. Tretiu tretinu síce vyhrali hostia 1:2, ale to nezmenilo na konečnom výsledku 4:3, vôbec nič. Liptovský Mikuláš si tak v predposlednom domácom zápase pripisuje do tabuľky tri cenné body.
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, prajem Vám pekný zvyšok večera, ale samozrejme aj víkendu. Užite si to spoločne aj s naším portálom onlajny.eu (19:15:38)

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 5. Poliaček , 17. Paukovček (Galko), 37. Bartík (Paukovček), 53. Fabo (Kubáň) - 6. Hronec (Rosa), 48. Jančivič (Grman, Dudáš), 56. Dudáš (Jančovič, Schmidt)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Jonák, Sajko, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Gladiators Trnava: Hála (Jančovič) - Hano, Šišmič, Dudáš, Hronec, Hluch, Faktor, Grman, Uhlík, Demo, Reho, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Jančovič, Daráš, Záhumenský, Rosa, Lisoň, Machač.

    Rozhodčí: Matula

    Diváci: 280
    bahis siteleri